Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Novo jutro,nov dan ….

Novo jutro,nov dan ….

…. naj vam bo čimmanj zaspan, naj vas popelje v
radosti in v veselosti. Jaz grem “u glavna mista”
naše, nekaj lepega se mi bo zgodl’ , resno !!!!

Do dvanajste ure in tridest minut bom v službi, od
tam vas še pozdravim, vam kakšno veselo šalo
napopam, se z vami poveselim, vas pacmakam in
objamem, potem pa brzim tja daleč, kjer se bo …….
nekaj zgodl’ !!!

Bodite lepo, bodite srečno, bodite veselo, bodite v
cvetju in v ljubezeni ….. na, pismo, pa smo spet tam,
piše in misli se mi le o ljubezni, hoče se mi le ljubezni,
dela se mi le z ljubeznijo, živim ……. v in za ljubezen …..

Kje je moj ljubi ?? Kod hodi moj ljub ??? Mia Žnidarič
se sprašuje: A si ti al’ nisi ti moj ljubi ??? A si ti al’ nisi
ti moj ljubi ??

K.R. – delimo pa vse življenje, žal. Hočeš nočeš ostanemo v celoti to, kar smo, a moramo se deliti. V taki in podobni situaciji vedno. Ni nam dano biti vsem tam in tako, kot bi želeli. Jan Plestenjak je ljubil, močno ljubil, a moral je to ljubezen deliti. Zato tako lepa in žalostna pesem obenem !! Žal pa je dejstvo, da vsaka resnična in prava ljubezen baje prinaša s seboj – bolezen in trpljenje. Trpljenje odrekanja, trpljenje, muke in žalosti, v katerih so živeli vsi, ki so lepoto ljubezni opisovali. Le človek, ki močno ljubi, ljubi do bolečin, čigar ljubezen je boleče odrekanje, le tisti človek o tej ljubezni lahko tako prečudovito in lepo piše, sanja, jo predstavi… O uslišani ljubezni težko pišemo, ker se ji posvetimo v tolikšni popolnosti, da smo celi v njej in o njej razmišljamo na drugačen način. O želji po ljubezni, o ljubezni,ki jo naklonimo tistim, ki jo morajo deliti, pa pišemo z zanosom, z vzhičenostjo, z željo po vsem, z močjo, z bolečino…. le taka ljubezen, ki v nas vzbuja tista močna čustva, nam daje vse to, po čemer imamo hrepeneti.

Eh, moram končati. Ljubezen boli. Da, boli. A ta bolečina je tako sladka, tako čudovita, daje občutek, da živimo, da smo ….

Še enkrat, prelepo jutro vam želim, prijatleji dragi, prečudovito, enkratno! In polno ljubezni in nežnih polubov, polno elana, ki ga v vaše telo položi iskanje …………..

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

dobro jutro

Jutro še od mene…….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

pa kje si ti. kako je z otrokom

Tukkaj sem,pijem kavo,potem pa šiam v bolnico…
Nevem kaj naj rečem….sam boli boli…:(((( Men se bo strgalo ti rečem..:(((

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Poslušaj. verjamem, da ti je težko. Ampak bodi močna. Edina močna opora si mu ti. Če bo opazil ali čutil trohico tvojega obupa, se bo tudi sam začel vdajat. Bodi močna. MISLIM NATE in na OTROKA

Hvala ti…ma samo na jok mi gre,res…..
Vsak drugi zdravnik ti reče drugače…najprej obljubijo nedeljo,potem ponedeljek…No sedaj danes je torek.Jaz izmučeno totalka…Da mi je še huje me zeza dec!Potem pa pravijo v torek bo šel domov.Še enkrat slikanje pljuč,pa odvzem krvi in če bo dobro gre domov….
No in res dobro se počutimo,nakar včeraj popoldan ko mami odide na zaslužni 2 urni počitek domov…popoldan začne bruhat! Mislim…potem veš kako mi je bilo…..Spet vsa znervirana odletim nazaj v bolnico,kaj je zdaj z malim..pa mi pove dec..Ja kosilo je pojedel celo ampak pazi,ker je spal,ga je jedel mrzlega…Mislim ejjjjj…((( Zdej pa nevem,al je bilo to krivo…al se kaj kuha novega..Ti rečem celo noč sem se spet tresla,dvakrat klicala gor kako je..Pa so mi obakrat rekli,da je oki….No malce me je tudi pozni pogovor včerajšnji z zdravnikom malce potolažil..ampak nikoli ne veš..Joj res sem žalostna in čisto preč…pa oprosti ker tukaj jamram…

A te lahko objamem..tko mi je hudo!!?????

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Lahko. Tudi jaz tebe objemam.

Samo na koncu boste zmagali. In samo to je pravično in pravo.

In naj ti bo hudo. Saj si človek. Gre se za tvojega otroka. Ampak mi smo tukaj zato, da te objamemo in potolažimo.

Cmoka…..He veš pa prav smešno se mi zdi po drugi strani..lej pozno zvečer ko sem se vračala v soboto nazaj domov,ma jutro je že bilo iz bolnice,mi je avto zakuhal..Mislim vse mi gre na robe…Potem nobenega,da mi avto spravi v red.Saj ga rabim….No sedaj za silo je…tako da se previdno vozim…sam da bom doma,ga peljem k mehaniku in naj ga pregleda tip top.Pa tko lepo mi je služil,res pa je da neznam vsega.Znam pogledati v akomulator,kolko je vode,in jo dolijem…čaki aja pa vodo za brisalce,pa olje znam preverit,ej kej drugega pa res ne…No in zaradi premalo tekočine v hladilniku al kaj vem zakaj mi je avto zakuhal..sredi noči sama…grr pa še avto me pusti na cedilu,vse se je obrnilo proti meni……A ni to smešno no..jest res več nevem….:((Le kaj sem storila….hudega da sedaj plačujem na tak način..Uhh..
No zdejle bom letela v bolnico…Tamal se bo zbudil,pa bi rada bila ob njem..Potem pa greva skupaj na rentgen in laboratorij..Potem bomo pa čakali čakali….

Lubija in drži se..pa čuvaj doma zakladke…:)) Čau seba…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

ČAO Muca. epo ga stisni k sebi in ga polupčkaj. Boš videla koliko mu bo to pomenilo. Videl bo borca v tebi. In v sebi bo spoznal borca. Boril se bo za boljši jutri.

SREČNO

Marija, glej da se ne zgubiš v mesti glavnem 🙂

jutro

Naj se ti dogaja lepo !

Čau !

jutro :)))

:o)). koliko ti jih je še ostalo

hahahahha, še ene tri ti lahk dam :))))))))))))))))))

Pa okrog ušes prosim hehehe

Dobro jutro, Muca, ravno sem hotela spraševati
po tebi in tvojem malem bolničku. In tudi Nikita
ima nego doma, sem opazila. Kako ste? Ste se
naspali in si vsaj malo opomogli?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

mucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

pa kam za vraga se skriješ sem spodi, nekje vmes…. Dobro jutro, pravzaprav že dober dan tud tebi in… je že boljše pri vas doma :)?

je že v bolnici

Novo jutro, novi dan in tebi naj bo s soncem obsijan, draga Mariči. Cmoka!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

uh muca…. drži se!!!!

Le kam odhajaš,zakaj,s kom?

New Report

Close