NOVO JUTRO,NOV JE DAN
Jest pa še tako zaspan!!!
Raje bi pod kouter zlezla,
se nardila da že spim….
zvezdice bi najraj štela,
in sladkobnost spanca pela…
ohhhh kako sem jest zaspan…
zunaj čaka me nov dan!!
Ajmo vojska ustaj!!!!
Pandeljk je,,,jest začnem službo že čez slabo uro in pol…zdej še strašim naokol z mokro betico…..Kaj me je zvijala dons ponoči trema..jep mam nastop danes..jep..a pred kom? Lahko pred vsemi nadrejenimi heheheh ali pa ne…držte pesti…vreme me je že zj…l telovadnica odpade..bo treba improvizirat..Yiupieeeee kolk mam jest rada to šponaje….ha ha…mejte se lepo čez dan….čau pa mislite kej name….:)))))))))))))))))))))))
dobro jutro !
Tudi ti ne daš miru tkole zgodaj zjutraj . Vreme , si pogledala ven. Piha , pa listje množično zapušča drevesne krošnje . Jesen se nekako počasi poslavlja . Kar lepa je bila . Težko je napovedat , kakšna bo zima . Če bi se nekako orientirali na poletje in pričakovali , da bo zima imela nekako isti efekt , torej da bo mrzla snežna in ledena , bi to meni bilo čisto lepo. Tisti suh , utrjen sneg , ki bi dušil korake v dnevu in noči…
Ja , dan nastopa je . Kar vesela bodi , da bo danes to za teboj. Ena skrb manj potem . Ni dvoma , da ne bi uspela . Boš , kot vedno . Ti to znaš in obvladaš. Veš v tebi je to in kadar je temu tko , potem ni nič težko. Bom držala pestke zate , za uspešno opravljeno delo..
Ps..
Aja , sam še enkrat me zbud tkole zgodi zjutri :))
“Človek ni samo to, kar je, ampak tudi to, kar se ni.”
GARANDY
Tako, gmajnica, dobro jutro. In če ti zaječ že glih po
vsej sili hočeš biti “zajčji ragu”, potem ga daj delat
vsasj “specialitostom”, tega glih ne zna vsak, veš!
Prav lep dan vam želim!
Živjo, Seba, lepo jutro, še lepši dan, pol,
po osmi uri pa malo napletemo, anede! Pa
kar tukajle, nikjer drugje, kar tukalje bomo
naredili dolgo …. tristo postov dolgo špuro!
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssssss,
Seba, Jani, everybody, it’s Mondaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyy!
“Ko si hud na nekoga mu lahko takoj odpustis,
če si prizadet to traja dlje!”
Tamau
Pismo rosno, bemu ……e, ja, bemu ………..ja, bemu dežja, ja tako … e …. pa kdo za vraga je tale Tamau, ko je tako brihtno pogruntal tolk enih reči!
Dejmo zdej hitr odpuščat ….. pa grehe, pa neumnosti, pa škandale, pa otročarije, pa … ja, to, da so nas spet poslali v šolo… in se veselimo novemu ponedeljku!