Naslovnica Forum Sex v mestu NOVO – Kreditiranje tudi iz naslanjača!

NOVO – Kreditiranje tudi iz naslanjača!

Potrebujete hitri kredit in vam čas ne dopušča obiska naših poslovalnic?Preverite kako hitro in zanesljivo lahko to opravimo skupaj!
kontaktirajte nas preko e-pošte: [email protected]

ja vemo za taka posojila, so predraga- vi pa izkoriščate uboge ljudi in jim zaračunavate svinjske obresti, ker vestem da na njihove dohodke ne morejo dobiti kredita, ker bankam to oblast- zakon ne dovoljuje vi ste pa mafija in delate preko zakonov s tajnimi pogodbami zahtevate podpis in hipoteke– poznamo vas banda nmafisjka izkoriščevalna, ko takšni vaši naivni klienti ne morejo vrniti tako oderuških obresti, jim po pogodbi vzamete edino kar imajo- potem končajo pod mostom….marš banda mafijska!

Prosim nehaj s svojim sranjem
Bolje je biti tiho, če nimaš kaj konkretnega povedati
Nehajte govoriti neumnosti o naših objavah

Odgovor na objavo uporabnika
financepress, 22.09.2022. ob 16:04

Prosim nehaj s svojim sranjem
Bolje je biti tiho, če nimaš kaj konkretnega povedati
Nehajte govoriti neumnosti o naših objavah

Bi mi prosim povedali koliko ste plačali, da ste okupirali forum? 😋

aaa sem ti stopil na žulj- mislim da te resnica boli, ti prasec, ki greš preko trupel ubogih ljudi, ki nimajo za kruh in jim banke ne dajo kredita…ti pa jim ga ponujaš, ampak pod svinjskimi pogoji, takimi, ki tega reveža pahnejo v grob!!! Samo spizdi od tukaj, če daš gor še eno reklamo boš imel opravka z menoj!!! Z drugega meila sem ti poslal povpraševanje, ti pa meni odgovor, tako da vem kdo si!

Pozor: Preden bo vaš komentar javno viden, ga mora odobriti moderator.

New Report

Close