Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Novo leto – nov začetek ….

Novo leto – nov začetek ….

…. starih navad 🙂
Hja , žalostno , ampak resnično – spet sem v službi , spet mi delo povzroča nezadovoljstvo , še zmeraj (!) si želim biti SAMO mami in gospodinja , še zmeraj sem brez denarja , še zmeraj mi do penzije manjka še celih 20 let ,še zmeraj mi galop povzroča rahle težave :)) … novo je samo to , da moram malo manj jest , ker sem čez praznike preveč 🙁

Aja , novo je tudi to , da se počasi začenjam strinjat z mojo tamalo , ki me je zadnjič vprašala , če še vedno berem Cosmopolitan ( ko ga je zagledala na mizici v dnevni) Sem rekla , da ja . Ona pa nato , ja mamiiii , notri je sam seks . Jaz pa , dobro , pa kaj , saj to je hecno . No ( adesso viene il bello 🙂 pa mi ona reče , maaamiii , fuj , saj ti si že šla čez to !!!!

Nikita vas sprašuje , kako ste kaj po novem in če je pri vas kaj drugače kot lani

jej jej Nikitka.. en sam jamranje.. da ni to mogoče posledica preveč branja, pa premal prakse :))))))

Jani je pa v novem letu … tko kot lani :)))) Odlično, pa še se izboljšuje :)))

No , ti sonce gorenjsko , prav paše sem na naš konec , ko je tako zoprno vreme :)))
Čuj , te primem za rokico (khmm , no , ja …) pa splezam na stol , da te fejst stisnem in polupčkam za dober štart !

Niki je zgubila Janijev naslov in GSM številko – je letos itak podlegla lenobi na celi črti in voščila samo po SMS – ih in mailu :)))

Seba je tudi po starem. no sexa je pa več kot lani v enakem obdobju ha ha ha.

Ja , no , saj se ni za sekirat – smo komaj začeli , a ne ?!

Nikita je mnenja , da se v tem letu odpirajo še velike možnosti … upa samo , da bo imela kaj od vseh lepih želja :)))

Bo bo, samo verjet moraš vanje!

Joj Nikita to pa ne. Zakaj si že šla skozi. Sexa ni nikoli dovolj, pa si star ali mlad. Dokler lahko uživaj…. Otroci imajo na to drugačne poglede…

tko na mjhn pa tud nisi narejena no 🙂 da bi morala nekam na stole plezat pa to :))))) ok, sme mal večji od tebe, ampak :))))

Ja, Jani je letos naredil tako piz**** s čestitkami, da si je obljubil, da ne napiše nobene več… je namreč sam pisal… podpisal in vrgel v kaselc, ostala familja pa ni dala podpisa in je zgledalo, kot da smo malo skregani 🙂

Drugače pa, se posipam s pepelom… ker.. sem čist sfalil tvoj GSM in nisem poslal čestitke… nej velja pa še enkrat tukaj samo zate… drugi nej gledajo stran :))))

Vse naj, naj, naj v Novem letu, predvsem pa naj se ti ispolni tista želja, ki jo že dolgo nosiš v sebi 🙂 Tko!! A bo?

cmoka na primorsko :)))

… si sa , sono la bocca di verita !

… kot pravi en star pregovor …
In še – od seksa samo glava boli :)))

od slabga sexa ja :))))))))))))

No , zdej pa bo :))))

Niki se je pa mogoče res mal podcenjevala , no , bi zadoščala pručka , da te lupčknem glih na gobček :))))

ma ja.. bi se splačalo tud meni mal dol pripogniti, pa ne bi ti rabila kakšne pručke heheheheh :))))

JA SONCA – TKO.

pr men je vse čist drugače kot lani:)))))))))))))))))

sem mlajša za par dni, zaležana, poležana, narežana, napapcana kot vzhajanao testo:))))

pa kakšna muhca, pa gubca več, pa
diham že skori na škrge (vsa onemogla od zlo napornih praznikov
ko sem bla freeeeeeeeeej yeeeeeees)

ma seksa neč brat, pol pa nov časa za prakso
prakticirat je treba Šefica, prakticirat DAN NA DAN ne de

razen če ti branje ne spodbuja še kaj – domišljijo ne de;-)

ma ne se sekirat, za naše podmladke so vsi ki so čež 25 let že itak
old-timerji in z eno nogo v grobu.

ene stvari se pač nikoli ne spremenijo (če mal pomisliš smo bili tudi mi takih mislih).
ekole enga Cmoka iz prestolnice

hehehehe, se spomnim, ko smo meli tam okol 18 let…. madona… so bli tisti pr 40 že.. s palčkami pa z sivimi bradami :))))))))))))))))

Jani zdej razmišlja, kam so šla vsa ta leta…. pa tud to.. da se sam seb še prov n’č ne zdi star :))))) kvečjemu, bolj trapast :))))))))))9

I bambini….si sa….per me sarano la cosa piu bella della vita…

… če se oba mal potrudiva , bom že danes preklicala uno o škodljivosti seksa 😉

Aja , sonce , pa HVALA , no , sej veš …. bom diskretna … samo , če bo treba , he , he … ;)))

yeeeeeeeees
trapast ku ta prav Se Ve Rnjak:)

jest pravm pa da spadam med dinozavre,
tko da bom po moje dočakala tud stara leta ne de:)))))))))))))))))))))

….doniš še mal pa bodo vsi po 70 zame mladi 😉

… arriveranno , senz’altro :)))
Pazienza …. e molto lavoro … ma senza innervosirsi … e provare e riprovare … 😉

Nikita pogleda v zvezdice in ti pravi , da boš še stokala zaradi neprespanih noči in pogrevanja flašk in ugibanja , kaj za enga vraga mu pa zdaj manjka … presneta reč mala se bo samo hotla igrat ob enih ponoči :)))

Lo spero proprio….

Ja veš saj verjetno je res tako…..full si želiš…potem pa, ko bo jokanje…bo pa tudi malce fiksanja zraven a ne? Pa neprespanih noči…Pa nič zato. Jaz si tudi sedaj pravim…tudi če bom slaba celo nosečnost…saj sa bi že enkrat kaj ratalo…(ups…zarečenega kruha se največ poje…) da ne bom res fuuullll slaba. Ker imam že itak bolj švoh želodček….

Glih tako , za passatempo ti povem o eni moji sotrpinki iz bolnice ( kjer sem preživela dobršen del moje druge nosečnosti) . No , ona ni mogla zanosit , pa je v tretje ratalo umetno. Okej , vmes je bila potem vojna za Slo in se nisva videli recimo leto in pol. Ptem pa jo enkrat srečam na cesti z vozičkom , pa skočim h njej , kako si , pa to , kako pa kaj malček …. in mi naenkrat pripelje , da pravzaprav MOJ malček že hodi in da je bila ona ene dva meseca pred mano , pa da bi po vsej logiki moral tudi njen , kar pa jaz vidim v vozičku , ni glih za hodit … ??? Pa se je malo smejala in povedala , da ji po štirih ( 4!!!) mesecih po porodu trebuh ni uplahnil , nasprotno , nič kaj fit se ni počutila , pa je šla h ginekologu – e voila ! – bila je noseča že skor tri mesece :)))

Nauk resnične zgodbe je pa ta , da je najprej treba umirit živce in počakat , da Bog da , pravijo ! Saj si še mlada in se ti nikamor ne mudi !

Nikita ti to pridiga zato , ker je še pred dvemi leti začela delat na tretjemu , pa je potem prišlo vmes vse tisto z M. boleznijo , potem pa je mami morala bit vsa na razpolago tem otrokom , ki jih ima ….. čeprav tisti modri oblaček nad mojo glavo še vedno kdaj pa kdaj zaprosi , da ga oživimo :))))

hehehehe, ja no :))))))) zdej… obe stvari na kupu, da bo kdo še kej napačno razmišljal :)))))

Vseeno, mene o škodljivosti sexa ne moreš prepričati, o diskretnosti pa :))))) ja, zmenjeno :))

:)))))))))))))))))9

Ja, ja…saj vem…pusti času čas….ampak KAJ SI ČEM??? Veš kako je to….ko si nekaj res želiš…Vse postaja preveč napeto, vse živčno, nestrpno…vedno ko pride kdo od moževe žlahte na obisk samo čakam da me kdo vpraša :«…kdaj bo kaj..?« ali pa »kaj pa vidva čakata???« Mislim…Kolk bi jaz kakšnega treščla ob zid…Ko sploh ne vejo kako zelo trpim in kako hudo mi je, če kdo dreza vame s takimi vprašanji….

Veš , midva sva se poročila pri 24 – IZ ljubezni , ne zaradi nje , he , he … No , in sva se odločila , da je najpametneje za najin zakon , da si vzameva nekaj let samo za naju in prilagajanje drug drugemu. In ko sem po treh letih (načrtovano) zanosila , je vsa naša žlahta z mojim tastom na čelu (zdravnik :)) zavzdihnila – hvala Bogu , je le ratalo !
He , he , mater , sem bila takrat besna :))) Sem se celo nekaj časa trudila , da bi jih prepričala , da je šlo vse po planu :)))

Ja , te pa razumem. Vem , kako nestrpna sem sama , ko si kaj želim – naj bi bilo takoj , ne 🙂 Čeprav se zdaj pri hčerkini bolezni učim ene zelo velike in pomembne vrline – potrpežljivosti . Priznam , da mi gre težko od rok 🙂

No , Niki ti še enkrat pravi , da je treba samo počasi in z andahtjo , pa bo !!!

hm, zajček je tudi bolj star , ampak trapast pa za dva :)) pa še fino mi to paše 🙂

New Report

Close