Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Novo leto novi začetki ali koga odslovite iz svojega življenja

Novo leto novi začetki ali koga odslovite iz svojega življenja

Čistka v telefonu, facebooku, globok razmislek koga še sploh obdržati v svojem life-u. Boste naredili tudi vi čisto v svojem krogu znancev in bleferjev?

Fb izbrisan že 3leta,  svoj dragoceni čas namenjam zgolj družini.

Odgovor na objavo uporabnika
Odločitev2024, 11.12.2023 ob 10:51

Čistka v telefonu, facebooku, globok razmislek koga še sploh obdržati v svojem life-u. Boste naredili tudi vi čisto v svojem krogu znancev in bleferjev?

Ne bom. Nimam blizu sebe nobenih ljudi, ki jih ne bi želel.

O ja na vrsti so vsi firbci ko za kavo nimajo pol ure časa…. po telefonu pa se informirajo skoz.

Letos sem od petih znancev (poznanstvo 15 let+) odslovil dva

Eden (65) mi je nenehno skakal v besedo, tako v živo, kot po telefonu. Saj nismo več v otroškem vrtcu…

Drugi pa ekstremen janšist, ves čas o politiki in pokojnem “super zločincu” Titu…

In seveda je tak lik 100% za ZDA, ter za 4. Reich,  imenovan naci Izrael.

Mi je bilo dovolj.

Ljudje,  ki ne zmorejo niti z eno samo besedo obsoditi Izrael, pač živijo v njihovem svetu nasilja in groženj.

In ljudi, Slovencev,  ki so tudi sami v tem filmu, ne prenašam. Bi jih moral?

Torej, predpraznično čiščenje vsaj tistih toksičnih ljudi, ki so (bili) okoli mene.

Ne čakam na novo leto, čistim sproti 🙂

Nekaj že prepucano,  nekaj bo kmalu na listi za odstrel iz mojga lajfa. Dovolj je blo hinavščine in izkoriščanja. Kar se tiče socialnih omrežij je tam 1% pristnih prijateljev. “Najboljši” so tisti, ki se stran obrnejo ko te v daljavi vidijo, na fb pa glumijo prijateljstvo. Bye bye takšni.

Pred dobrim letom dni zbrisan komplet racun facebooka. Obcutki tako fenomenalni kot ob podani odpovedi v sluzbi. Prav nic ga ne pogresam.

Jaz imam še stike z določenimi preko FB ki jih drugače nimam, drugače bi isto naredila. Eni vampirji se tam gor pasejo na moji krvi…sem pa tja še kakšen story objavim,drugega nič pametnega. Čakam na Trump Truth omrežje da presedlam.

alati vera, 11.12.2023 ob 13:10

Jaz imam še stike z določenimi preko FB ki jih drugače nimam, drugače bi isto naredila. Eni vampirji se tam gor pasejo na moji krvi…sem pa tja še kakšen story objavim,drugega nič pametnega. Čakam na Trump Truth omrežje da presedlam.

A lahko prosim kaj več o tem omrežju? Nisem nič seznanjena.

Ne. Eno sodelavko sem odrezala letos in bo ostala odrezana tudi v prihodnje, z ostalimi v službi, zlasti pa v zasebnem življenju, pa nimam težav.

Dobra ideja, jaz sem že dve leti nazaj naredila čistko nepotrebnih ljudi.

Sprejela bi le koga nazaj, v kolikor bi si zaslužil ali morda dodala koga na novo.

Novi začetki z novimi ali starimi ljudmi se tudi dobro sliši.

Odrezala bom vse ki tako al drugace podpirajo nasilnega fratelota.

Vceraj sem ze 2 sosedo in njenega sina. Seveda sem ji v par stavkih argumentirano povedala. Je obstala, baje ni celo noc spala, klicala mojo mamo ce mislim resno…

Mislim resno. Imam hrbtenico, poskodovano in to je zanje zanemarljivo. Ce pa fratel nima cokoladice v tistem momentu so pa fejst zaskrbljeni.

Dolg bo spisek vseh ki tiho ali namenoma podpirajo nasilje.

Se pocasna za jezo, ma temeljita.

V ta namen imam črno knjigo z zlato obrobo in vanjo vpisujem križce in krogce s svinčnikom Aurora Diamante – najdražji svinčnik na svetu. Aurora Diamante je mojstrovina, prekrita s 30-karatnimi diamanti in brezhibno platino. 

CrazY FroG 🍀, 11.12.2023 ob 15:02

V ta namen imam črno knjigo z zlato obrobo in vanjo vpisujem križce in krogce s svinčnikom Aurora Diamante – najdražji svinčnik na svetu. Aurora Diamante je mojstrovina, prekrita s 30-karatnimi diamanti in brezhibno platino. 

Frogica 🤣😅😄

praznično čiščenje, 11.12.2023 ob 11:31

Letos sem od petih znancev (poznanstvo 15 let+) odslovil dva

Eden (65) mi je nenehno skakal v besedo, tako v živo, kot po telefonu. Saj nismo več v otroškem vrtcu…

Drugi pa ekstremen janšist, ves čas o politiki in pokojnem “super zločincu” Titu…

In seveda je tak lik 100% za ZDA, ter za 4. Reich,  imenovan naci Izrael.

Mi je bilo dovolj.

Ljudje,  ki ne zmorejo niti z eno samo besedo obsoditi Izrael, pač živijo v njihovem svetu nasilja in groženj.

In ljudi, Slovencev,  ki so tudi sami v tem filmu, ne prenašam. Bi jih moral?

Torej, predpraznično čiščenje vsaj tistih toksičnih ljudi, ki so (bili) okoli mene.

zelo dobro obrazloženo. Podpišem.

To že izvajam, 11.12.2023 ob 11:12

O ja na vrsti so vsi firbci ko za kavo nimajo pol ure časa…. po telefonu pa se informirajo skoz.

Podpišem.

A ošiliš ga samo na prestopno leto?

Haha474, 11.12.2023 ob 15:17

A ošiliš ga samo na prestopno leto?

Za Žabico je bil komentar.

Haha474, 11.12.2023 ob 15:19

Za Žabico je bil komentar.

👍🤣

Meni je pa res hecno, ko si ljudje za Novo leto “obljubljajo” hujsanje, konec kajenja, razhod s partnerjem… Cloveka, ki mi ne sede v moje zivljenje, odstranim takoj. Zakaj cakati na dan Novega leta?

Zame je Novo leto isto, kot danasnji ponedeljek, z ENO, samcato razliko:
Peezda, vse, ampak res vse, ki mecejo petarde in une glasne rakete, bi zbrcala, pretepla, ma na trebuh bi jim skakala!
IN, priznam, ko vidim na TV zmesarjene roke od petard – hihihi, se premal si fasu.
Si ne morem pomagat.

Pa kaj potem, ce je novo leto?

Cistko delam, ko rabim cistko, ne cakam na neke druzbene mejnike, ko je zapovedano, da se delajo spremembe in novi zacetki, delujem ko jaz rabim, ne ko rabi svet.

Nekateri še vedno nimate pojma ali pa ste tisto uro slovenščine prespali:

1.januar= Novo leto

1.1.- 31.12= novo leto

Zelo malo ljudi je blokiranih pri meni, tejle so pa z zelo dobrim razlogom. Naštejem jihnna prste ene roke. Tam bodo ostali za vedno.

Z ostalimi se pa sproti zmenim, kdor mi ne paše, se z njim ne družim, z vsemi ostalimi pa uživam. Ljudje so kakršni so, nihče ni popoln, še najmanj jaz. Zato to vzamem v zakup. Te kao čistke, sploh za novo leto, ne potrebujem.

Gnoji se sami odstranijo le znat je treba z njimi. Uporabljam bolj pretkano tehniko kako se jih znebiti.. ne opišem takoj ampak čez nekaj dni, na klice se ne odzivam vsakič.. in tako imam bolj ko ne mir 🤣

New Report

Close