Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Novo leto novi začetki ali koga odslovite iz svojega življenja

Novo leto novi začetki ali koga odslovite iz svojega življenja

Selim se. Veliko jih bo ostalo v preteklosti.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7466, 11.12.2023 ob 21:38

Selim se. Veliko jih bo ostalo v preteklosti.

Super, ven iz Slo? Želim ti lepo prihodnost kamorkoli si namenjen 🙂

Režem skozi celo leto

Nekaj navideznih prijatlov bom izbrisala iz mojga življenja.

CrazY FroG 🍀, 11.12.2023 ob 15:02

V ta namen imam črno knjigo z zlato obrobo in vanjo vpisujem križce in krogce s svinčnikom Aurora Diamante – najdražji svinčnik na svetu. Aurora Diamante je mojstrovina, prekrita s 30-karatnimi diamanti in brezhibno platino. 

🙂🙂🙂

Jaz močno razmišljam, da bi escape from Slovenia.

Herman210, 12.12.2023 ob 07:41

Jaz močno razmišljam, da bi escape from Slovenia.

Kam? H kateri deželi se nagibaš? Mene mika USA.

Cca tri imam za enkrat v načrtu najprej malo odrinit potem pa adijo

Jaz čistim sproti. Zakaj bi čakala na Novo leto? Saj moram prah isto pobrisat, ko se pač nabere, ne glede na dan na koledarju.

Ampak šele tukaj vidim, da dejansko se vam mnogi ljudje zamerijo do konca, toliko, da jih ne marate več v svoji bližini.

Jaz sem mnoga leta prenašala določene ljudi, ki so mi zelo škodovali. Pa nisem nič ukrenila, ker pač mislim, da ima vsak človek pravico, da je malo poseben (in škodljiv, haha). Ampak po letošnjem letu pa sem morala tudi jaz potegniti črto. Ko je nekdo podel, je pač podel in s takim se mi ni treba ukvarjati. Pika.

Vi pa to kar na letni bazi čistite…Hm, zanimivo.

Novo leto je navaden kurac od ovce namenjen postrošništvu v trgovinah. Kupujem ko rabim, hočem imet, izide. Sam zato ker je en kurčev nov let, ne kupim ničesar.

Kar se tiče delanja Xov: tudi pri starših sem že naredu črto in se glede tega nič ne sekiram; torej režem sproti, ne ko je nov let.

No ja, 11.12.2023 ob 12:10

Pred dobrim letom dni zbrisan komplet racun facebooka. Obcutki tako fenomenalni kot ob podani odpovedi v sluzbi. Prav nic ga ne pogresam.

Kako si pa lahko pol tu?

Zakaj pa to tekoče ne naredite in mora biti ravno en nov dan v koledarju?

Bi še vprašala, zadnji dan v letu se še poveselili, najeste, potem pa naslednji dan z novo letnico vse spremenite? Haha.

praznično čiščenje, 11.12.2023 ob 11:31

Letos sem od petih znancev (poznanstvo 15 let+) odslovil dva

Eden (65) mi je nenehno skakal v besedo, tako v živo, kot po telefonu. Saj nismo več v otroškem vrtcu…

Drugi pa ekstremen janšist, ves čas o politiki in pokojnem “super zločincu” Titu…

In seveda je tak lik 100% za ZDA, ter za 4. Reich,  imenovan naci Izrael.

Mi je bilo dovolj.

Ljudje,  ki ne zmorejo niti z eno samo besedo obsoditi Izrael, pač živijo v njihovem svetu nasilja in groženj.

In ljudi, Slovencev,  ki so tudi sami v tem filmu, ne prenašam. Bi jih moral?

Torej, predpraznično čiščenje vsaj tistih toksičnih ljudi, ki so (bili) okoli mene.

Zakaj bi obsojal Izrael? Zaradi tega, ker bombardira Palestino? Palestina bo svobodna, ko beri počasi HAMAS zapusti Palestino. Gre v drugo državo, pa naredi teroristično dejanje, bodo spet jokali. Zakaj jim druge arabske države ne pomagajo? Ker so teroristi, delajo sranje, ugrabijo ženske, otroke,.. Ni pomembno katera država bo napadena, vsaka bo sla v vojno. Razen Slovenije 😂🤣😂🤣🙆🤦

O ja…že kak mesec in pol čistim po telefonu, ker želim v novo leto zakorakat brez nepotrebnega balasta…

Blagor vsem vam obkroženim z gručami ljudi, ki jih lahko odslavljate.

Eni osamljeni nimajo teh možnosti.

Kaj pa dialog? Pogovor? Poveš človeku in vidiš kak je odziv?

Na kozlanje mi gre ta novodobna pop psihologija.

Ni mi potrebno delat čistk, ker so sprejemni , da postaneš moj prijatelj tako zahtevni, da je tisti , ki jih opravi moj prijatelj za vedno.

Zanimivo. Ko kdo vpraša, če koga kdaj ghostate..ne, vi že ne. Če se kdo pritoži, da je njega kdo ghostal, je najslabši človek ever.

Potem pa tale tema. Hm.

Jaz jih sproti čistim . Ne čakam na novo leto

Odlocitev 2024:

Redko kdaj se s kom skregam in ga nekam posljem.  Se pa odnos do tistih,  ki bi radi balinali,  diametralno spremeni in sami se vec ne pocutijo dobro, v moji druzbi.  Zanimivo,  vse se uredi,  tudi brez besed. 🤭

Letos bo moja odslovitev neke kvazi kolegice slučajno padla na obdobje okoli novega leta. To bi glede nje naredila tudi sredi leta.

Niti ne, s temi sem že na distanci.

Kakor hitro človek dobi denar ima naenkrat polno “prijateljev”., hvala za takšne. Zato so tam, kjer so bili že prej ko nisem  imela denarja. Takšnih ne potrebujem, mi energijo pijejo, kakor tisi, ki so vzvišeni zaradi denarja, ki ga imajo. Pijavke.

Dragi moj, lažeš. Onadva sta tebe odslovila, a tvoj ranjen ego terja, da sporočaš, da si ti njiju. Kdo bi hotel prenašati malikovalca komunističnih morilcev in antisemita?

Dragi moj, lažeš. Onadva sta tebe odslovila, a tvoj ranjen ego terja, da sporočaš, da si ti njiju. Kdo bi hotel prenašati malikovalca komunističnih morilcev in antisemita?

New Report

Close