Novo leto novi začetki ali koga odslovite iz svojega življenja
Ampak šele tukaj vidim, da dejansko se vam mnogi ljudje zamerijo do konca, toliko, da jih ne marate več v svoji bližini.
Jaz sem mnoga leta prenašala določene ljudi, ki so mi zelo škodovali. Pa nisem nič ukrenila, ker pač mislim, da ima vsak človek pravico, da je malo poseben (in škodljiv, haha). Ampak po letošnjem letu pa sem morala tudi jaz potegniti črto. Ko je nekdo podel, je pač podel in s takim se mi ni treba ukvarjati. Pika.
Vi pa to kar na letni bazi čistite…Hm, zanimivo.
praznično čiščenje, 11.12.2023 ob 11:31
Letos sem od petih znancev (poznanstvo 15 let+) odslovil dva
Eden (65) mi je nenehno skakal v besedo, tako v živo, kot po telefonu. Saj nismo več v otroškem vrtcu…
Drugi pa ekstremen janšist, ves čas o politiki in pokojnem “super zločincu” Titu…
In seveda je tak lik 100% za ZDA, ter za 4. Reich, imenovan naci Izrael.
Mi je bilo dovolj.
Ljudje, ki ne zmorejo niti z eno samo besedo obsoditi Izrael, pač živijo v njihovem svetu nasilja in groženj.
In ljudi, Slovencev, ki so tudi sami v tem filmu, ne prenašam. Bi jih moral?
Torej, predpraznično čiščenje vsaj tistih toksičnih ljudi, ki so (bili) okoli mene.
Zakaj bi obsojal Izrael? Zaradi tega, ker bombardira Palestino? Palestina bo svobodna, ko beri počasi HAMAS zapusti Palestino. Gre v drugo državo, pa naredi teroristično dejanje, bodo spet jokali. Zakaj jim druge arabske države ne pomagajo? Ker so teroristi, delajo sranje, ugrabijo ženske, otroke,.. Ni pomembno katera država bo napadena, vsaka bo sla v vojno. Razen Slovenije 😂🤣😂🤣🙆🤦