Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Novo leto novi začetki ali koga odslovite iz svojega življenja

Novo leto novi začetki ali koga odslovite iz svojega življenja

Odgovor na objavo uporabnika
Iskrena898, 11.12.2023 ob 13:42

Dobra ideja, jaz sem že dve leti nazaj naredila čistko nepotrebnih ljudi.

Sprejela bi le koga nazaj, v kolikor bi si zaslužil ali morda dodala koga na novo.

Novi začetki z novimi ali starimi ljudmi se tudi dobro sliši.

tudi jaz tako…

nekaj starih moram nazaj sprejet, ker je bilo z njimi odlično.

ljudje, ki so ti v življenju kdaj pomagali, ti reševali kožo, pa morda kdaj kak feler naredili, morda tudi ne samo zaradi sebe ali po navodilih partnerjev, se ne briše iz življenja.

človek, ki ti pomaga v najtežjih situacijah je dober, kljub kakšni napaki.

te bom sprejela nazaj.

nekaj novih pa aut.

Bažek, 24.12.2023 ob 11:17

praznično čiščenje, 11.12.2023 ob 11:31

Letos sem od petih znancev (poznanstvo 15 let+) odslovil dva

Eden (65) mi je nenehno skakal v besedo, tako v živo, kot po telefonu. Saj nismo več v otroškem vrtcu…

Drugi pa ekstremen janšist, ves čas o politiki in pokojnem “super zločincu” Titu…

In seveda je tak lik 100% za ZDA, ter za 4. Reich,  imenovan naci Izrael.

Mi je bilo dovolj.

Ljudje,  ki ne zmorejo niti z eno samo besedo obsoditi Izrael, pač živijo v njihovem svetu nasilja in groženj.

In ljudi, Slovencev,  ki so tudi sami v tem filmu, ne prenašam. Bi jih moral?

Torej, predpraznično čiščenje vsaj tistih toksičnih ljudi, ki so (bili) okoli mene.

Dragi moj, lažeš. Onadva sta tebe odslovila, a tvoj ranjen ego terja, da sporočaš, da si ti njiju. Kdo bi hotel prenašati malikovalca komunističnih morilcev in antisemita?

Bedarija. Važno da se pije in pokajo petarde. 😀😀😀😀

Sem naredila čistko ja,pa ne samo na FB tudi v reali.

Odločitev2024, 11.12.2023 ob 10:51

Čistka v telefonu, facebooku, globok razmislek koga še sploh obdržati v svojem life-u. Boste naredili tudi vi čisto v svojem krogu znancev in bleferjev?

Ne čakam na novo leto ampak razčiščujem sproti, na srečo nimam kaj dosti “čiščenja”, že nekaj let nič. Namreč negativci se kar sami od sebe poberejo iz moje bližine, ker čutijo, da  nad menoj ne morejo izživljati svojih frustracij in negativizma. Sem pa vesela, da v bistvu že najmanj 30.let nisem naletela na nobenega negativca. Si upam trditi, da nas je večina  ljudi človeški, oziroma takšnih kakršen naj bi pravi človek bil. Srečno vsem.

New Report

Close