Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Novo Nürnberško sojenje 2021

Novo Nürnberško sojenje 2021

Novo Nürnberško sojenje 2021

Skupina več kot 1000 odvetnikov in več kot 10.000 medicinskih strokovnjakov pod vodstvom dr. Reinerja Fuellmicha je začela sodni postopek proti CDC, WHO in skupini Davos zaradi zločinov proti človeštvu. Fuellmich in njegova ekipa predstavita napačen test PCR in ukaz, da zdravniki vsako smrt zaradi komorbidnosti označijo za smrt Covida kot prevaro. Test PCR ni bil nikoli zasnovan za odkrivanje patogenov in je v 35 ciklusih 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} napačen. Vsi testi PCR, ki jih nadzira CDC, so nastavljeni na 37 do 45 ciklov. CDC priznava, da kakršni koli testi v 28 ciklih niso sprejemljivi za pozitiven zanesljiv rezultat. Že samo to razveljavi več kot 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} domnevnih primerov covid / “okužb”, ki jih spremlja ta napačni test.

Poleg pomanjkljivih testov in lažnih smrtnih listov tudi “eksperimentalno” cepivo krši člen 32 Ženevske konvencije. V skladu s členom 32 Ženevske konvencije 1949 iz leta 1949 so „pohabljanje in medicinski ali znanstveni poskusi, ki niso potrebni zaradi zdravljenja zaščitene osebe“, prepovedani. V skladu s 147. členom je izvajanje bioloških poskusov na zaščitenih osebah huda kršitev Konvencije.

“Eksperimentalno” cepivo krši vseh 10 nürnberških zakonikov, ki vsebujejo smrtno kazen za tiste, ki želijo kršiti te mednarodne zakone.

“Cepivo” ne izpolnjuje naslednjih petih zahtev, da bi se lahko štelo za cepivo, in je po definiciji medicinski “eksperiment” in poskus:

Zagotavlja imunost na virus
To je “puščajoča” genska terapija, ki ne zagotavlja imunosti na zdravilo Covid in trdi, da zmanjšuje simptome, vendar je dvojno cepljenje zdaj 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bolnikov, ki potrebujejo urgentno ali intenzivno zdravljenje z okužbami s covidom.

Ščiti prejemnike pred virusom
Ta genska terapija ne zagotavlja imunosti in dvojno cepljeni lahko virus še vedno ujamejo in razširijo.

Zmanjša število smrtnih primerov zaradi okužbe z virusom
Ta genska terapija ne zmanjša smrti zaradi okužbe. Umrli so tudi dvojno cepljeni, okuženi s Covidom.

Zmanjša kroženje virusa
Ta genska terapija še vedno omogoča širjenje virusa, saj ne zagotavlja nič imunosti na virus.

Zmanjša prenos virusa
Ta genska terapija še vedno omogoča prenos virusa, saj ne zagotavlja nič imunosti na virus.

Naslednje kršitve Nürnberškega zakonika so:

Nürnberška zakonik št. 1: Prostovoljno soglasje je bistvenega pomena

Nobena oseba ne sme biti prisiljena k medicinskemu poskusu brez privolitve. Številni mediji, politične in nemedicinske osebe ljudem sporočajo, naj streljajo. Ne ponujajo nobenih informacij o škodljivih učinkih ali nevarnostih te genske terapije. Vse, kar slišite od njih, je – “varno in učinkovito” in “koristi odtehtajo tveganja”. Države uporabljajo blokade, prisilo in grožnje, da prisilijo ljudi, da jemljejo to cepivo ali jim je prepovedano sodelovati v svobodni družbi v skladu z mandatom potnega lista ali zelene vozovnice. Med sojenjem v Nürnbergu so bili celo mediji preganjani in člani usmrčeni zaradi laži javnosti, skupaj z mnogimi zdravniki in nacisti, ki so bili obsojeni za zločine proti človeštvu.

Nürnberška koda št. 2: Dajte plodne rezultate, ki jih ni mogoče izslediti na druge načine

Kot je navedeno zgoraj, genska terapija ne izpolnjuje meril cepiva in ne nudi imunosti na virus. Obstajajo tudi druga zdravila, ki dajejo plodne rezultate proti zdravilu Covid, kot so Ivermektin, vitamin D, vitamin C, cink in okrepljen imunski sistem za gripo in prehlad.

Nürnberška zakonik št. 3: Temeljni poskusi na rezultatih poskusov na živalih in naravni zgodovini bolezni

Ta genska terapija je preskočila preskuse na živalih in šla naravnost na preizkuse na ljudeh. V raziskavi mRNA, ki jo je uporabil Pfizer – kandidatna študija mRNA z opicami rezus makaki, ki uporabljajo mRNA BNT162b2, in v tej študiji so pri vseh opicah razvili pljučno vnetje, vendar so raziskovalci menili, da je tveganje majhno, saj so to bile mlade zdrave opice, stare od 2 do 4 leta. Izrael je uporabil Pfizer in Mednarodno sodišče je sprejelo zahtevek, da se 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prejemnikov z vnetjem pljuč vbrizga s to gensko terapijo. Kljub temu zaskrbljujočemu razvoju je Pfizer nadaljeval z razvojem mRNA za Covid brez preskusov na živalih.

Nürnberška koda # 4: Izogibajte se nepotrebnemu trpljenju in poškodbam

Od uvedbe poskusa in naštetega v sistemu poročanja CDC VAERS so v Ameriki poročali o več kot 4.000 smrtnih primerih in 50.000 poškodbah cepiva. V EU so poročali o več kot 7000 smrtnih primerih in 365.000 poškodbah cepiva. To je huda kršitev te kode.

Nürnberška zakonik št. 5: Poskusa ni mogoče izvesti, če obstaja razlog za misli, da bo prišlo do poškodbe ali smrti

Glej št. 4, na podlagi dejstev utemeljenih medicinskih podatkov ta genska terapija povzroča smrt in poškodbe. Pretekle raziskave mRNA kažejo tudi na več tveganj, ki so bila v tem trenutnem poskusnem genskem eksperimentu prezrta. Študija iz leta 2002 na beljakovinskih beljakovinah SARS-CoV-1 je pokazala, da povzročajo vnetje, imunopatologijo, krvne strdke in ovirajo izražanje angiotenzina 2. Ta eksperiment prisili telo, da proizvede te beljakovine, ki podedujejo vsa ta tveganja.

Nürnberška koda # 6: Tveganje ne sme nikoli preseči ugodnosti

Covid-19 has a 98-99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} recovery rate. The vaccine injuries, deaths and adverse side-effects of mRNA gene-therapy far exceed this risk. The use of “leaky” vaccines was banned for agriculture use by the US and EU due to the Marek Chicken study that shows ‘hot-viruses’ and variants emerge… making the disease even more deadly. Yet, this has been ignored for human use by the CDC knowing fully the risk of new deadlier variants emerge from leaky vaccinations. The CDC is fully aware that the use of leaky vaccines facilitates the emergence of hot (deadlier)strains. Yet they’ve ignored this when it comes to human

Nuremberg Code #7: Preparation Must Be Made Against Even Remote Possibility of Injury, Disability or Death

Priprav ni bilo. Ta genska terapija je preskočila preskuse na živalih. Lastna klinična preskušanja faz 3 na ljudeh se bodo zaključila šele leta 2022/2023. Ta cepiva so bila odobrena na podlagi zakona o nujni uporabi in prisiljena napačno obveščeni javnosti. Niso odobreni s strani FDA.

Nürnberška zakonik št. 8: Eksperiment morajo izvajati znanstveno usposobljene osebe

Politiki, mediji in akterji, ki trdijo, da gre za varno in učinkovito cepivo, niso usposobljeni. Propaganda ni medicinska znanost. Številna prodajna mesta, kot so Walmart in vozni centri za cepiva, niso usposobljena za izvajanje eksperimentalnih medicinskih genskih terapij za neinformirano javnost.

Nürnberška zakonik št. 9: Vsakdo mora imeti svobodo, da eksperiment kadar koli konča

Kljub negodovanju več kot 85.000 zdravnikov, medicinskih sester, virologov in epidemiologov eksperiment še ni končan. Dejansko je trenutno veliko poskusov spremeniti zakone, da bi se prisililo v skladnost s cepivi. To vključuje obvezno in prisilno cepljenje. Poskusni posnetki posodabljanja so načrtovani vsakih 6 mesecev, ne da bi se zatekli k vedno večjemu številu smrtnih primerov in poškodb, ki jih je že povzročil ta poskus. Ti posnetki posodabljanja bodo dani brez kliničnih preskušanj. Upajmo, da bo novo sojenje v Nürnbergu končalo ta zločin proti človeštvu.

Nürnberška zakonik št. 10: Znanstvenik mora eksperiment kadar koli končati, če obstaja verjeten vzrok, ki ima za posledico poškodbo ali smrt

Iz podatkov statističnega poročanja je jasno razvidno, da ta poskus povzroča smrt in poškodbe, vendar vsi politiki, farmacevtske družbe in tako imenovani strokovnjaki ne poskušajo preprečiti, da bi ta eksperiment genske terapije škodoval napačno obveščeni javnosti.

Kaj lahko storite, da preprečite zločin proti človeštvu? Delite te informacije. Odgovorite svojim politikom, medijem, zdravnikom in medicinskim sestram – če tudi oni sodelujejo pri tem zločinu proti človeštvu, tudi za njih veljajo zakoni Ženevske konvencije in Nürnberškega zakonika in jim je mogoče soditi, jih spoznati za krive in usmrtiti. Sodni postopki tečejo naprej, zbrani so dokazi in veliko vedno večje število strokovnjakov sproži alarm.

Obiščite spletno mesto odbora Covid na naslovu: https://corona-ausschuss.de/ in če vas je to kaznivo dejanje prizadelo, o dogodku, vpletenih osebah in čim več podrobnosti obvestite na naslednjem spletnem mestu:

https://www.securewhistleblower.com/

vir—– https://breaking-news.ca/the-new-nuremberg-trials-2021-please-share-this-info/?fbclid=IwAR1_wKudQlp8asMqZY-ceQ9eI2GROt47-gDWcDWECzG9LrbOFDBYclynMko

Torej če pogledamo denimo 2 sv. vojno je nekako agresorska tendenca izvirala iz enega vladajočega stičišča,segmenta,vira, sedaj pa izvira iz mnogih med seboj povezanih preko celega sveta.
Nekako pripovedno,dramatično in morda iluzorno idejno ter predstavno bi bilo, da je prej obstajal en Hitler sedaj pa je teh več in na večih ter iz večih krajev delujejo in “orkestrirajo”.

Ali pa drugače je Hitlerjev sinonim postal manjšinski, ker je teh sedaj morda več in je vrhovni absolut prešel na novo raven in s tem ustvarja novo personalizacijo globalne diktatične prvenstvenosti.

New Report

Close