Novo v BB
Nič novega, malo kvihtajo in telovadijo, pa malo se pogovarjajo o brezveznih rečeh, nekaj bi, pa ne vedo kaj, v glavnem dolgčas in na krtko nič novega :-))
p.s.
včeraj sem rpvič pri eni stranki moral urediti dostop do BB, ker si sama ni upala :-))
primož
Ta BB je pa res en sam dolgčas.
Bar, recimo se mi je zdel dosti boljši, a takrat še nismo imeli interneta in ga nismo mogli gledati neomejeno.
Sedaj smo pa rekli, fino BB bomo pa lahko gledali in smo kupili kartico za neomejen dostop za 10€. In mi je žal. Tukaj pa res ni kaj videti.
V Baru so se ga vsaj napili in smo se jim lahko včasih od srca nasmejali.
V hiši BB je pa en kup dolgočasnih ljudi, ne vem kje so jih dobili. Še pogovarjati se ne znajo, občutek imaš, da so vsi hinavski in da ne delajo drugega, kot igrajo svojo igro.
Kot v slovenskem filmu, ko pogovor nikakor ne steče.
če je tako kot sem včeraj videl, potem to ni sex, ampak kar nekaj, da je vsaj kaj zanimivega. če lahko rečemo temu zanimivo.
primož
Sam tale Jasmina…a ni mal preveč “sproščena” za svoja leta?
Meni je ogabna.
Si predstavljate kaj bo z revežem Igorjem, ko pride ven, če je ne bo hotu. Vso kočevsko cigansko populacijo bo imel na grbi pa še kakšne Strojane za povrh.
Ga bo črn velik mercedes čaku pred vrati BB-ja, not pa ata pa brata pa stric pa še dve tete od Jasmine….”uleti miško, bomo kakšnu rekli, negooo kada se ženite vas dva?…”:)))))))))))))