Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Novo v BB

Novo v BB

Nič novega, malo kvihtajo in telovadijo, pa malo se pogovarjajo o brezveznih rečeh, nekaj bi, pa ne vedo kaj, v glavnem dolgčas in na krtko nič novega :-))

p.s.
včeraj sem rpvič pri eni stranki moral urediti dostop do BB, ker si sama ni upala :-))

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

primož :)))

Ta BB je pa res en sam dolgčas.

Bar, recimo se mi je zdel dosti boljši, a takrat še nismo imeli interneta in ga nismo mogli gledati neomejeno.

Sedaj smo pa rekli, fino BB bomo pa lahko gledali in smo kupili kartico za neomejen dostop za 10€. In mi je žal. Tukaj pa res ni kaj videti.
V Baru so se ga vsaj napili in smo se jim lahko včasih od srca nasmejali.

V hiši BB je pa en kup dolgočasnih ljudi, ne vem kje so jih dobili. Še pogovarjati se ne znajo, občutek imaš, da so vsi hinavski in da ne delajo drugega, kot igrajo svojo igro.

Kot v slovenskem filmu, ko pogovor nikakor ne steče.

Novo je to, da so jih včeraj fajn nategnili glede tedenske nagrade in jim dali bistveno manj od obljubljene vsote.

Čisto novo je pa, da se ravnokar dogaja prvi seks v BB -ju , Jasmina in Robi jasno, kdo drug.

Pa kaj je blo pol s tistim denarjem?? So jim res dali tako malo? In kako so prišli do te cifre?

No, naj se mata fajn, drugi bodo itak pregoreli od suše :)))

Niso dali nobenih pojasnil, rekli so samo, naj si preberejo pravila.Tam pa piše, da BB lahko kadarkoli spremeni pravila. Definitivno so jih prinesli okoli, bunit se pa ne smejo, ker jih bojo kaznovali.

Ma hoteli so samo popestriti oddajo, da bi se kaj dogajalo, da bi kdo popenil, da bi kakšen znorel…. Pa jim ni ravno uspelo.

ja pa sej se skoz neki mečakata a ne

pa je neki rekla da se celo zadržuje

ne vem no , če se jest zadržujem pred nekom se ga tud dotikam ne

pa še to a sexata pa ful folka okol al kaj
al so drugi kar pobegnil iz sobe

Po moje od samega dolgočasja pač seksata. Nič drugega. Kot živali v kletki. Kaj čejo drugega delat.

Ni iz dolgčasa, tamala je ful zacopana v njega. On pa to pač sprejme, ker mu paše.Dvomim,da bo kaj iz te zveze, ko bosta zunaj. Lepo jo bo nogiral.
Ja, sexata v sobi polni ljudi.Ostali spijo. Zdaj šepetata in bosta najbrž fasala opozorilo,da govorita brez mikrofonov.

ja men se tud zdi da on ni glih nevem kolk navdušen nad njo – če že da pa vzame a ne

bolj mu je všeč tina -moje mnenje

itak pa sej se nič ne pogovarjajo da bi sloh kej zvedel drug o drugem

sploh nič ne vemo kaj delajo zunaj bb-ja

ma ja, zacopana je v njega, ker so pač skupaj in ne morejo nikamor. Verjetno je že prišla s to idejo, da bi se lahko v koga zacopala. Tale je bil pač najbolj primeren. Da iz tega ne bo nič, ko pridejo ven, je pa itak jasno.

mogoče pa je to samo masaža – k ona obvalada

no jest ne vidm samo sklepam

če je tako kot sem včeraj videl, potem to ni sex, ampak kar nekaj, da je vsaj kaj zanimivega. če lahko rečemo temu zanimivo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ha,ha,masaža ja…. najprej mu ga je povlekla, potem pa napadla 100 na uro.:))))

Ne včeraj, zdaj zjutraj.Do zdaj sta se kao zadrževala.

no sej je že velik takoj pokazala s plesom , zdej pa še ostale vrline pokaže

za 19 let zgleda kar izkušena in vse obvlada

jest pr 19h nisem ;-)))))

Danes so jim dali pa tako lepo budnico – 9 million bicycles iz reklame za Mobitel. Zdele so pa Queeni .

Sam tale Jasmina…a ni mal preveč “sproščena” za svoja leta?

Meni je ogabna.

Si predstavljate kaj bo z revežem Igorjem, ko pride ven, če je ne bo hotu. Vso kočevsko cigansko populacijo bo imel na grbi pa še kakšne Strojane za povrh.
Ga bo črn velik mercedes čaku pred vrati BB-ja, not pa ata pa brata pa stric pa še dve tete od Jasmine….”uleti miško, bomo kakšnu rekli, negooo kada se ženite vas dva?…”:)))))))))))))

:)))))))))))))))))))))))))))))

:)))))))))))))) :)))))))))))))))))))))) Hahahahahaha :))))))))))

Jasminini “sproščenosti” bi lahko rekli poklicna deformacija 😉

Uni k gledate, zdej sem pa prav radovedna gratala, a torej sta že končala…?

…………))))))))))) zdej se že umivajo……………….

Ja, zdaj so že pokonci. Pa Jasmino ful razganja.Najbrž se bo ob prvi priliki pohvalila Jessy, da je sexala.
Po moje sta izkoristila še zadnjo noč, če bi slučajno šel jutri Robi ven, ker je nominiran.

Dalami tole si pa čist prav napisala.Tale Jasmina se res mal preveč predrzno obnaša za svoja leta.Če bi bila moja hći se gotovo nebi…

No mamo pa mi vsaj kej zanimivega za gledat .

New Report

Close