Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Novo zdravilo za artritis?POMOC prosim

Novo zdravilo za artritis?POMOC prosim

Pozdravljeni!

Od prijateljev sem slisala, da bo v SLO koncno mogoce dobiti novo zdravilo za revmatoidni artritis, vendar nikjer ne najdem nobenih podatkov o tem. Baje, da je bilo objavljeno na radiu Slovenija. Nihce mi pa ne zna povedat kako se zdravilo imenuje ali karkoli o tem. A se mogoce komu kaj sanja?

Obupana sm … zdravim se za to boleznijo ze 10 let, ceprav imam sele 25 let in komaj cakam da posije kaksen zarek upanja.

Hvala in lp

Bolje, da vprašate katerega izmed strokovnjakov.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Upam, da ste že kaj izvedeli o tem novem zdravilu …

Ena možnost je tudi, da bi poskusili kaj novega, kar trenutno pomaga na evropskem trgu tudi pri artritisu…

Ali bi hoteli informacije o tem?

Lahko reagirate na moj E-mail.

Lep pozdrav,

ASTREA

Obstaja…žal ne vem za ime, se pa sama zelo zanimam za ta zdravila, ker ima tudi moja mamica to bolezen…

to zdravilo je zelo drago, letno zdravljenje pride okoli 2 milijona tolarjev, par let nazaj, so v sloveniji izbrali deset poskusnih zajčkov, ki so za to imeli dovolj denarja…pri znanki, ki je bila med poskusnomi zajčki je bilo to zdravilo vsaj v začetku…prvi dve leti fenomenalno, ko pa so se začeli pojavljati stranski učinki ni in ni hotela k zdravniku, ker se je bala, da ji ne bo prepovedal nadaljne uporabe zdravila…končalo se je v bolnici… sedaj je s tem zdravljenjem prekinila….menim, da gre sedaj za enako zdravilo…močno si želim, da bi nekoč našli pravo zdravilo…sama pa bi na vašem in na maminem mestu poslusila drugače…v knjižnici obstaja kar nekaj knjig na temo artritisa, med njimi je tui knjiga Domače zdravljenje artritisa (žal se ne spomnim avtorja)…knjigo je napisal zdravnik, ki j celo življenje posvetil proučevanju artritisa…sestavij je dieto, ki žal ne vsebuje sladkorja in kruha, bele moke, veliko zelenjave in sadja, ribe….po tej dieti se je moja mami držala 4 mesece in rezultati so bili res enkratni…žal pa sama nima toliko moči, da bi se te diete držala in je zopet posegla po kruhu in sladkem, za katere tudi sama prizna, da ji naredi največ škode….
…sama bi na vašem mestu poskusila še kako drugače, ker zaenkrat je dejstvo samo eno, da ni na svetu zdravila, ki nebi imelo manjših ali večjih negativnih zdravstvenih posledic…zame bi bilo zdravilo nekaj, kar bi ti pozdravilo bolezen in ti ga po določenem času nebi bilo treba več jemati in da po prenehanju nebi imelo telo nobenih posledic…žal tega še ni…zdravila so samo droga, ki tlačijo bolezni in pozročajo še druge…

Želim vam veliko volje do življenja in imejte radi svoje telo

Lala, verjemi, da sem poskusila tudi z dietami pa mi na zalost ni pomagalo nic. Lahko recem, da bi se za vedno odpovedala belemu kruhu (ki ga tko al tko jem izredno malo) in tudi cokoladi … ce bi mi le kaj pomagalo.

Kakorkoli ze, upam, da se bo kaj spremenilo, trenutno imam namrec res krizo.
Vseeno hvala za nasvet.:)

New Report

Close