Novodobna intima ( za moške)
Mmmm hhhhh mmmm … Definitivno NORO! Točno tako, kot praviš, sprostitev domišljije, čisto lahko zaplavata, najprej preko pogovora, potem pa zaključita po telefonu… VROČE!
Hm, ja v živo je definitivno lepše, je pa tako tudi lahko zelo zelo lepo. In intenzivno. Obožujem pa vse 😉
Da nisi ti Primčev, slučajno? :)[/quote]
Glej, ce si ti primceva, pol sem tut jst lohk primcev!
Ker nisi naus nikol vedu. Ti, kaka ona bi morala bit…
No, domišljijo imaš že dobro…:)))
Si imel v mislih tel. seks z neznanko ali……
Pač, zanima me. Če sem preveč radovedna…preskoči;)
Ne, kar se tega tiče, ne moreš biti preveč radovedna 😉
Hm, moram reči, da me skoraj bolj vznemirja rajc z neznanko, kjer se šele odkrivata, spoznavata, tipata, in ko ugotovita, da ju vzburjajo podobne stvari, sta že tako daleč, da je tisti vrhunec po telefonu… MMMM… Črešnja na torti! 😉
bejbo kresnem tako, da kliče boga v vseh 3 stopnjah.
kaj je to bilo, pa itak zven čez nekaj časa
Volk med ovcami™: bejbo kresnem tako, da kliče boga* v vseh 3 stopnjah.
kaj je to bilo, pa itak zven čez nekaj časa.
* a da ti pride pomagat?
No, domišljijo imaš že dobro…:)))[/quote]
To vem, ampak telefon mi crkuje zato več sreče prihodnjič…. 😉
Tipično vzdihovanje nepotešenega poročenca.
No, domišljijo imaš že dobro…:)))[/quote]
To vem, ampak telefon mi crkuje zato več sreče prihodnjič…. ;)[/quote]
Hahaha, si narobe razumel.;)))
To vem, ampak telefon mi crkuje zato več sreče prihodnjič…. ;)[/quote]
Hahaha, si narobe razumel.;)))[/quote]
Tebi se zdi, da si prav? 🙂
Hahaha, si narobe razumel.;)))[/quote]
Tebi se zdi, da si prav? :)[/quote]
Ok, vdam se. Si napolnil telefon za vsak slučaj? 🙂
Tebi se zdi, da si prav? :)[/quote]
Ok, vdam se. Si napolnil telefon za vsak slučaj? :)[/quote]
Takoj, ko se je napolnil mi ga je žena vzela. Iz varnostnih razlogov se bo raje ona pogovarjala 😉
Veš pri nas imamo urejene družinske razmere….. :))
taščica, On je oženjen. Tja ne smeš kljunčka rinit 🙂
Probaj s kakšnim vrlim samcem tu gori, saj jih je veliko. Volk te še v živo pride potešit, preden rečeš keks. Pa še kakšen bi se najdu, sam ne bom provocirala, k se mi ne da pregovarjat z njimi potem. So precej zateženi.
Pa saj ona ne bi kljunček rinila, ona bi telefonirala…. :)))
Misliš, da je to tut nehigiensko? 😉
prvotno vpr.,da bi ženske bile manj za računalnikom,z mano spila kozarček ,zaplesala pod luno……..
Pa tvoje mnenje, taščica? Dotikov v zivo se verjetno ne da nadomestiti, je pa seveda tudi virtuala in preko telefona lahko zelo vznemirljivo, napeto, vroce in potesujoce, kajne? Predvsem s kakim neznancem 😉
Ti se mi zdis taka, da bi znala uzivati v kakem takem domisljijskem “svetu”, po moje imas kar burno fantazijo!
P.S.: Moj telefon in racunalnik sta vedno polna 😉
Hahaha, domišljijo imam od nekdaj bujno, ne vem če burno. Orjem ledino v tem smislu. Nekaj si predstavljati, kar nikoli ne bo ali podoživljati, kar je že bilo? Hmmmm… Tvoji odgovori delujejo vzpodbudno.:)
Mhm, se mi je točno zdelo… Sem te prav prebral, da imaš kar bujno domišljijo, kot jo imam tudi sam 😉 Oz. mi jo ti buriš, še bolj, če je to sploh možno!
Bodisi predstavljati si nekaj novega, vročega, še nedoživetega, bodisi podoživljati tiste najbolj vroče trenutke… Mhm… Tudi ti deluješ zelo zelo poživljujoče… 😉
Jap, nepotešen poročenc.
Najbolj privlačni so ravno poročeni moški, ker so najkvalitetnejši in na javni razprodaji najhitreje poidejo. 😀
Najbolj privlačni so ravno poročeni moški, ker so najkvalitetnejši in na javni razprodaji najhitreje poidejo. :D[/quote]
Res je Matjažko, poročeni so izkušeni, preizkušeni in lepih manir. Kam se pa ti šteješ?
Ja deklič, kaj pa tebe matra? Ti je vse nedosegljivo?
Najbolj privlačni so ravno poročeni moški, ker so najkvalitetnejši in na javni razprodaji najhitreje poidejo. :D[/quote]
Res je Matjažko, poročeni so izkušeni, preizkušeni in lepih manir. Kam se pa ti šteješ?[/quote]
Prepuščam umetniško svobodo ženskam, da me same uvrstite na položaj, ki ustreza vašim željam.
Po tvoje spadam zagotovo med poročene, ker je jasno kot bel dan, da sem sem preizkušen, izkušen in lepih manir? 😀
Forum je zaprt za komentiranje.