Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Novodobne ženske

Novodobne ženske

Če je bilo nekoč bolj značilno za moške (nihče ni podpiral tega), da star model (žensko) zamenjajo z mlajšim, trend kaže, da so ženske vedno bolj in bolj podobne moškim. Ženska milina bo pojem, ki bo šel v zgodovino. Moški bodo prisiljeni imeti razmerje z “možačami”, le te pa bodo le še s težavo našle “pravega moškega”, ki bo bolj dec kot je dec postala že ona sama.

Lea Sirk nedavno izjavila svojemu dolgoletnemu partnerju “Ljubim te do lune in nazaj”, sedaj pa pred kratkim slednjega zamenjala za mlajši, očem bolj privlačen model. Visok bradati košarkaš. Videz slednjega kaže, kako majhen pomen ima pri ženskah še osebnost človeka in kako vse bolj favorizirajo vizualnost moških, kar slednje sili v to, da namesto socialnih veščin trenirajo svoje bicepse, se ogledujejo in občudijejo v ogledalih (kot so to prej počele ženske), ženske pa se sprašujejo, kam so šli “pravi moški”.

Ker so linki cenzurirani, spodaj citiram del članka:

Ja in?

Ta objava dokazuje, da se mora Replika povsod oglašati, tudi tam kjer nima nič pametmega za povedati.

Dragi forumaši, kaj vam to pove o človeku?

Ker so ženske tretirane tako hladno s strani moških, morajo ojačati, da jih to ne zlomi. S tem pa postanejo podobne moškim.

Ta objava dokazuje, da se mora Replika povsod oglašati, tudi tam kjer nima nič pametmega za povedati.

[/quote]

O tebi čisto vse. Vemo že dooooooolgo.

Tako kot ženskam ne pašejo poženščeni moški, moškim ne pašejo možače. Kakšen paradoks.

Moški to počno že tisočletja pa jih še ni izučilo kam vodi nemoralna, objektiziranje človeka torej ženske, sebičnost in nekontrolirana pohota, delanje trofeje od živega bitja itd. Zakaj misliš da bi moralo ženske izuciti v zadnjih 100 letih.? Samo hujše bo in ne boljše kolega
V rokah ste imeli škarje in platno ampak naredili en velik nič… zato bom zapela tisto od ariane Grande thank you next :))

[/quote]

Da je prtisnjena!
Sicer pa to že dolg vemo.

Jaz pa sem tega vesela.
Zakaj bi pa ženske mogle bit mile? Nisem, sem samozavestne, pogumna, sposobna, povem kaj mislim in če hočeš bit boljši od mene me, tekmujva, premagaj me. Nismo v srednjem veku, ko bi mogla ženska bit prijetna, mirna in lepa.
Ne rabim sebe ponižat, da se moškemu samozavest in ego dvigne. To je čustveni bolnik. Ni pravi moški to kar ti misliš. Ta pravi moški ceni močne ženske in se ne čuti ogroženega.

Kdo pa si ti da določaš kriterije kaj je pravi moški. Sprašuješ se za ženske, zakaj bi mogle biti mile. Vprašanje je tako butasto, kot bi se jaz spraševal zakaj bi morali biti moški možati. Ti verjetno že veš zakaj, tako kot jaz vem zakaj bi mogle biti ženske mile.

V zvezi s tem ne gre za vprašanja o enakopravnosti spolov, ampak za čisto neke biološke stvari. Enakopravnost gor ali dol. Moške na ženskah privlači milina, ženske na moških možatost.

Zdaj če ti misliš da boš s svojo možatostjo ujela pravega moškega, super zate, ampak kot moški mislim da vsak normalen moški išče žensko milino. Edino kar možate ženske realno v praksi privlačijo same nase so poženščeni copatarji.

Pa še to, odnosi niso nobena tekma. Odnos je namenjen osebni rasti in kvalitetnemu preživljanju časa, ne pa medwebojnemu primerjanju, kot to razumeš ti.

Kdo pa si ti da določaš kriterije kaj je pravi moški. Sprašuješ se za ženske, zakaj bi mogle biti mile. Vprašanje je tako butasto, kot bi se jaz spraševal zakaj bi morali biti moški možati. Ti verjetno že veš zakaj, tako kot jaz vem zakaj bi mogle biti ženske mile.

V zvezi s tem ne gre za vprašanja o enakopravnosti spolov, ampak za čisto neke biološke stvari. Enakopravnost gor ali dol. Moške na ženskah privlači milina, ženske na moških možatost.

Zdaj če ti misliš da boš s svojo možatostjo ujela pravega moškega, super zate, ampak kot moški mislim da vsak normalen moški išče žensko milino. Edino kar možate ženske realno v praksi privlačijo same nase so poženščeni copatarji.

Pa še to, odnosi niso nobena tekma. Odnos je namenjen osebni rasti in kvalitetnemu preživljanju časa, ne pa medwebojnemu primerjanju, kot to razumeš ti.
[/quote]

Prvič, nisem napisala, da so razmerja tekma, sem uporabila besedo tekma, a ne v kontekstu razmerja.
Drugič, jaz ne smem določit, kaj je pravi moški? Jah če jaz nesmem pol tudi ti nimaš te pravice. So bo dalje možatost pojmoval vsak po svoje.
Tretje pa, ja zame je moški, ki rabi milo žensko ob sebi, da ni ogrožen in se počuti možat, čustveni invalid. Zreli odrasli ljudje si mnenje o sebi ne delamo na podlagi drugih, na nas nimajo takega vpliva.

in čefurji. To so njihove španske limonade. Teater, strast, drama..predvsem pa egoizem. Biti starš za njih nima vrednosti. Vzor, ki ga bodo predajali: bodi rivalen, manipulantski, nepošten, sebičen, živi svoje “sanje”. Hipne sanje seveda. In ti otroci bodo itak vsi fucked up. Na igli ali vsaj pri psihoterapevtih. Ker se ne bodo znali prilagajati (jih niso naučili), potrpeti (jih niso načuili) ampak bodo ves čas samo na sledi lastnim zadovoljitvam. Nezrelo in neodrazlo..a kot sem rekla. Drolje in čefurji so popolni prototip. Da nima veliko v glavi smo že slišali, ko je bila komentatorka. Ne samo, da se ne zna izražati in obnašati je celo zelo neuka in nerazgledana. In temu primerno polna same sebe kot so vse kokoši in (športni) petelini. Pri obojih je temelj in vrednota izgled in ne vsebina. Ker so pač prazni. Nimajo ovirja za primerjati. Boh jim požegnej še teh par let veselja kajti to je res vse kar imajo. Kar je bilo vrednega so tako zavrli. Saj pravijo: ne trosi bisere med svinje, ker jih bodo poteptale ali požrle. Kaj pa one/oni vedo kaj so biseri. Hauk.

Ženska ima pravico do ljubezenskega kšeftanja.

[/quote]

Problem je seveda v tem, da moški prevajajo “milina” z podrejenostjo. Oni bi radi moderno žensko, ki dela, nosi domov denar in je sposobna, ampak doma mora pa z nasmehom delati vse, skrbeti za vse, da njemu ni treba in milo molčati, da lahko dela moški tisto, kar mu paše.
Možatost pa zamenjujejo z totalnim egoizmom in gledanjem samo na svojo rit.
Zmota.

No sedaj le še izkoristi poslovno priložnost. 🙂

Še vedno obstajajo ženske ki imajo neko milino v sebi, sočustvovanje, skrbijo za druge….ampak če hočejo preživeti to pač dostikrat porinejo nekam v ozadje. Težko je biti mil in nežen če moraš za vse sam poskrbeti. Če moraš v službi tekmovati, doma delati vse, biti lepa, nežna, odlična mama, super delavka in uspešna v službi, imeti vse obveznosti pod kontrolo, imeti urejen dom…..
To pač ni možno. Nismo nadljudje. Tudi če probavamo bit. Ni naravno, če smo že pri tem. Ampak večina je pač prisiljena v tako življenje. In nekaj se izgubi ko loviš svoj lasten rep vsakodnevno. In mislim da ta nežnost in vse je prvo kar izgine. Nekaj je je še namenjene otrokom, zmanjka za ostale. Na žalost.
Tistim ki pa uspe so pa postrani gledane. Jaz recimo nimam še otrok in partnerja, imam službo kjer pač žal ne morem biti nežen osebek, ampak v privat času sem pa lahko. In delam kot prostovoljka, rada pomagam ljudem, rada skrbim za svoj dom in svoje ljudi….ampak hudo na glas pa o tem ne govorim, ker takoj dobim nazaj od žensk in od moških da sem butasta ker delam zastojn, da sem butasta ker sočustvujem z ljudmi ki jim življenje ni bilo naklonjeno, da sem butasta ker me čustveno prizadane če se komu kaj slabega zgodi, sem čudaška ker ne govorim slabo o ljudeh, ker ne gledam tv, ker rada berem, ker rada kuham, ker si želim urejeno družino, ker me je groza kaj to tekmovanje med moškimi in ženskami dela z družbo, ker ne čutim potrebe dokazovati da sem boljša kot drugi, predvsem moški…..za večino sem čudna. In ja, če bi me spoznal slučajno, sploh v poslovnem smislu, bi me verjetno proglasil za možačo, ker delam v pretežno moškem kolektivu, sem ambiciozna in dobra v tem kar delam. Redko kdo je zmožen videt čez to. In dvomim da sem edina taka. Oz. vem da nisem. Ker pri prostovoljnem delu ogromno žensk spoznam (so v veliki večini), in veliko jih je samskih. Pa so to nežne sočustvojoče ženske ki rade skrbijo za druge. TO ne pomeni da nismo močne. Zelo očitno pa pomeni da smo dokaj nezanimive za nasprotni spol. Ali pa se gibamo v tako različnih krogih da ni šans da se najdemo.

New Report

Close