Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Novoletna darila

Novoletna darila

Kaj boste letos podarile svojim dragim?

Jaz sem preko neckermanna naročila pižamico in upam, da mu bo prav in ušeč:))

Tako kot vsako leto, bom, ker si ne morem pomagati, zapravila celo goro denarja, da me bo potem kar glava bolela. Ampak ob obdaritvi bom pa vesela, ker bodo veseli drugi.
Najdražjemu sem kupila krasne tekaške superge, ker rad teče. Otrokom, kar bodo pač napisali božičku in še kaj zraven – zabavne copate, smučarske rokavice…. Tastu in tašči smučarska pulija…. in še celo četico daril za ostale…

Vsako leto si rečem – nekaj skromnega a lepega. Pa me potem vedno zanese.:)
Sin si že dolgo želi svoj računalnik in bom združila to z prazniki in z božičnimi popusti in ga že končno nabavila. Seveda samo škatlo, vse ostalo že imamo. (to je že načrtovano dalj časa)
Možu bom kupila en topel šal in rokavice ,da ga ne bo zeblo.
Tašči nov komplet šalic za kavico,ker od prejšnega ima še samo tri, ostale je razbila.
Potem pa so tu še svakinja, brat, nečak,nečakinja……uf-tu pa moram še razmisliti….zaenkrat nimam pojma…….bo treba it malo pokukat in potem upam,da bo padla kakšna ideja.:))

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

letos sem se odločila za ”serijsko proizvodnjo”: v steklenice 0,5, ki jih bom sama pobarvala, bom nalila teranov liker (mmm, kako je ta stvar dobra, prav za se pocrtat)

Jaz pa sem mu letos ze kar podarila ker nisem mogla čakati;)
In sicer parfum ki si ga je želel in skodelico z njegovim imenom,lp

polonaS…a mas domac liker a si ga kupila?mene je zdej zamikal in grem cokoladen liker nardit:).lp

nakupovanje in zavijanje daril je zame neizmerni užitek. darila kupujem vse leto. ko kaj vidim kupim. in kaj vse bom podarila:
mama: jopica,
partner: pulover, ojačevalec za mobi tel anteno, še neka malega
prijatelji: sama sem poslikala okrasne blazine, poslikane steklenice napolnjene z doma pripravljnimi pijačami, poslikani krožnički z doma pripravljenimi bomboni, razna kozmetika (kar kdo potrebuje oziroma si želi), seksi spodnje perilo, karte za kino kupljene v Koloseju, karte za gledališko predstavo …
upam da ste našli kako idejo če že nimate nakupljenih daril
pa veselo praznovanje in lepa darila vam želim

ja bo treba v šoping počas, nov let je kle.

ja bo treba v šoping počas, nov let je kle.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close