Novoletno darilo v službi
Pozdravljene,
ker se na tem forumu najde vse kar si človek lahko zamisli, se tudi jaz obračam na vas z eno malo prošnjico.
Letos sem v službi zadolžena za nabavo daril za zaposlene. Ker smo dosedaj vsako leto poklonili že kar nekaj stvari sem letos ostala čisto brez ideje kaj bi imeli. Prosim vas, če mi lahko poveste če in kaj ponavadi dobite v vaši službi. Mi smo dobili že denarnice, pregrinjala, kako buteljko,…. V glavnem niso to darila neke gromozanske vrednosti, ampak bolj pozornosti. Cenovno pa naj bi se gibalo tam nekje do 3.000,00 SIT. ali pa če pomislite česa bi vi bili veseli?
Hvala za kakršnokoli idejo in lep dan.
Mi smo tudi že dobili marsikaj, med drugim tudi vok-komplete, svečnike za čajne svečke in aromatičnim oljem, skodelice z lastnimi imeni (naročili smo jih v City parku), lani smo pa vsi zaposleni skupaj dobili kar skupno darilo-hladilnik.Všeč mi je bilo pa tudi, ko smo eno leto dobili kar bone City parka-se mi zdi ,da so še najbolj uporabni, ker tam pa res lahko vse najdeš)-mislim, da sem si jaz privoščila večerjo v Imeriu.
LP