novosti
Kako kaj spremljate knjizne novosti? Jih vedno pocakate v knjiznicah, ali ste tako nestrpni in si dobro (novo) knjigo kupite? Da je pac cisto vasa, pa sveza…No, mene res bolj privlaci to drugo!
Nazadnje so mi bile vsec: Locil bom peno od valov, pa: Kaj bi moz brez brkov, Evangelij po Pilatu, Enajst minut, Baudolino, Umetnost potovanja…
Kupila pa sem skoraj vse in jih v trenutku ‘pozrla’! 🙂
Vcasih se mi celo zazdi, da knjig ne izdajajo dovolj hitro zame! :)) Sploh, ker nisem vezana le na en zanr…
Kako pa je pri vas s tem?
Lep dan!
Ah, kje pa, če bi jih kupovala, bi bankrotirala. Cobiss pa pri meni precej lavfa in vse prebrano je v glavnem iz knjižnice. Sama ne morem reči, da knjige izdajajo prepočasi (razen kakih redkih nadaljevanj), saj je knjig, ki si jih želim prebrati, še toliko, da bom sigurno prej umrla. 🙂
Frida, ne razumem te čisto dobro – saj če nisi vezan le na en žanr (tudi sama nisem), je potem zate lažje, ker imaš tako na razpolago več knjig. Ali pa te nisem dobro razumela? Sicer je pa na top seznamu mojega spiska tudi knjiga, na katero asociira tvoj nick, ampak žal še nisem prišla do nje.
Ja, tko sem mislila! Recimo, ce si zelim prebrati kaksno dobro novo knjigo v knjiznici, pa je zasedena, mi je ni treba cakati, temvec sezem po kaksni drugi in zadovoljstvo ni nic manjse! 🙂
Je pa knjiga Frida tudi zelo fajn! Vsec mi je predvsem njen dnevnik z risbami.
LP!
Glede bankrotiranja pri kupovanju knjig sem se pa odlocila, da me ena knjiga na mesec ne unici (recimo, za okoli 4000 sit dobis za pribl. pol tanka bencina, toliko in toliko mesa, eno majcko…) – je pa za duso in samo zame. In tako veselo kupujem knjige in se potapljam v druge svetove!
Lep vikend vsem!
včasih se mi kakšna knjiga tako počasi bere, da jo trikrat podaljšam, pa vrnem, pa si jo spet za trikrat sposodim. Če vidim potem v knjigarni novo knjigo istega avtorja, jo pa kupim. Tako sem brala Thomasa Moore-a in kupila Duše dvojčice. Zdaj pa jo berem še bolj počasi, če se temu sloh lahko reče, da jo berem. Jo nosim s sabo iz sobe v spalnico in nazaj, že pol leta. 🙂