Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nudisti …

Nudisti …

Hah … ena moja poletna ugotovitev … … golota sploh ni privlačna!!!!!!!

Torej … prejšnji teden smo križarili tri dni z barkico po jadranu … in v zalivčkih kjer smo se vstavili, seveda, je bilo na sosednjih barkah 3/4 nudistov … … Joški, muce, riti, luleki, in še riti … vse na ogled … … … in sploh ni blo luštno … drugi dan so se mi nageci že prav zagnusili … Že res, da sem se tudi jaz sprehajala okrog z joški zunaj … samo … vsaj ritko in luliko sem imela en tolk zakrito … Prav nič lepo ni bilo videt, ko se je gola ženska sklonila naprej in kazala tisto razgaljeno rit in razčeferjeno ta malo … in nič luštno ni blo videt tiste moške riti … in pimpelke ki so viseli spredaj … Vseeno se mi zdi, da kar je nekoliko pokrito je še vedno bolj sexy … … …

Kaj se pa vam zdi?

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

uffffffffffffff…..a maš kakšno fotko??????

je bomo deci ocenili….pošteno………..
ni lepšega kot pogled od zadaj…………no nekaj lepšega razen pogleda je še….ampk to ni za v javnost………

ti pupa, zakaj pa ti luleki niso bili všeč?????..a ker so bili mehki…hihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

Nimam slike, ker nismo meli fotiča s sabo … :((((((((((((((((((

Sam res, no … Razo … a ni lepše pogledat eno lepo žensko ritko v mini tangicah … da zakrije ravno tisto malo, ki vzburi moško domišljijo … in pol da ima čez joškice čisto male male modrčke, ravno toliko da zakrijejo bradavičke, ki se jih pa tako ali tako vidi skozi, ko nabreknejo …

Če je gola je vse tam … pogledaš … oceniš in greš naprej … … … če je mal pokrito pa … mmmmm ..

In isto je pri moških … Če imajo kake fino oprijete kopalkice si lahko domišljaš marsikaj kaj je pod njimi … če so brez pa … Nek pimpelčk ki visi dol … al pa tudi če stoji … sej je vseeno … Ni zanimivo no … … … Pogledaš, oceniš in greš dalje … …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Oh Bugica……tudi jaz sem imela priliko prejšnjo nedeljo videt dva nudista…………….. GROZA!!!!

Striček je imel okrog 80 let……….O madona……………..kakšen pogled…….:((

Ma ja … sej zadnja leta jih vidiš toliko, da ni več nobena taka stvar videt golega človeka … … … Sam res ni lep pogled, no … Pa tudi če je mlad človek … postaven … Ne vem … če je vsaj malo zakrit se mi vseeno zdi bolj privlačen …

Lp, Bgv

Tangice rulz. Jebeš nudistično plažo, kjer so vse nage, tisto ni zanimivo.

:)))))))))))))))))))))))))))))) Bravo Spidy … :)))))))))))))) Še en somišljenik … ;)))

Lp, Bgv

Če pa je res no. Jaz sem bil v življenju na X….nudističnih plažah. meni pogled na zarjavela, čisto gola ženska telesa, kis e leže pražijo na soncu, ne vzbuja nobenih posebnih občutkov. Se pa mi je že zgodilo, da sem na oblečeni plaži hitro letel v avto, ko je kakšna lušna v tangicah odložila modrček :))

hihihihi…ej frend……tuki pa nisi upravičil svojega nicka…..hahah

ma kej se boš zamujal še s blagom…..a ni fino samo hop in …

lep dan

leta letijo - iščem stevardeso.....

Evo … to je to … Jaz tudi mnogo raje pogledam tipa v ozkih kopalkicah (no … v avto mi glih ni treba tečt) … kot pa čisto nagega … … .. :))

Lp, Bgv

Kje je bila vsa ta lepota!?!!!
Mater,lahko bi me povabila ne?????
Uf,vsako minuto,ko ne vidim golega telesa….sem sto let bolj zagaman!
Nago,ker te ljubim nago!
:-))))))))))))))))

Jebo te Aladain!Si bom še kej mislu….:-(

No, no.. Kaj pa pridigam že leta, pa noben ne verjame…

Sicer pa: khm, khm… Nudistka – in to zaprisežena. Pa se nihče ne buni, če me nago vidi, hehehe ;).

Ne, ne, resno… Tu in tam se že vidi kaj zanimivega, še posebej, ko mora moški pazit, ta si kaj med kolena ne pričvrkne, hehe – in, ja, še vedno vztrajam pri tem, da je tehnika bolj pomembna, samo gledam pa lahko ali ne… Pa tudi kakšno krasno moško ritko najdeš tu in tam…. Prisežem…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Pa da vidim,če me zbuni ta nudistka mišja?
😉

New Report

Close