Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu nudistične plaže

nudistične plaže

V istri je kar precej nudističnih kampov in plaž. Mene zanima, če ima kdo kakšno izkušnjo, katera je najlepša oziroma se na njej kaj dogaja. Mogoče Vrsar ali Poreč ??

najboljše so na Golem otoku ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nudističnih plaž je precej – veliko uradnih in še več divjih. Lepih je veliko – meni so najbolj všeč samotni zalivčki ali pa kak otoček.

Če misliš s tem, da se na “plaži kaj dogaja”, na sex, potem je samo ena destinacija – rovinjska swinger plaža.

To bi znala bit kamp Valalta. Tudi jaz sem že šlišal, da je tam kar pestro. Nisem pa še bil tam. Na naši obali je tikak samo par mest kjer si lahko nudist, tko da ja bo treba it do Rovinja pogledat.

Hm sedaj sem pa v zadregi. Na malem prostoru skupaj sta dva velika kampa. Kateri je bolši Konversada ali Valalta? Ma kdo kakšne izkušnje ?

Tako kot ti je že en tip povedal. Če ti je prvi cilj dogajanje to je sex je prava lokacija Rovinj.
Koversada je super plaža, samo kolikor poznam se nič takšnega ne dogaja kar ti postaviš kot najvažnejše. Zame je super plaža tudi v Kanegri in je takoj čez mejo. Je pa manjša in tam se pa ne dogaja prav nič posebnega kar ne FKK plažo ne spada!

Latino hvala za info.

Sej ne da bi hoti na vsakem koraku vsako obdelat. Pač zanimam me, kaj se kje dogaja. Sam sem bil namreč le na naših nudo plažah Piran , Strunjan ; Debeli rtič. No na nekaterih pa se tud dogaja , če zadeneš pravi čas . Opazil sem, da so še posebej aktivni moški med seboj.( to me ne zanima )
Ženske se mi zdijo precej zadržane, ki načeloma ne kažejo sla po direkt sex on the beach. Glede na poglede in dejanja , ki jih izvajajo tudi pri nas niso imune na dogajanje na plaži. So pa nudisti , ki hočejo zasebnost in to tudi spoštujem. Saj to je itak takoj razvidno , kdo si želi pozornosti in kdo ne.

Tudi pri nas je lahko lepo he he he he

New Report

Close