Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu NUJNO!

NUJNO!

Prišla sem na idejo!!
Mojega dragega bi rada presenetla z idejo(glede na to da kmalu odpotuje-ampak o tem bom raje drugič) da za vikend kam greva, nekam na mirno, romantično.
Ampak kaaam? mogoče v kranjsko goro? Bled tudi ni slaba zamisel! doma sva z morja:) tako da to ne pride v poštev.
IMA MORDA KDO KAK PREDLOG?

Jaz bi sla na morje..ampak iz tam si..druga varianta pa je tole..kle te vedno tko cartajo;)…http://www.alp-penzion.com/..si na Bledu..majo savno..masaze..in se marikaj….

uuu to pa je nekaj! lepo se sliši bom pogledala
hvala

kaj pa kake toplice
nama je dvakrat uspelo utrgat si čas, enkrat sva šla v Olimio, enkrat pa v Zreče. Naj napišem samo še: blagor vama, gotovo bosta uživala…

Pridita k meni, tudi jaz sem iz obale…bi lahko uresničili tvoje sanje iz posta na tem forumu…

Ena varianta je terme Čatež, pa Atomske toplice, če se želita razvajat… Tam naredita še malo jesenskih izletov po okolici. “Globoko” na gorenjsko ti odsvetujem, ker tam ni nevem kako dobrih gostiln, še manj savn. Razen zadnje čase je ena v Bohinju za katero pa še nevem kako je, tam je zdaj tudi vodni park.

Eeerčiii….ma kaj zdej, trokiraš? Pomisli ke lepo bi se zabavali, sej si rekla, da si sanjala banjo z mehurčki in lui, te e me…?

ma daj nooo:)
napisala sem tudi da naj za zdaj ostane samo pri sanjah:)
za kakšno kavo sem pa vedno

Aha, okej, lahko anka kafe. Kje bi ti? Kp, Iz, Po, Pi?

a te kej noga boli…………

a zakaj……………..

ker si u prazno brcnu………………..

glede gostiln……..
ok. res ni razno raznih slow food vrhunskih oštarij……, “navadnih” je pa če mene vprašaš 3* preveč………. pelji se en vikend u kranjsko goro al pa bohinj pa štej table ob cesti ki te vabijo v gostilne……..

glede savn…….
vsak hotel v kranjski , bohinju, bledu ma savno…..

drgač pa……
če sta ljubitelja narave, zraka in ostalih podobnih pizdarij……mislim da z bledom, bohinjem al pa kranjsko gorro nimaš kaj zgrešit……..

Veš kaj počnemo mi? Gremo smučat na gorenjsko, pa neboš verjel, v Ljubljano na kosilo! Po mojem si ti gorenjc, ejga? 🙂

Kaj pa samo savna, bazen, kozmetika? Recimo Fanči na Rudniku, daj poglej si na netu, men je tam zelo všeč. Lansko leto sem tja peljala fanta za rojstni dan in mu podarila, kar si je poželel – zelo je bil zadovoljen. Srečno.

hehehe
sem gorenjc (na začasnem delu u LUBLAN)……. pa kwa pol……. a je s tem kaj narobe……, ne, mislm…….

zdej, če vi hodte u lublano jest je vaš problem.
e mene vprašaš je na poti od izvoza iz avtoceste za kranjsko goro do kranske gore kr neki oštarij…..će jih vi ne najdete al pa niso dost high za vas ni to moj problem…….., drgač mam službo v ljubljani pa lahko trdim da je na gorenjskem koncu precej več klasičnih gostiln k majo boljšo ponudbo k ljubljanske gostilne………..

NE BOŠ VERJEL KWA PA MI POČNEMO…….. DELAMO U LUBLAN…..JEST HODMO PA NA GORENSK…….. ( je saj šnicl tak k se zagre…….)

Za nekaj romantičnega vsekakor Plesnik v Logarski dolini, lahko gresta na nočno kopanje. Se z dvigalom pripelješ naravnost do bazena, lahko v kopalkah ali pa plašču in spodaj bolj malo.
Lahko si prižgeta savno, masaža je, jacuzzi, kar želiš. 🙂

sej sem tud jest gorenjka, ampak tale gorenjski odgovor mi pa ni všeč. vsaj ne v takem stilu. tukej se ne obkladamo s tem, kdo je boljši, kdo slabši. užaljenost nej pa vsak zase obdrži. prosim za strpnost.

preden počiš od silnega napenjanja še enkrat preber kwa sem napisal…….
modelu sem sam odgovoril da so tud na gorenjskem čist solidne gostilne……., mislm da je dost velik dokaz to da pozim težko dobiš kakšno prosto mizo v katerikolo oštariji ob cesti iz kr.gore……….

še enkrat……če zanj ni nobena dobra mu pač ni treba it……., jest tud ne grem tja k mi ni všeč……., če teb neki ne paše ne morš posplošit da na gorenjskem ni nobene dobre gostilne……

strpnost si pa ti očitno mal narobe razlagaš………

kopeli za dva s šampanjcem v termah v laškem ali dolenjskih toplicah…

Erči, verjetno sem zamudil, sicer bi ti predlagal kakšne toplice z raznoraznimi kopelmi v dvoje, masaže, savno… Možnosti je na pretek. Aja, pa lep dan ti želim, Erči!

vem da bi-vedno pripravljen:)
vikend je mimo imela sem-sva se čudovito! vse sva dala čez ljubljano-grad, kava v centru, opazovanje vrveža,kino, drugi dan pa še čudovita narava kranjske gore! Danes pa spet tu:)

hvala vsem za nasvete-še bodo prišli prav

Me veseli, da sta se imela lepo…

New Report

Close