Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nujno!!!

Nujno!!!

if she didnt want u in her prime… dont save her on her decline!

Najprej pa moraš sploh tako najt, da te bo marala. Ta bo pri tebi očitno ostala mosija nemogoče.

hvala za nasvet. imaš še kakšnega?

Žene Boža vole. Tudi kličejo ga tako.

Odgovor na objavo uporabnika
makacivcata, 19.02.2023 ob 08:52

hvala za nasvet. imaš še kakšnega?

Jp, delat pojdi kaj, se boš bolje počutil.☝️🤣

Božo bi rad žensko bozo, 19.02.2023 ob 08:53

Žene Boža vole. Tudi kličejo ga tako.

ja seveda bi rad…

ja lahko bi direkt rekl “ne govori o dejanskem stanju”

super ljudje ni kaj…

Zelo priljubljen je naš Božo, vedno bolj.

Nebih ga stapom dirnula.

Nežno nezno, 19.02.2023 ob 08:57

Zelo priljubljen je naš Božo, vedno bolj.

Nebih ga stapom dirnula.

nosonja… subotom se čila… ne pa piše kako so 20 letnice v portorožu polnoletni otroci…

Bozo, ce ne mores sam najti zene (a cas ti je) reci komu od bliznjih naj ti jo najde (stric, mama, tetka, baka..) . Res si nesposoben, sori. Jaz bi se na tvojem mestu ze 7x udala a ne jednom.

yram, 19.02.2023 ob 08:59

Bozo, ce ne mores sam najti zene (a cas ti je) reci komu od bliznjih naj ti jo najde (stric, mama, tetka, baka..) . Res si nesposoben, sori. Jaz bi se na tvojem mestu ze 7x udala a ne jednom.

Mogoče jim je že reku.. pa ne gre in ne gre🤣

😂😂😂

koje fore… in kaj ma zdej to tu da nimam žene?😂

ja a se vam ne zdi da če bi bil obupan da bi našel neko… magar obupanko kako… al pa mono…

Luzer.

CrazY FroG 🍀, 19.02.2023 ob 09:01

Mogoče jim je že reku.. pa ne gre in ne gre🤣

Seveda ne gre, on bi se smuco okol, zato mu nobena ne sede, katerokol mu predstavijo njemu ne valja. 100% je tako.

Bozo, jesi li ti musliman*? Kazes jesi, e pa svaki zdravi-pravi musliman je pri tvojih letih porocen in ima vsaj 1 otroka. Sta cekas crni bozo*?

ja takoj bi mi lahko povedal da vam ni všeč da govorim o tem…

yram, 19.02.2023 ob 09:09

Seveda ne gre, on bi se smuco okol, zato mu nobena ne sede, katerokol mu predstavijo njemu ne valja. 100% je tako.

Bozo, jesi li ti musliman*? Kazes jesi, e pa svaki zdravi-pravi musliman je pri tvojih letih porocen in ima vsaj 1 otroka. Sta cekas crni bozo*?

Pa daj.. ni on kriv. Kriva je družba🤣 krivi so vsi drugi. Je tako? Je🤣🤣

ma kateri debil sploh odgovarja na takšne poste?

CrazY FroG 🍀, 19.02.2023 ob 09:11

Pa daj.. ni on kriv. Kriva je družba🤣 krivi so vsi drugi. Je tako? Je🤣🤣

Ja, pa to so ti novodobni mladenici, to bi se smucalo okol, ljetovo malo kod jedne, zimovo malo kod druge, a ko fol nobena ni dobra…. To je to. Noce noben vec obveznosti. Vidli v familiji, da ni nic od njega pa dvignili roke, da mu iscejo zeno.

Ajmo bozo gde je zena, djeca, poso, kuca, kuca, posao*?

yram, 19.02.2023 ob 09:17

Ja, pa to so ti novodobni mladenici, to bi se smucalo okol, ljetovo malo kod jedne, zimovo malo kod druge, a ko fol nobena ni dobra…. To je to. Noce noben vec obveznosti. Vidli v familiji, da ni nic od njega pa dvignili roke, da mu iscejo zeno.

Ajmo bozo gde je zena, djeca, poso, kuca, kuca, posao*?

Optimistična si, če misliš, da bo tvoja vprašanja vzel resno, more najprej razumet kaj sprašuješ🤣 prezaposlen je z drugimi, to nima časa sebe v red spravljat🤣

😂 kako hoče prvačit… pa najglasnejša bit… e meri meri… in ti nebi bla fouš mlajšim in lepšim ker lahko dobijo moškega ki ga ti ne moreš. al pa za torbico… aahhhhhhhhhaaaaaaaaaa… kako da ne…

kad več savetuješ i hočeš biti istaknuta… eno tamo jedna pita što neki ne osnuju porodicu… a da joj se javim?

vem kaj hočeš… da se sjebem ko ti.

makacivcata, 19.02.2023 ob 09:35

😂 kako hoče prvačit… pa najglasnejša bit… e meri meri… in ti nebi bla fouš mlajšim in lepšim ker lahko dobijo moškega ki ga ti ne moreš. al pa za torbico… aahhhhhhhhhaaaaaaaaaa… kako da ne…

kad več savetuješ i hočeš biti istaknuta… eno tamo jedna pita što neki ne osnuju porodicu… a da joj se javim?

vem kaj hočeš… da se sjebem ko ti.

Crni bozo, jesi li zdrav momce*? Jaz sem ze porocena, beri pocasi in pozorno-porocena. Crni covjece, gluho i daleko bilo, da trazim druge.

A jebala te torbica bozo, da te jebala. Trazi sebi zenu, ne pa da o torbicah razmisljas, nisi ti babetina ampak moski (vprasljivo seveda)

vem. in bolje ti je da ostaneš… bolje brak kakav da jeste ker potem nečeš imat ni to…

pravim če nebi bla…

upraš moža če bi te vzel zdej tako…

pač ne rabiš odgovarjat… ne da se mi…

daj nam savjet šta je recept za dobar brak… kako ga učinit sretnim…

Ahahahahhaha. Tale yram je strup za Božota. Ne seže ji do kolen. Kaj kolen, gležnjev. Dobro ga prca.

strupena lisička, 19.02.2023 ob 09:50

Ahahahahhaha. Tale yram je strup za Božota. Ne seže ji do kolen. Kaj kolen, gležnjev. Dobro ga prca.

ma hoče bit avtoritet, da je opazna in da se njo pita… al je se nepita i to je boli.

ne doliči to ženski da je glasna, ona skoz neki… piše v bibliji vojna trobenta… pa še to…

Redkobesedna žena je Gospodov dar,
nič ne odtehta vzgojene duše.
15 Milina čez milino je sramežljiva žena,
ni uteži, enakovredne duši, ki se zna obvladovati.

makacivcata, 19.02.2023 ob 09:49

vem. in bolje ti je da ostaneš… bolje brak kakav da jeste ker potem nečeš imat ni to…

pravim če nebi bla…

upraš moža če bi te vzel zdej tako…

pač ne rabiš odgovarjat… ne da se mi…

daj nam savjet šta je recept za dobar brak… kako ga učinit sretnim…

Nije bozo u mene, da kao jeste brak, nego je pravi brak-vse po jusu kot bi rekli, ima i djece. Da bi imel dober ali pa malo manj dober zakon moras najprej najti zeno. Zeno bozo, zeno. Ko bos nasel zeno ti lahko svetujemo. Lahko se pa po babje bavis torbicama (to je nase podrocje, babje podrocje, kolikor vem modni oblikovalec lih nisi) e pa bozo sine ako je tako, jaz ti podarim eno od mojih torbic – ni to skart roba, samo toliko, da ves…mozemo staviti i maramu na glavu ako hoces, nema problema i ajmo torbicu u ruke i nas dve pod ruke i razpali po mahali, ko prave mahaluse, ne bi li nam sta uteklo- ko se ozenijo, kome valja zena, kome ne valja, ko je umro, ko je bolestan, sprema li se pite ili se jede mcdonalds. Hocemo tako bozo, na to si spao, da budes babetina a ne zdrav-prav momak*?

Zena bozo, kje je zena*?

😂😂😂juuuj meri

New Report

Close