Nujno!!!
bozomon, 26.11.2024 ob 16:42
Te dni imamo priložnost brat o visokih standardih žensk, njihovih pričakovanjih in zahtevah.
Kaj pa sploh naredi žensko dobro?
Onako pitam.
Pac da vem ce te sploh to so… spadajo med take.
Hvala za odgovore.
Pozz, muško.
Pa ja sam ti dobra žena, dostojna, poštena, čista, dobra muslimanka. Zato me i voliš.
tvoja Zumrata
A Ni blo tudi na paradi nekaj za Jezusa A.S. ? Mislim da je bila neka slika…
Sem pa nekaj razmisljal glede zensk nasploh… najdejo neko subkulturo kjer jim govorijo kar itak hocejo slisat… laž ma alternativo.
Ala nika kovac….
Jaaaaa no. Normalno je. Lej kolk nas je. Vsi to delajo. Leeeej kolk nas ti pravi da se sme…
Halo Bog je rekel kaj se sme in kaj ne.
Jel reko čekaj Mesiju?!
Eto ti ves boukse, eto zate… ima. Dobiš. Eto ti to s cim ste hitel.
bozomon, 26.11.2024 ob 17:22
A Ni blo tudi na paradi nekaj za Jezusa A.S. ? Mislim da je bila neka slika…
Sem pa nekaj razmisljal glede zensk nasploh… najdejo neko subkulturo kjer jim govorijo kar itak hocejo slisat… laž ma alternativo.
Ala nika kovac….
Jaaaaa no. Normalno je. Lej kolk nas je. Vsi to delajo. Leeeej kolk nas ti pravi da se sme…
Halo Bog je rekel kaj se sme in kaj ne.
Jel reko čekaj Mesiju?!
Eto ti ves boukse, eto zate… ima. Dobiš. Eto ti to s cim ste hitel.
Hahaha, ta je pa dobra, ti si razmišljal, tako se pa že dolgo nisem nasmejala
Anonimno 4103, 26.11.2024 ob 18:42
Da se drži daleč stran od tebe, maminega bucota. To je že dober začetek in pokazatelj korektnega karakterja.
Še en tak znak je recimo tudi do, da te zdrka do te mere, da verjetno ponoči točiš solze v blazino in mlatiš plišastega medvedka, vsiljivi nadležni čokolešnik mujahideen
😅
Ko bi se 10% tako potrudila pa napisala resnico. NE! To pa ne.
Ajde jedno lakše pitanjce.
A bo cloveku pri sklapanju zakona in v zivljenju nasploh koristilo to kar nika kovac govori al to kar je Bog rekel?
Pazi pamet. Luknja jebote. Tema. Sploh ne dojemas.
A ves da mas hadis kdor nekaj rece za muslimana in to ni res, se vraca njemu.
Te dni sem to opazil. Pač zbodlo me u oči koje je Bog dao, hadis sem itak zahvaljujoč Bogu vedel. Pisete zahojeni, a vi ste tisti zahojeni… Kao verjamemo u pravljice, svakakve gluposti verjamete. Dejansko vi verjamete u pravljice. Evo ta pravi stoka… vi ste stoka za u hlev s temi vasimi pametmi.
Jaaaaa. Povej mi kak je Islam… povej mi kak si.