Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nujno!!!

Nujno!!!

JAAA SAM MUŠKO!!!

Odgovor na objavo uporabnika
bozomon, 04.12.2024 ob 11:13

JAAA SAM MUŠKO!!!

A JA SAM ŽENA!!! Žena ki te voli.

Nisi ti žena. Če že, ti samo hočeš moža, partnerja itd…

Je pa razlika med da hočeš moža ali pa da hočeš biti žena.

bozomon, 04.12.2024 ob 12:38

Nisi ti žena. Če že, ti samo hočeš moža, partnerja itd…

Je pa razlika med da hočeš moža ali pa da hočeš biti žena.

A ja želim, da me ti to naučiš kako biti žena svom mužu. Ako si pravi muško možeš me to naučiti. Ja sam djevica i moja majka me nije ništa podučila.

Nehaj.

bozomon, 04.12.2024 ob 13:09

Nehaj.

A ja imam 37 godina i nujno rabim pravoga muškarca, da me poduči jer ne morem više čekati.

Zumrata, 04.12.2024 ob 13:16

A ja imam 37 godina i nujno rabim pravoga muškarca, da me poduči jer ne morem više čekati.

MIslim da golobova vlada dobro dela in da nikakor ne potrebujemo še ene janševe.

A bi se složila?

bozomon, 04.12.2024 ob 13:20

MIslim da golobova vlada dobro dela in da nikakor ne potrebujemo še ene janševe.

A bi se složila?

Ja bi se složila. Ali veš zašto? Jer ti si muško i poznaš politiku bolje kot žene. Ti znaš bolje od mene.

Pri men je pa taka situacija, da je moja mama devica. A pol velja?

anno, 04.12.2024 ob 14:25

Pri men je pa taka situacija, da je moja mama devica. A pol velja?

ZNači popčiju to.

Zanj.

bozomon, 04.12.2024 ob 14:28

ZNači popčiju to.

Zanj.

Jesam opravila test?

Muško zna politiku, žena ima da sluša, jer muško zna najbolje.

A sme met mnenje in stališče?

bozomon, 04.12.2024 ob 16:52

A sme met mnenje in stališče?

Nesmem.

Muško je tu da vodi, a pametna je žena koja mu sledi. A da je to uspešno, mora muško biti pravi musliman i dobro poznati Koran.

Moje jedino stališče je, da vjerjujem v tebe i u boga. Znala mi bosta pokazati pravu pot.

A ni bilo očitno?

Očitno da MORA met stališče in mnenje. S kom se bo pa muško posvetoval in pogovoril? Z neko brez kičme? Halo jst rabim zaveznika, buddyja. Partnera u dobrom i slabom.

Mene to nervira! Zelo nervira!!! To da nima stalisca. Mnenja. Skomigne z rameni.

Ko uprasam po mnenju ima da se muškotu odgovori če ne se vrez večerje ostane!!!! Jasno!?

In še brez zajtrka če muškota ne mine do zjutraj!

Če muško nekaj ne ve in če narobe dela a se muškota pusti da dela naopako al se ga opozori?!

bozomon, 04.12.2024 ob 17:04

A ni bilo očitno?

Očitno da MORA met stališče in mnenje. S kom se bo pa muško posvetoval in pogovoril? Z neko brez kičme? Halo jst rabim zaveznika, buddyja. Partnera u dobrom i slabom.

Pa šta želiš, da rečem?

Mislim da je Golob pravi muško, a Janšo je ljepši. Zato bi ja volila njega. Ja mislim, da bi samski morali plačevati davek za svojo samskost. Da bi mi poročeni, ja se želim ženit stobom, imeli dosta pare zase i za djecu. Pederom naj prepovejo seks, a naj jim dozvoliju paradu, jer imam rada karnevale i pisano odjevanje ljudi. A rada i plešem.

To je moje stalište.

Jesi zadovoljan?

Nič ni nujno.

haha, kak orginalen ime.

Bosansko ime.

Muško, živečo pri mamici. Raje upaj na reinkarnacijo, ker Alah ti ne bo dobavil ženske ne v tem in ne v posmrtnem življenju, dokler boš brezposelno in leno muško, ki še mu burek plača mamica. 😀

matias, 05.12.2024 ob 12:33

Muško, živečo pri mamici. Raje upaj na reinkarnacijo, ker Alah ti ne bo dobavil ženske ne v tem in ne v posmrtnem življenju, dokler boš brezposelno in leno muško, ki še mu burek plača mamica. 😀

Jer može, da me ti poročiš? Dobro kuhljam i čistim.

New Report

Close