Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nujno bi rabila omare za otr.sobo,ali predalnik…mb-odda kdo ali poceni proda

nujno bi rabila omare za otr.sobo,ali predalnik…mb-odda kdo ali poceni proda

Res nujno bi potrebovala kaksne omare za otr sobo,ali kak predalcnik,ter otr posteljo,ce morda kdo ooda ali poceni proda se priporocamo.
Maribor

Kako si mi kaj?A že delaš?Si dobila že službo?

In kdo si ti?
Ja,delam ze,sem dobila ja;-)

Se mi zdi, a majo v tgovini s pohistvom te stvari. Zavij tja, rako kot smo mi!

Jaz imam otroško posteljico 140×70 + jogi + kakšna posteljnina ter Ikeino Mamut ottroško omaro, predalčnik, poličnik in ene par poličk za na steno (svetlo modra barva). Vse je skorajda nerabljeno. Imela sem vse po 3 komade, dvoje sem oddala, to sem pa nameravala prodat, ker vseeno tudi meni ni rožnato. Tako da oddala ravno ne bi, za kakšno zelo nizko ceno se pa komot zmenimo.

Samo žal sem iz NM.

A si morda pogledala na bolhi. Moja sestra je pred enim mesecem prodala na bolhi otroško sobico komplet z lustri, zavesami in noro ohranjeno. Hočem reči, da poglej na bolhko kjer eni prodajajo za simboličen denar, drugi podarjajo skratka upam da dobite.

Oglasi se pri mizarstvu Zalaznik meni bodo naredili ugodno omaro in predalnik ter posteljo, zelo jih pohvalijo zato sem se odločila za njih.

Pozdravček v lepo sončno jutro vsem :))))

iz Maribora je, ne NM!

New Report

Close