Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika nujno – catering

nujno – catering

Prosim, če mi kdo pove za kakšen catering v Lj ali okolici.
Potrebovala bi pogostitev za približno 100 oseb, hladni bife, ne predrago, vendar še zmeraj na nivoju.
Hvala za predloge!!

Jezeršek iz Sore. Vsekakor na nivoju, če je pa ugoden pa nisem prepričana.

Gostilna Rus, Lukovica oz. male prej…….mislim, da tudi servirajo izven gostilne…….majo pa dobro domačo hrano…….dobre juhe…..in rdečo zelje…..

Maxi ima dober catering, pa Vivo catering je tudi dober.

mis xx, verjetno ste catering ponudbo že izbrali, pa vendar priporočam še eno, za nas do sedaj najboljšo pod slovenskim soncem:
Družinska restavracija Arboterum Volčji potok – prilagam kot primer izbrano ponudbo-večino tople hrane-in še njihovo spletno stran:

FINGER FOOD: 2.400 – 2.800 SIT/OSEBO:

Artičoke z balzamičnim kisom
Češnjev paradižnik z zeliščnim sirom
Dimljen losos s švedsko gorčico
Domači pralineji
Izbor kanapejev
Jagode v čokoladi
Kaneloni z jurčki
Krekerji z lososom in kaviarjem
Kuhan pršut na špargljih
Marinirane orjaške garnele
Marinirani šparglji z balzamičnim kisom in rukolo
Mesne pastetke
Ocvrte olive
Okisana zelenjava
Oreščki
Pečene olive
Pečene olive s slanino
Perutničke marinirane in pečene
Profiteroli
Pršut na grisinih
Roastbeef rulade z rukolo in grana padano
Sadje
Sadne košarice z vanilijevo kremo
Sir s suhim sadjem
Sirova nabodala
Sirove pastetke
Slaniki na krekerjih
Slaniki s polnozrnatim kruhom
Slano pecivo
Spomladanski zvitki
Suh paradižnik
Sveža zelenjava z dresingom
Šparglji z dresingom
Špinačni hrustavci
Tapenade
Zelenjavne pastetke

Naj še omenim, da če naročiš za 10 oseb, je hrane zelo veliko-več kot dovolj za 15 zelo “dobrih” jedcev, pa še ostane za v “doggie bag” za popotnico….

V to ceno je poleg hrane všteto vse – od ogromnih jeklenih posod s pokrovi in gorilci, osebe, ki to pol ure prej pripelje in pripravi, kozarci, pribor, servieti, prti……Pravi profesionalci, resnično….

Hrana je pripravljena božansko – od vseh cateringov, ki smo jih do sedaj preizkusili, najboljša!! Pa smo preizkusili že Jezerška, Per gostinstvo iz Mengša, pa še nekaj ostalih tudi…..

Lp,

Alias prva

Alias,
ali mi lahko prosim poveš, kam vse to njihovo osebje dostavi? V koncu julija ima oči 50.letnico in bomo tudi mi izbrali catering ponudbo (edino za sladice sem zadolžena jaz, in za torto seveda:)))
Živimo na koroškem, natančneje v slov. gradcu in me zanima, če bi dostavili tudi sem….bilo bi super, ker se sliši oz. bere res krasno!

LP

New Report

Close