Nujno dobri antidepresivi, pomoč
Lp
Zanima me glede antidepresivov
Ali resnično pomagajo, ker v nekaterih navodilih za uporabo piše, da je lahko stranski učinek tudi misli na samomor in podobne zadeve, kako je s tem, če sem imel že sam take misli.
Kateri je res dober psihiater.
Obžalujem neko stvar, ki jo je zelo težko popraviti ali pa sploh ne zjutraj se ne zbudim dobre volje, občutek tesnobe in strah, ki ga čutim v trebuhu in prsih in pod prsmi, jokanje, splošno slabo počutje kot ožeta cunja in podobno, tudi komaj grem v službo in sem celotno službo slabe volje ker drugega ne mislim kot samo o tem kar se mi je zgodilo kot prerana odločitev.
Koliko pomaga lahko za te stvari antidepresivi, kateri antidepresiv je primeren za taka stanja da si spet kot prej dobre volje in volje do življenja itd..
Hvala za pomoč.
Nobenih antidepresivov!
Poguglaj Tomaž Makovec na youtube, je samo eden od mnogih, ki jih ne boste ne videli ne slišali v “uradni dvorni stroki”.
So še drugi!
Antidepresivi so eden največjih strupov v medicini. Ne pomagajo nikomur v ničemer. Služijo le dobičkom farmacije, tisti, ki pišejo recepte za antidepresive pa niso nič drugega kot navadni drug- dealerji, enako kot bi si šel kupit heroin, le da ta ni na uradnem dvornem trgu, je pa na črnem.
Sam pri sebi moraš razčistiti in sprejeti dejstvo, da si eno stvar naredil narobe. Ne vem če ti antidepresivi lahko tukaj pomagajo. Dvomim.
Ne vem, kako velika in nepopravljiva je stvar, za katero si se narobe odločil, da bi potreboval antidepresive, ki ne služijo ničemur, razen farmaciji.
Ne vemo za kakšno stvar gre, da bi lahko tukaj ugibali, kaj bi bilo najbolj prav, da narediš v prihodnje. Jaz bi antidepresive vzela kot zadnjo možnost, če sploh.
Joj spet se kavč zdravniki oglašajo s svojim pametovanjem.
Avtor, pojdi do svojega osebnega zdravnika in mu povej, kako se počutiš. On bo ocenil ali rabiš psihiatri ali pa ti bo sam predpisal antidepresive. Ne moremo ti laiki dajati na pamet nasvetov, ker so antidepresivi različni: nekateri zvišujejo razpoloženje, nekateri umirjajo anksioznost nekateri blažijo panične napade, predpisujejo jih tudi za migrene in vrsto drugih težav. Tako da ne poslušaj idiotov, ki nimajo nobenega medicinskega znanja ne izkušenj, pa vseeno pametujejo in povzročajo ljudem v stiski dodatno stisko.
ad, 10.03.2024 ob 19:14
Joj spet se kavč zdravniki oglašajo s svojim pametovanjem.
Avtor, pojdi do svojega osebnega zdravnika in mu povej, kako se počutiš. On bo ocenil ali rabiš psihiatri ali pa ti bo sam predpisal antidepresive. Ne moremo ti laiki dajati na pamet nasvetov, ker so antidepresivi različni: nekateri zvišujejo razpoloženje, nekateri umirjajo anksioznost nekateri blažijo panične napade, predpisujejo jih tudi za migrene in vrsto drugih težav. Tako da ne poslušaj idiotov, ki nimajo nobenega medicinskega znanja ne izkušenj, pa vseeno pametujejo in povzročajo ljudem v stiski dodatno stisko.
Marš govno drogirano!
Antidepresivi, 10.03.2024 ob 18:51
Lp
Zanima me glede antidepresivov
Ali resnično pomagajo, ker v nekaterih navodilih za uporabo piše, da je lahko stranski učinek tudi misli na samomor in podobne zadeve, kako je s tem, če sem imel že sam take misli.
Kateri je res dober psihiater.
Obžalujem neko stvar, ki jo je zelo težko popraviti ali pa sploh ne zjutraj se ne zbudim dobre volje, občutek tesnobe in strah, ki ga čutim v trebuhu in prsih in pod prsmi, jokanje, splošno slabo počutje kot ožeta cunja in podobno, tudi komaj grem v službo in sem celotno službo slabe volje ker drugega ne mislim kot samo o tem kar se mi je zgodilo kot prerana odločitev.
Koliko pomaga lahko za te stvari antidepresivi, kateri antidepresiv je primeren za taka stanja da si spet kot prej dobre volje in volje do življenja itd..
Hvala za pomoč.
Tole ni depresija, je le obžalovanje napačnega dejanja in pomilovanje samega sebe
Ma kakšna urgenca, kaj se javljate s tako debilnimi odgovori in greste iz skrajnosti v skrajnost. Saj ne misli delat samomora, da bi moral it na pshiatrično urgenco, pa kaj je z vami. Človek je v duševni stiski in prvi korak je osebni zdravnik.
In nehajte mu pametovat o anntidepresivih, to je enako kot bi onkološkemu bolniku odsvetovali kemoterapijo. Budale! Kako sploh preživite s tako neumnim razmišljanjem
Ti si tista od zadnjič iz ene teme, kajne? Prav tako je spraševala, če antidepresivi naredijo, da si tak kot prej. Lepo sem ti napisala, da depresija ni isto kot slaba vest zaradi enega dejanja, ki ga obžaluješ. Zato ti ne bodo pomagali in začni iskati drugo rešitev. Kot že predlagano, popravi napako, če je to mogoče, udeleženim se opraviči. In ne, noben antidepresiv ne naredi, da si tak kot prej, tudi kadar ga nekdo jemlje zaradi depresije. Da si tak kot prej naredi le, če zavrtiš čas nazaj. Ker to ni mogoče, se moraš pač naučiti živeti s tem, kar se ti je zgodilo. Še enkrat, antidepresiv v tvojem primeru ne bo pomagal. Slaba vest ni depresija.
pikimepiki, 10.03.2024 ob 19:28
A dej opletat s tem terminom kavč zdravnikov! A si tako indoktrinirano ali pa si tele glupo, tretje možnosti ni.
Antidepresivi so eden največjih strupov v medicini.
Aja, DVORNA stroka ti tega ni povedala?
Ne srček. Največji strupi v medicini se skrivajo tam, kjer najmanj pričakuješ. Vsak lekadol je bolj škodljiv od antidepresiva. Strupe se podtika tja, kjer grejo najbolj v promet in se jih najbolj množično uporablja, torej v vsa zdravila brez recepta. Pa dobro si preberi, kaj se skriva v kozmetiki, ki jo vsak dan uporabljaš. Ne zagovarjam ad, ampak daleč od tega, da bi nas morali najbolj skrbeti. To je samo mit in predsodek.
Farmacija in medicina vam lažeta o antidepresivih. Operejo vam možgane kako koristni so za vas, a človek ni nikoli več isti kot prej, če jih jemlje. Le redkim se uspe odtrgat od njih, pa še to so božjastne slabosti, vrtoglavice in bolečine, ko jih prenehate jemati. Zato se jim tudi reče droga. Se ne zavedate, ste kot zombiji, ne čutite nič.
Če provocirate s temo, lahko mnogim naredite nepopravljivo škodo. Preberite raje dobro stranske učinke in vam bo vse jasno. Zavestno jih boste goltali in zavestno boste strupili svoje možgane.
Žal vsem, ki so v hudi stiski, antidepresivi in lažni psihiatri ne bodo pomagali. To je kruta resnica. Le redki zdravniki vas bodo razumeli in vam morda dali pomirjevala, ki pa so za trenutno pomiritev in ne na dolgi rok. Če le lahko, najdite drugačno rešitev. Raje si pomagajte s pogovori, športom.
Žal.
Piki se piki, 10.03.2024 ob 23:08
Ne srček. Največji strupi v medicini se skrivajo tam, kjer najmanj pričakuješ. Vsak lekadol je bolj škodljiv od antidepresiva. Strupe se podtika tja, kjer grejo najbolj v promet in se jih najbolj množično uporablja, torej v vsa zdravila brez recepta. Pa dobro si preberi, kaj se skriva v kozmetiki, ki jo vsak dan uporabljaš. Ne zagovarjam ad, ampak daleč od tega, da bi nas morali najbolj skrbeti. To je samo mit in predsodek.
No. Zdravnik zagotovo ne boš nikoli. S to zabito prazno glavo niti do bolničarja ne bi prišlo.
Piki se piki, 11.03.2024 ob 00:59
Ah ne, sploh ne pametuješ.
Ko boš vsaj osnovno bralno sposoben boš razumel. Torej nikoli.
Zakaj pa recimo ne greš pametovat o elektrotehniki, strojništvu. elektroniki, o jedrski fiziki? Samo o medicini vse veš brez vsake izobrazbe….bedak, idiot.
Saj res. Človeški organizem je tako preprost, da vsi vse veste brez vsake izobrazbe. In medicine ter ved povezanih z njo sploh ne potrebujemo. Že ena žlica, ki jo vsak dan uporabljate za jest. je pa prekompleksna in se vam ne sanja kako se jo izdela in iz česa sploh.…..frdamana drhal zarukana fuknjena.