NUJNO! HOTEL STIL NA LITIJSKI C., LJUBLJANA – PROSIM ZA NASVET
Sonček, nečesa pa ne razumem.
Nekdo na “anonimnem” forumu ti potrdi, da je ta hotel dovolj dober za namestitev poslovnih partnerjev in tebi je to dovolj??
Nič ne rečem, morda je res in ti je Lucy hotela le pomagati, a pri takih stvareh je treba biti malo bolj previden in stvari preverjati.
Brez zamere!
p.s.
Zagotovo imaš še veliko možnosti za namestitev v Lj hotelih!
Dragi delavec,
nam se pogosto zgodi, da so vsi hoteli polni in je edina opcija še stil, ker je pač malo ven iz centra. In glede na povratno informacijo naših poslovnih partnerjev lahko o tem hotelu napišem samo dobro. Zelo prijazno osebje, čisto, da ne govorim, da so nam po ceni za enoposteljno sobo oddali cel apartma.
Lp.
dragi delavec v turizmu,
Naj ti sporočim, da je za moje pojme bistveno bolj pomembna ocena, podana s strani uporabnika, kot s strani punudnika :-)))) Kar je Lucy tudi sotrila in ji verjamem – ker sem danes še od nekoga izvedela, da je ta, letos Januarja odprt hotel good value for money – kar nekaj ljubljanskih hotelov preprosto – ni! Sorry – dvajset let in več že ne obnovljeni hoteli – za cene krepko čez 150 EUR na noč – ne hvala! Pripadnost verigi hotelov gor, ali dol!
Pa si samo poglej, kakšen koncept sodobnih, poslovnih hotelov je v veljavi danes:
Kar poškili malo te sobice in vse, kar spada zraven!
Naj ti še zaupam, da sem sama tudi pred desetimi leti delala v turizmu in poznam večino prijemov in cak v teh krogih- zato sem tudi prenehala z delom na tem področju, ker ljudi ne morem farbati…Žal, taka sem.
Tole tvoje sporočilo je podobno tudi tistim ocenam, ki jih lahko zasledimo na forumih, kjer posamezniki ocenjujejo gostinske storitve: nekdo, ki želi škodovati nekomu, mu bo prilepil kar se da mnogo negativnih ocen. Misleč, da v svoje dobro.
Pa še nekaj ti povem: poznam podjetja, ki svoje poslovne partnerje nastanijo v ljubljanskem hostlu Celica ( ja, prav si prebral!). in poslovneži so bili preprosto – navdušeni! Žal so tudi oni danes zasedeni – ja kaj pa lahko pričakujemo, ne :-))
Celica je bil pred kratkim izbran za najboljši hostel hotel na svetu po ocenah Loney Planet-a. In Celica je super hotel, ker je ljubljanska atrakcija, tako in drugače.
Soncek
delavec v turizmu,
Res je, da si na forumu izmenjujemo mnenja – res je, da je forum anonimen in si ne gledamo iz oči v oči, vendar to še ne pomeni, da 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} napisanih stvari ni resničnih in s poštenim namenom in lahko mi verjameš, da glede na staž in prisotnost posameznikov tule gor in glede na njihov stil pisanja in sodelovanja kaj hitro ugotoviš, če ima posameznik poštene namene ali ne…
Tvoj nick pa mi nikakor ni znan…..
Soncek