Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Nujno Obvestilo

Nujno Obvestilo

https://www.facebook.com/photo?fbid=6129669870391941&set=a.3946652832027000

🙂
ta je bila prej na hinkiču:)

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Velenjska šola Miha Pintar Toledo

sem odprl profil. to je ona.

PANIKA NA SLOVENSKI ŠOLI
Hude reakcije učiteljev po cepljenju, šola naj bi za vse razrede odpovedala pouk
Odločitev naj sprejeli v zadnjem trenutku, saj bo menda kar 26 učiteljev bolniško odsotnih.

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/hude-reakcije-uciteljev-po-cepljenju-sola-naj-bi-za-vse-razrede-odpovedala-pouk/?utm_source=sn_push&utm_medium=push_notification&utm_campaign=notification&fbclid=IwAR2r-XYgPPYu0MLwEro7rsq6LJ1u-1MNPeLkHvvY1J1RM7bAAX5md3TKzuA

Nujno obvestilo – odpoved pedagoškega procesa za jutri
Tajništvo

Diana Sobočan Černjavič
(03) 898 33 60
[email protected]

Ravnatelj

Sebastjan Kukovec, prof.

(03) 898 33 62
[email protected]

Naslov

Kidričeva 21
3320 Velenje

Podružnica Plešivec

Vodja: Romana Pušnik, prof.
(03) 898 32 50
[email protected]

Naslov

Plešivec 32,
3320 Velenje

ODGOVORNA OSEBA ZA
VARSTVO PODATKOV:
Andreja Mrak

http://www.mpt-velenje.si/2021/03/11/nujno-obvestilo-odpoved-pedagoskega-procesa-za-jutri/?fbclid=IwAR21CyFsGlRPSSjGuokgiyeF18iggkvMdLzQ3X3f0pUPCJ53vh3VvHpi0XI

Sej je “verjetno” to normalno.
Že vidim kako vas tolažijo.
Eh…

Nekaj poročil učencev si lahko tudi preberete, delo pa ogledate na fotografijah.
Mentorji naravoslovnega dneva:
Andreja Jež,
Bogdana Turk,
Mojca Šimenc
Renata Filipič

http://www2.arnes.si/~jutro2/projekti_08_09/spletni_casopis/literarni/dogodki.html

Niti ne vedo kaj dajejo v sebe.
Srce mi se kida.
E moj narode, kam so vas napeljal…
Res sem žalosten, razočaren.
Počutim se kot da nič ne morem, koliko god da se trudim.
“Genska” terapija, nikoli testirana, od filantropa multimilijardera, prevaranta.
Dokle smo prišli.

Kvaj to teorija zarote spet? 😉

Ne vem, čakam da me prebaci v moje “doma” (teorije zarote).

Sem gledal na 24 ur če je že kaj povedano pa nisem nič zasledil. sedaj si pa mislim,če je to res glede učiteljev, da se bo počakalo, da ves folk že sam vse izve potem se bodo pa oni spomnili to objaviti kot neko novico in nas vse informirali o tem kako in kaj se je zgodilo in da je bila morda le neka fejk serija vmes, jutr bo pa že vse kot jagodni sok.

Seveda bodo potolažil zavedeni narod.
Ma boli njih v resnici za bilo koga razen za sebe in svoje umazane riti.

PRI VSAKEM CEPLJENJU SO STRANSKI UČINKI! Mislim dajte no… Zdaj bo glih 26 učiteljev na isti šoli imelo iste stranske učinke.. Mater ste zabiti v glavo. To da te pa roka boli, pa da si utrujen je pa faking normalno.. Učitli so pa tak navadne jokice ki se bodo izpostavljali ob vsaki priložnosti, samo da bodo spet prikazani kot neke žrtve..

Jaaa, moja profesorica kemije :)) A to je ona objavila?

Kaj zdej na velenjski šoli uči?
Si tud ti hodil na H. Smrekarja? :))

Ja pa je lej:
https://www.24ur.com/novice/korona/po-cepljenju-vecje-stevilo-bolniskih-odsotnosti-med-ucitelji-taksne-reakcije-po-cepljenju-so-obicajne.html

Ne deri se pacient!
SDS podgano umazana.

Wtf kaki SDS ti k, reten? Že sama logika in statistika ti kaže da ni mogoče da je 26 učiteljev iz ISTE šole imelo iste hude stranske učinke. Če so že je pa to bolečina roke na mestu vboda pa utujenost KAR JE ČIST NORMALNO PRI VSEH CEPLJENJIH IN CEPIVIH.

IŠŠŠŠŠ

Seveda bodo potolažil zavedeni narod.
Ma boli njih v resnici za bilo koga razen za sebe in svoje umazane riti.
[/quote]

Lej sj preberi članek morda na 24 ur. In vzemi v misel to kaj bereš po forumu te dni.
Najprej “nabijajo” da so se cepil pa poznajo tega in onega ki se je in ni stranskih učinkov itd. Zdaj ko je javno objavljeno da so stranski učinki “nabijajo” tudi v tej temi ja pa toj normaln vedno so stranski učinki itd. Če bi prišlo do tega da bi jih po deset posto kar umrl bi kmal rekl ja lej tko je toj čist normaln po vsakmu cepljenju. Če bi jih pol pocepal bi spet rekl jah toj čist normaln sej se gre za nov cepiv in vedno je to normalno. Pač strganija kakor moje pisanje trenutno skor.

Lej sj preberi članek morda na 24 ur. In vzemi v misel to kaj bereš po forumu te dni.
Najprej “nabijajo” da so se cepil pa poznajo tega in onega ki se je in ni stranskih učinkov itd. Zdaj ko je javno objavljeno da so stranski učinki “nabijajo” tudi v tej temi ja pa toj normaln vedno so stranski učinki itd. Če bi prišlo do tega da bi jih po deset posto kar umrl bi kmal rekl ja lej tko je toj čist normaln po vsakmu cepljenju. Če bi jih pol pocepal bi spet rekl jah toj čist normaln sej se gre za nov cepiv in vedno je to normalno. Pač strganija kakor moje pisanje trenutno skor.
[/quote]

Res je čist zje-bano vse.
Če ena danes dala temo gor, je res da z masko na obrazu manj kislika dobiš ali ne?
A rabi človek sploh odgovarjat na to?
Rabiš sploh odpirat temo na to?
Logika šla v tri pm.

sorodnik mi je rekel, da so zaradi cepljenja imeli organiziran pouk na daljavo za dva dni in da bojda jim je kar prav prišlo. tistim, ki so se cepili. saj verjetno znate potegniti sklep. malo jih je vrglo. ampak saj to ni nič takega, a ne. šolniki itak samo jamrajajo.

NE RAZUMEM LJUDI KI SE GREDO CEPITI ZARADI VIRUSA, GRIPE IN VNAŠAJO NEKO KEMIJO, NEK TUJEK SVOJE TELO. AMPAK KAR NAJ. ME NE GANE DOKLER PUSTIJO MENE PRI MIRU, SE PA BOJIM, DA SE KROG RES ZMERAJ BOLJ OŽI KOT JE EN NAPISAL. .SLEJ ALI PREJ SE BOJMO MORALI. TRENUTNO SEM NA STOPNJI DA NI ŠANS IN TUD ŠIHT PUSTIM, ČE BI BILO CEPLJENJE NUJNO PA TLAČENEJ PALČKE V NOS.

cep naj se kdor se hoče

Res je čist zje-bano vse.
Če ena danes dala temo gor, je res da z masko na obrazu manj kislika dobiš ali ne?
A rabi človek sploh odgovarjat na to?
Rabiš sploh odpirat temo na to?
Logika šla v tri pm.
[/quote]

To med ostalimi zadevami “dela” dolgoletno obvezno šolanje, ki je v veljavi in lažno vrednotenje pameti. Saj se uči in ne preverja same snovi, kaj šele vrednosti različnih pojmov in tako naprej. Če si oblastnik nad narodom, bolj neumen narod imaš bolj ga lahko izkoriščaš. In to se že dolgo kaže, da je tako in da narod izgublja razum.

Danes se je nekdo izdajal za inženirja mehatronike na formu pa me spraševal če se od zraka živi. Pa mu pravim nekako v taki “luči”, da naj ves keš nagrabi, pa hrano pa imetje samo zrak naj se mu vzame pa bo vidu, če se od zraka živi ali ne.

Ja tako je LudiD, morda si se imel nekoč za manj intelektualnega danes lahko opaziš da si kar na vrhu tistih, ki naj bi imeli razum in da je vse skupaj samo nateg in to kamorkoli se obrneš.

A ti to resno haha? Vsak ki se je cepil je navedel da ma lažje stranske učinke ampak je ok. Če napišeš da si ok po cepljenju verjetno misliš v tem smislu da nisi umrl ali bolnici.. Joj nekateri mate res slamo v glavi namesto možganov

New Report

Close