Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Nujno Obvestilo

Nujno Obvestilo

Tam gremo. Zato sem se ogradil takoj n azačetku, v upanju da bodo isto drugi naredili.
Malo predolgo eni rabijo.
Žal.

Je to sploh res ali je nateg anticepilcev?

[/quote]

https://www.24ur.com/novice/korona/po-cepljenju-vecje-stevilo-bolniskih-odsotnosti-med-ucitelji-taksne-reakcije-po-cepljenju-so-obicajne.html

[/quote]

Vsepovsod poročajo o smrti in stranskih učinki po genski terapiji c-19. (ne glede katera firma isti kuhar je) al pa isto sranje samo drugo pakovanje.
le da je na glavnim Medijima, zelo malo tega prikazano.
Ampak informacije gredo naprej vseeno, le bolj počasi, in pač ko niso “ta glavni mediji” ljudje jim ne zaupajo.
Kdo kontrolira medije, kontrolira percepcijo. Čist simpl je.

Naj bi bilo res glede na to da je blo na 24 ur, ampak ne verjamem da bodo učitelji umrli zaradi tega ali ne bi bili zmožni učit.. Seveda se hočejo malo izpostavit pa boge delat tak kot vedo in znajo haha 🙂 Pa še to da jih je 26 kar je veliko glede na to da ima povprečna šola 50 učiteljev, kot je že en napisal se mi zdi je to malo tak tak.. Statistično gledano.. Pa to zdaj naenkrat sami učitelji, noben drug samo oni..

Če prav razumem, pomeni, da si po cepljenju ok, če nisi v bolnici ali pa te ni že pobralo?
Aja, zakaj pa potem tako ne poveste ljudem preden se bodo cepili. lej lahko boš mel tisoče problemov ampak vedi, da če ne boš v bolnici ali pokopan si ok?

Kje si ti svojo slamo suho dobu, na dnu morja?

Oprosti ampak če te roka boli ne boš umrl no.. Pravim da je to samoumevno že če se greš cepit za gripo itd. govorim iz izkušenj da te roka boli k hudič ampak boš zaradi tega šel v bolnico? Ne ker bo po enem tednu vse ok. In zakaj ne bi napisal da si ok? Če pa si? Če pa zaradi tega v bolnici pristaneš pa je drugo.. Res pa je da tega primera ni.

Če prav razumem, pomeni, da si po cepljenju ok, če nisi v bolnici ali pa te ni že pobralo?
Aja, zakaj pa potem tako ne poveste ljudem preden se bodo cepili. lej lahko boš mel tisoče problemov ampak vedi, da če ne boš v bolnici ali pokopan si ok?

Kje si ti svojo slamo suho dobu, na dnu morja?
[/quote]

🙂

še moj komentar, k se na nič ne spoznam. mene ne “motijo” toliko takojšne hipne reakcije, ki so blage ali jih ne, mene bolj srkbijo tiste na dolgi rok!

“Poslušaj”
Če si se cepil za kaj drugega recimo ali si šel na odvzem krvi in te je bolela roka ali pa ste morda skupinsko šli s sodelavci na preventivo na katero vas je napotil delodajalec ali je bilo drugi dan tako, da vas v 90 ih odstotkih drugi dan ni prišlo v službo?
Kakor vem izkušnje niso take kajne. Prav tako pa izkušnje niso take, da če nekdo takšen da ga malenkost buba in si takoj vzame bolniško pač ni tako z večino. No vsaj ni bilo morda pa sedaj vsi igrajo bolnike, tiste videe, ki dejansko prikazujejo kako nekdo igra covid bolnike pa brišejo , cenzurirajo. Pač polno nebuloz. In upajte, da imate vsaj delno prav , da bodo ti, ki so se cepili resnično ostali zdravi in je le manjši neželjen simptom po cepljenju.

Pri nas v zdravstvu znajo to uredit….. Lepo cepili v četrtek ali petek, do ponedeljka smo bili vsi k rožce. Tisti ki je za vikend delal in se ni dobro počutil je tudi lažje našel zamenjavo ker jih za vikend pač manj dela. Pametno, tako so imeli samo delavci uničen vikend, šefi pa ne 🙂

🙂

še moj komentar, k se na nič ne spoznam. mene ne “motijo” toliko takojšne hipne reakcije, ki so blage ali jih ne, mene bolj srkbijo tiste na dolgi rok!
[/quote]

Se razume, saj jim ne brizgajo nekaj takega, da se lahko telo po nekaj urah kar očisti ampak je lahko s časoma samo huje in huje, glede na to na kaj naj bi se cepivo nanašalo in za kakšno “tehnologijo” v medicini naj bi šlo. Se mi zdi, da se preveč “čarovnike” igrajo s tujimi telesi.

Se razume, saj jim ne brizgajo nekaj takega, da se lahko telo po nekaj urah kar očisti ampak je lahko s časoma samo huje in huje, glede na to na kaj naj bi se cepivo nanašalo in za kakšno “tehnologijo” v medicini naj bi šlo. Se mi zdi, da se preveč “čarovnike” igrajo s tujimi telesi.
[/quote]

dokler se z MOJIM ne, me nič ne moti. 😉

No če bodo kot rožce bo morda vse ok, če pa bodo začeli dobivati rožce pa zna bit hudo. Kdor razume, razume…

Mislim sej to pravim. Lej ne skušam zdaj ljudi nagovarjat, pa se kregat pa obtoževat, res sploh ne.. In ja res upam na najboljše da bo vse ok s tistimi ki se gredo cepit, kar se tega tiče. Ampak zdaj pa poglej na tem primeru učiteljev, torej cepilo se je več 1000 učiteljev iz celotne Slovenije, noben ni imel nekih hujših stranskih učinkov, nakar zdaj 26 učiteljev iz iste šole delajo paniko ker jih boli roka haha če bi bilo kaj hujšega jih nebi bilo 26 ampak le nekaj in bili bi iz celotne Slo in ne oz iste šole statistično gledano.. O tem govorim…

dokler se z MOJIM ne, me nič ne moti. 😉
[/quote]

Se razume tudi to do neke mere. Ampak seveda si ne želimo tujega trpljenja in napačnih odločitev. Prav tako jok drugega lahko “boli” ali pa , ker se gre za nekaj dokaj nepoznanega, kar naj bi bila cepiva se lahko zgodi, da dejansko ti, ki bi se cepili resnično prinesejo neko hudo bolezen, ki pa bi bila necepljenim grozeča in smrtna in se bo dejansko šele takrat pokazal pravi virus. Malo kdo na to pomisli pa vendar obstaja logika za to v ozadju.

https://vimeo.com/522545928

Danska je začasno ustavila uporabo cepiva proti koronavirusu Oxford AstraZeneca, medtem ko preiskuje možne resne neželene učinke . 49-letna Avstrijka je po cepljenju umrla zaradi “hudih težav s strjevanjem krvi”, v državi pa poročajo še o treh primerih strjevanja krvi.

https://metro.co.uk/2021/03/11/denmark-suspends-oxford-covid-vaccine-as-patient-dies-with-blood-clot-14224751/

https://www.euroweeklynews.com/2021/03/11/denmark-suspends-oxford-vaccine-after-patient-dies/

Preberi članek na 24 ur morda, ki govori o tem: citat:

Razumeš?
Ni tako kot praviš in niso osamljen primer. Torej ni tako, kot omenjaš kajne?

Poglej kaj so mu “storili”, ker je objavil in govoril o tem kar ti objavljaš sedaj in pa seveda tisti video o katerem sva že govorila, snemaje filmov, akcija, , “covid scene”
https://www.youtube.com/watch?v=LAW0fLLJnQI

Nisem rekel da so osamljen primer. Rekel sem da ni bilo hujših stranskih učinkov. Torej če bi imeli neke hude reakcije jih ne bi bilo 26 ampak manj če me razumeš haha. Seveda bo skoraj vsak imel nekakšno reakcijo pač boli te roka, utujenost.. kaj pa je zdaj to takega. Piše tudi da so take reakcije normalne. Torej zakaj takšna panika haha?

Poglej kaj so mu “storili”, ker je objavil in govoril o tem kar ti objavljaš sedaj in pa seveda tisti video o katerem sva že govorila, snemaje filmov, akcija, , “covid scene”
https://www.youtube.com/watch?v=LAW0fLLJnQI
[/quote]

Jaz redko kaj dajem gor, 4 kanale so mi izbrisali, mam še 3 rezervna, in skoz pod blokadom, ne da se mi več. Grem na vimeo, lažje je naredit, ne rabiš številke mobitela dat gor. Itak mi vimeo tudi izbrišejo, pač naredim novi profil. /omejitev ne 500mb na teden/ pač “convertiraš v manjši format/
Za youtube rabiš številko mobija za posnetke daljše od 15 minut.
Tak da youtube redko kaj še uporabljam, ker malo malo kaj “umaknejo”

Saj normalno je nekaterim tudi to, da se kdo rodi brez noge ali roke ampak nikoli mu ni normalno to ali drugače povedano fajn, če se to njemu zgodi.
In ja tudi hujši simptomi naj bi se kazali, katere novice o takih zadevah pa je tudi LudiD že objavil pa tudi mnogo drugih.

Težko bi rekli, da se gre samo za malo bubanja, ki hitro mine. Kaže se da ni tako pri vseh. In pa seveda tudi če bi samo en hud primer bil, povejte boste vi ali kdo drug, ki bi zavestno prevzel mesto tistega, ki bo imel edeini najhujše simptome? Se javite?
Verjetno ne kajne. Torej, če je samo eden je preveč, kaj šele desetine in več. Kdo si tako zlahka dovoli tako in toliko “kolateralne” škode ? Hm…

To je malenkost podobno kot pri tistih, ki ves čas omenjajo da je ljudi preveč in bi morali zmanjšati populacijo ampak nikoli ne bi v formulo zmanjšanja sebe všteli ampak vedno le druge in nekoga drugega.

Ja ok če pa poslušaš gospoda ‘doktorja’ Ludija pa se nimam nič več kaj za menit haha, škoda besed.. Haha. Pa nevem zakaj maš nickname Darwin ampak fine..
Bye

Cela drama. A cepljeni v zdravstvu pa ne smejo nič povedat koliko jih je šlo na bolniško?

Škoda besed “haha”, škoda besed..”haha”, wtf???
Idi bre…
phahahahahahahhaha

No če bodo kot rožce bo morda vse ok, če pa bodo začeli dobivati rožce pa zna bit hudo. Kdor razume, razume…
[/quote]
Ne vem no, si mogoče opazil da je bilo talanje rožic zadnje mesece pri nas kar krepko čez povprečje. Tudi mlajšim. Pa ne vem zakaj ni bilo vika in krika: joj, 35-letnik je umrl zaradi virusa. Kot da bi se hoteli slepiti da se pri nas to ne dogaja.

New Report

Close