Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija NUJNO POMOČ – BS PLAYER!!!

NUJNO POMOČ – BS PLAYER!!!

Do včeraj mi je bs player 0.8 normalno delal, od danes pa mi javlja error, cant acces temporary directory. Poskusil sem ga ponovno zinštalirat, pa spet isto!!!! Od včeraj do danes nisem nič spreminjal na računalniku… kaj naj naredim??? hvala!

Hja, na tvojem mestu bi v nastavitvah, pogledal kam kaže opcija
za Temporary directory (ali nekaj takega) in če tega direktorija ni,
ga pač skreiraš in zadeva mora gret.

lp

hvala za odgovor, samo povej mi bolj po “domače”. Kako naj skreiram direktorij? Kje naj pogledam nastavitve??

Napiši katere Windows okolje imaš??
Windows ????

Očitno si nekako uspel pobrisati spremenljivke do začasnih (tmp) direktorijev.

Pojdi v dos in odtipkaj set ter pritisni tipko enter
potem pa tukaj gor prepiši kam ti kažeta nastavitvi za tmp in temp

lp

klemenxxx hvala za trud, problem sem rešil, naložil sem si en drug player, ki dela ko šus… hvala, če pa se bodo pojavili še kaki problemi pa te bom z veseljem prosil za pomoč LP!

jada jada, lepo se imej.

Ali lahko, samo vprašam sakaj je tako nujno bilo tole.
Dobiš kakšne obiske, pa ker je danes sobota in je v naši preljubi državici
ZAKON prepovedal FILME, ni pa prepovedal FILME preko neta.. hehe

bolj smo papežki od papeža..

lp

Mislim, da bodo kmalu zadevo rešili v splošno korist. Saj veš, v vsakem časopisu – najbrž tudi v pionirskem listu – se bohotijo celostranski kupi vabil na vse mogoče vroče gay, lesbo, SM, in podobne telefonske linije.
Nič nimam proti tem linijam ampak očitno je, da se nihče ne spotakne ob njih zato, ker državni Telekom veselo služi denarce. Ah kaj, tudi moji otroci so imeli učno uro in so z nekaj mesečno žepnino morali poplačati “hi hi hi” in “ha ha ha” takoimenovane razvedrilne pogovore – kaj jim moremo?, firbec pač.
Ne pišem torej zaradi tega, ker bi me motilo, da se otroci dokopljejo do prepovedanega. Prej ali slej se bodo na ta ali oni način in prej ali slej jih bo minilo.
Vsekakor pa se bodo težje dokopali ob polnoči TV programa, kot od kdove kje sposojene videokasete ali divxa, ko si ga bodo v miru, mogoče z levo roko ogledali v sladkih uricah, ko se vrnejo iz šole, nas pa še ni iz službe.
Torej, kakorkoli že, bistvo.
Bistvo je v tem, da so se Telekomovci in z njim država elegantno rešili problema: na oglas v časopisu, kjer razkrečena frajla z na strateških mestih na roko narisanimi tangicami vabi v deželo užitkov preko vroče 090 linije luštno dopišejo SAMO ZA POLNOLETNE, pa je.
Torej Kablarji? V levi zgornji kot ekrana nalimajte namesto “v živo” napis “samo za polnoletne” pa bo problem rešen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close