Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nujno pomoč utripa ABS in rdeč klicaj pri zamenjavi….

nujno pomoč utripa ABS in rdeč klicaj pri zamenjavi….

nujno rabim pomoč pri avtu so mi zamenjali zadnje diske in zavore in obnovili zavorno čeljust.
In ko sem avto peljal po cesti se mi je prižgala lučka za ABS in utripa rdeč klicaj kaj je narobe če je prižgana med vožnjo lučka ABS zraven pa utripa rdeč klicaj.
Kaj ni bilo naštimano tko kot treba.
hvala

mehanik je rekel na pripeljem nazaj jutri avto da pogleda še enkrat kaj bi bilo to

Eden od senzorjev je ali poškodovan ali karkoli.Vsako kolo ima en abs senzor.Lahko ,da je strgal žico na katerem kolesu.Verjetno nič katastrofalnega.Vsako kolo ima tudi en zobnikec,ki upravlja zaviranje ko avto drsi.Možno je tidi ,da so poškodovali te zobe.

ali ima tukja kaj veze tudi to če ti zablokira kolo pa da to morajo potem odpravit tako da kolo da dol in zbije tist ven ker e gre drugače, če vse skupaj zagrabi.
Samo nebi smelo aloi je možno da je lahko samo kaka žica narobe dana gor ali malo pretrgana.
Koliko je pa senzor občutjiv pa kje je sploh senzor za ABS.

Sprašuješ tako nejasno, da je zelo težko kaj smiselnega odgovoriti.

Najprej – precej pomembno je kateri avto, se ti ne zdi? Tip, letnik, itd.

In ja, dokaj verjetno je ABS senzor na kolesu. Lahko slab kontakt, poškodba ali pa fuč senzor. Dokler ni popravljeno (če je to) lahko načeloma normalno voziš, a ABS ne bo deloval.
Kje je – ti pa pove tole:
http://repairpal.com/abs-wheel-speed-sensor

New Report

Close