Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute nujno potrebujem kredit ali posojilo

nujno potrebujem kredit ali posojilo

Potrebujem kredit ali posojilo do 1000€.Sem zaposlena,vendar imam pogodbo za določen čas in v pogodbi nimam navedenega datuma do katerega meseca mi velja pogodba,vendar samo da sem zaposlena dokler je moj varovanec v ustanovi.Jaz sicer vem da je to do konca drugega leta ,vendar v pogodbi pa tega ni navedeno.In s takšno pogodbo niti ne upam na banko ,saj bi me na vratih že odslovili.Kje še bi mi lahko pomagali?hvala

Bonafin.Imam z njimi dobro izkušnjo.V Lj.

Saj ne neseš pogodbe, ampak ti delodajalec potrdi prilive in od kdaj do kdaj si zaposlena. Pojdi vseeno do banke s plačilnimi, nebančna podjetja odsvetujem.

Skupina 8, pa še nekaj jih je,ki dajejo posojila do 1000e. Mesecno placujes okrog 30e obresti,dokler ne vrnes, posojajo na najvac 6 mesecev. Vtipkaj v google posojilo in bos videla. Srecno!

Taki krediti so zelo dragi. V stiski vidijo ljudje ponujeni denar, manj pa, koliko drago jih pride v stiski tak kredit, v primerjavi kar dobijo ven. Toliko obresti je 1x več kot na bankah.

1000 €??? Hej, pa to ima 99% folka. Vsak ima pa ne da.
Kaj pa je tako nujnega? Teh taužent evrov?

Si pač cel mesec na jajcih (kurjih), kruh za pol cene…… in v nedeljo hrenovka.

Kaj nimaš sorodnika, da ti posodi? Itak da ne. Tudi meni niso. Žlahta je največja prasica.
Kšna sodelavka? Prijatelj?

Mislim…………. k 1000 € ni nek dnar. Je pa jeba, če ne vrneš!
S čim garantiraš, da boš vrnila?

Četudi nimaš zaposlitve za nedoločen čas, bi ti ob ustrezni razlagi kako in kaj je glede pogodbe, ter s plačilnimi listami za zadnje tri mesece (dokazila o dohodkih) ta kredit uspelo dobiti preko banke in je to to.

Vse drugo kot to odsvetujem ker se v večini primerov konča pri odreštvu.

Če nimaš sorodnikov, prijateljev, ki bi ti posodili 1000 € – pol si res en revež. Sumljiv!

Zakaj ne greš na banko? Ker si se odločila, da te bodo odslovili. A ne bi niti poskusila?

Ne, ti boš raje šla k enim nategunom, ki ti bodo vzeli več tisočakov in morda še bajto. Daj ne seri s takšnimi, takoj na banko in slučajno se ne ukvarjaj z nebančnimi poslovalnicami in ostalimi sumljivimi posli ter posojili, ker ti bo še prekleto žal.

Krediti niso nikoli pametna rešitev, tisti ki jih dajajo imajo vedno dobiček, tisti ki jih najemajo pa izgubo ali celo vrv okoli vrata. Se ne da malo bolj skromno živet in vsak mesec dati nekaj na stran? Povem ti, da se da, ampak je pa treba biti strog do sebe.

Raje pojdi na svojo banko. Ti povečajo limit ali dajo potrošniški kredit. Raje to kot pa k enim sumljivim posojevalcem.

Kakšni ljudje ste to ? Pluvate, obtožujete in pametujete, kot slovenska vlada ! Nobeden pa ni sposoben narediš nič !
Jaz ti posodim 1000evr , če imaš tehtn razlog, brez obresti in brez zavarovanja.

Pojdi na banko in niti ne razmišljaj o raznih drugih posojevalcih, ker se bo pri njih zate zelo slabo končalo. (vem, o čem govorim, ker imam tak poklic, da sem videla že marsikaj, kar se lahko zgodi ljudem, ki si izposojajo pri drugih)

Zvišaj si limit na tekočem računu in vzemi kreditno kartico Visa ali Mastercard ali Diners. Tako bo najbolj varno.

Mimogrede so pri Dinersu najbolj radodarni.

Več ali manj danes vse kreditne kartice nudijo odplačevanje na obroke. Tudi Diners.

Na banko pejt. 1000€ pa res ni tak denar, da se ne bi našla rešitev. Lahk vzameš kredit, lahk zaprosiš za izredni limit, lahk kakšno mastercard vzameš.
Poznam enga, ki zasluž min plačo, pa mu je banka sama uturila mastercard, čez neki časa je rabil denar in so mu še limita dal več kot 1000€.

Na NLBju sem najprej prosil za Mastercard s 500 € limita (dobil), čez nekaj časa sem šel pa potem še na drugo NLB poslovalnico, pa rekel da grem v Ameriko in da rabim Viso, ker tam bolj sprejemajo Viso in da bom Mastercard preklical. No Mastercarda nisem preklical, dobil sem pa še Viso po pošti s 500 € limita :). Res pa je, da moraš potem vsako leto plačat članarino. Mislim da je cca. 20 € na kartico, pa nekaj provizije je če dvigneš gotovino.

Kakšni pa so pogoji,da dobiš mastercard? Ali moraš biti zaposlen 😉

Ne ni nujno da si zaposlen. Moraš met pa določene mesečne redne prilive (tako je pri NLB). Al pa zavaruješ Mastercard oz. Visa s takim depozitom (vežeš npr. 500 €) kot misliš met limita (limit 500 €) – tako je pri ostalih bankah). Je pa pri NLB preko klika možno zahtevat nek izreden, višji limit, ki ga ponavadi kar odobrijo. Samo ta odobritev spet nekaj malega stane.

Za Diners pa mislim da ne rabiš prilivov ali vezave ampak je dovolj že neko stanje na TRRju. Možno da za 100 € limita ne rabiš tudi nič.

Najlažje pa si je zvišat limit na tekočem računu. Če ne bo dovolj greste lahko še na kakšno drugo banko odpret tekoči račun pa še tam zvišat limit. Samo potem vam bodo spet računali mesečno vodenje računa, pa še zaračunal bodo če boste račun zaprli. Majo pa ponavadi dijaki, pa študenti zastonj vodenje, pa tudi študentski kredit je možen. Pr SKBju sem gledal da dajo začetnega limita na računu 300 € al nekaj takega pa maš potem VISA debetno kartico, kar je dobro za spletne nakupe, ker dela isto kot prava kreditna Visa al pa Mastercard.

Nujno zelo nujno bi potrebovala petsto evrov. Ničesar nimam za prodati, toda tudi živeti nimam od česa. Pokojnina je še daleč. Pred mano pa popravilo avtomobila. Težko si predstavljam življenje brez njega.
Kako do petsto evrov brez da bi šla v banko.

Večni problem potrošnika je denar. Zapraviš ga hitro, prislužiš ali prišparaš pa zelo težko.
Prej preden si v krizi, si pusti malce rezerve, tako dva, tri tisoč za vsak slučaj.
Potem pa presneto kontroliraj svoje izdatke in kupuj, kar je nujno.
Tudi meni se je zgodilo, da sem prav za vikend ostala čisto brez. K sreči me je rešil sorodnik, ki mi je posodil entisoč evrov in po dogovoru mu bom v šestih mesecih vrnila še dvajset evrov več. Sva se zmenila brez banke. Zaenkrat, toda v prihodnje bom silno pazljiva.

Napizdatorji in nategatorji, ki želijo prinesti okoli tiste, ki so v največji stiski. Stran od njih!

Stran tudi od recimo temu legalnih posojilodajalcev na sivem trgu. To ni rešitev.

Vem, da je težko, ampak v takem primeru je boljše iskat pomoč v humanitarnih organizacijah ali prosit za pomoč na centru za socialno delo. Ne se sramovat, niste edini! Naj bo sram tiste, ki vodijo državo na način, ki ne omogoča pridnim ljudem dostojnega življenja.

Pošljete prosim svoj mail

Lp

Pošljite svoj mail lp

Pošljite svoj mail lp

New Report

Close