Najdi forum

Splash Forum Koronavirus nujno poziv aut vlade smučarjem

nujno poziv aut vlade smučarjem

google translate:
Gostje Zillertal après-ski bi morali vzpostaviti stik
Država Tirolska poziva vse, ki so od 8. do 15. marca v Zillertalu obiskali bari in après-ski bari, da se prijavijo. Prizadetih je devet restavracij, dva hotela in gostišče.

Več o tem v tirol.ORF.at
https://tirol.orf.at/stories/3040330/

Hvala za opozorilo. Upam, da si kdo prebere.
Glede vašega prejšnjega opozorila (tri smučišča v Avstriji, eno Heiligenblut, čigar obiskovalce pozivajo na 2 tedensko karanteno), sem poslala mejl na gov.si (in na 24ur), a nisem dobila niti odgovora, niti potrditve, nič, pa ne pošiljam anonimno. Tudi objavil ni nihče.
🤐

To da GO rine na Obalo pa zanikaš.
Njih, sebe pouči, da ostanete doma!

Na heiligenblut je bilo kar nekaj slovencev, poznam vsaj 3 druzine..

To da GO rine na Obalo pa zanikaš.
Njih, sebe pouči, da ostanete doma!
[/quote]

Kaj se znaš držati teme?
In nič ne zanikam. In sem sigurno bolj doma kot ti.
Ma očitno ne znaš ne brati, še manj pisati.

Opozorilo pa velja smučarjem. Pri nas npr. praktično ne testirajo, zato je to še bolj pomembno, da se razširi tako obvestilo.
Slovenci na veliko smučamo v tujini, to je dejstvo. Odkrili pa so v glavnem zdravnike, ker se jih bolj testira. Ostali so pa skrita žarišča.

Mene pa zanima, zakaj niso povedali, kje so tisti naši zdravniki, ki so se okužili, smučali. Da bi opozorili še druge, ki so morda bili v istem kraju.

Pa če je tisti motorist, ki je bil v Maroku, in je potem še nekaj dni haral po Maroku, javil maroškim oblastem, da bi opozoril na to, da je širil virus po njihovi državi.

ja, tuja smučišča oz. letošnje zimske počitnice so glavni vir okužb v Sloveniji, nimam pojma zakaj se tega ne komunicira v naših medijih.

New Report

Close