Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NUJNO RABIM IDEJE ZA PRESENEČENJE ZA 40. LETNICO

NUJNO RABIM IDEJE ZA PRESENEČENJE ZA 40. LETNICO

Pozdravljeni!

Prijateljica praznuje 40 let in ker ne želi daril, bi ji povabljene rade pripravile kakšno fajno presenečenje, da si ga bo zapomnila in, da si popestrimo praznovanje, zato vas prosim za pomoč z iskanjem idej.

Hvala za kakršnokoli idejo.

aja, drugače je pa ful dojemljiva za vse fore in štose. 🙂

hvala

lp

s.

Jah, če bi si res rada zapomnila 40 let, potem usekajte nekaj res drastičnega, npr. požig njenega avta in okrog ognja potem plešete kolo oblečene v zelenega jurija (listja je sedaj dovolj). Ona pa to zvezana opazuje….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Zakaj kričiš? (pišeš z velikimi črkami)

OMG :))) to pa je ekstrem

nikakršen ekstrem, greš na neko odprto jaso kjer ni možnosti širitve ognja, za večjo varnost pa poskrbiš tako, da je rezervar bencina/nafte čim bolj prazen.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Ej meni so pred hišo “montirali” prometni znak 40. Zjutraj sem imela prvi opravek odstraniti znak…..

Če je za fore in štose, najemite Murkota, da vam zapoje kakšen komad?!
Ali pa Tjasho Zhidan, hehe?
Kaj pa moški striptiz?

Tale je malo nora, enkrat sem slišala da so nekomu sredi dvorišča naredili pravi vodnjak, tako da potem s svojim avtom ni mogel parkirat na svojem dvorišču in se je s sosedom potem zmenil za pol metra, ker vodnjak mu je bil pa všeč.
Avto zažgat je malo huda, lahko ji ga pa “nasmetite”, date noter listke z raznimi napisi, npr. najljubših komadov ali pa na vsak listek napišete 40, lahko ji date tudi v prtljažnik kakšno stvar na “40”, prometni znak ali kaj, zalimate vrata s slikarskim trakom, da bo imela nekaj dela, s tem trakom lahko brez škode tudi “pišete” po avtu, po šipah, tablici in povsod.

--------------------------------------------------------------------------------- Prevajanje: http://www.parisienne.si/ Medved z otoka, zgodba za otroke: http://www.alba2000.si/otro%C5%A1ke-knjige-in-pravljice/96-medved-z-otoka.html

Lahko ji pripravte spešl masažo. Nekaj gline v vodo in jo stem namažete po hrbtu, nogah, rokah trebuhu (piling). Nato jo malo obrišete in namažete z zasko zraven pa govor pripravte v stilu kako je taka masaža Nujna za 40 letnico. Za piko na I pa ji podarite suho klobaso – čimvečjo. Mislim, da tega ne bo nikoli ozabila.

Tisti, ki ste vzeli stvar resno, hvala, super ideje, mogoče bo kakšna celo prišla prav, nekatera pa zaradi okoliščin ne pridedjo. Namreč gremo v welnes center, zato kakšna masaža ne pride v poštev, ker bojo maserke že tam. 🙂

da meni to frendice naredijo, jih ne želim več videt naslednjih 40 let.

kroniko v verzih ter podprto z glasbeno podlago za vsako kitico (sevedo smešno) ter opremljeno s pps slikovno podlago!

Joj, saj mogoče sem samo jaz taka – ne prebavljam skrpucanih verzov za obletnico, najbolj smešni se zdijo avtorjem…

Zrihtajte ji ženina, da ne bo več samska. Tega bo najbolj vesela.

Vtihotapite se v njeno stanovanje in ji ga po svoje preuredite. Pali 100 posto.

Mikija ji najemte, bo zelo presenečena :)))))))))))))))))

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

st sm že vidla primere ko je ženska ravno predse dobila torto in v njo zarezala. Ampak se ni dalo. In potem so ji povedali da je torta iz lesa. In potem končno pride prava. Zareže vanjo in ugotovijo da e iz stiropora. In potem končno pride prava torta.

Pozdravljeni!
Jst pa sicer iščem eno foro za 40 letnika (moški), za strica. Časa imam sicer do novembra letos ampak hočem, da je vse tko k mora bit. Po internetu sicer kupujem neke balone, pa to, sm jst nebi tko k eni vsi isto delajo neke mlaje, pa to, bi neki drgačnga. Zato bi vas ful prosu, da napišete kar koli v zvezi s tem, če imate sami kkšne izkušnje s tem, sploh pa dobrodošlo če poznate fore iz drugih koncev slovenije, ne sm iz LJ regije. Ful vam hvala za vse kar boste napisal.

Mi smo kolegici katera se je navduševala nad burleskami pripravili cca 100 smetenovih tort, sledilo je vsesplošno obmetavanje, pozdravno torto je dobila od mene, jaz na vrata ding dong, torta za hrbtom, odpre vrata in pok, po faci, za piko na i pa kot tam papirnati pladenček še malo obrneš levo desno…
Ženi so pred našo hišo postavili zidarsko kozo, zraven pribili naprintano glavo od krave, vime je bila rokavita iz lateksa ravno prav napihnjena, zraven pa na stolico ančko iz venera šopa, oblečeno v haljo na glavi naprintana njena slika, na glavi pa tista kapica za molžo… V tistem času sva midva skrbela ta štalo, žena , mestno dekle se je naučila ročne molže…to je bila ideja.
Kolegu smo na streho hiše ponoči namontirali velik 40, opazil ga je šele ko se je vračal domov iz sobotnih nakupov, potem je ženo pbdolžil da ona ziher ve, ko je videl njeno dolgo faco je rekel, sem vedel da ne ve nič.
Njej smo v grm blizu hiše nastavili kolo, ob njem pa je kot vsa razbita sedela slavljenka, seveda spet ančka z masko njene face, sosedi so ustavljali in gledali če je vse vredu z njo…

Ma pišete same bedarije.
Nabavite ji ogromnega dildota seveda v
temu primerni skriti embalaži

Tocno tako ce ji vasa presenecenja ne bojo vsec se naj pa  j..e hahaha

New Report

Close