Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NUJNO RABIM IME ZA MUCKA!! <3

NUJNO RABIM IME ZA MUCKA!! <3

živjo!

pred kakšnim mesecem je naša muca Špelca skotila mladičke in zdej je čas da jim dam ime ampak do sedaj nisem našla še nobenega primernega imena. Prosila bi vas za vaša mnenja kako naj dam muckom ime. Ni važno katerega spola je ime, če ima kdo kakšno idejo bi prosila tudi če bi se našlo kakšno obojespolno ime kot je naprimer Dixie (za samca in samičko).

Hvala že v naprej! L.P

JUKI, MIKI, MIŠKO, MAKS, DIDI, AJČI,PIKA, MOLI,DUDI,

tukaj so angleške (marsikatero tudi v slovenščini dobro zveni): http://www.crazyforkitties.com/names/cfknames.shtml

na mačkah mi je drugače luštno kakšno prefinjeno aristokratsko človeško ime :)) ali pa kakšno pravljično… oz. po kakšnem dobrem liku iz tv-serij, priljubljenem športniku,…

Naša mačka je Beki, maček je Ferdo, sosedov maček je Tomi

Pika/Piki

Viky, Micy, Nera… Malo jih opazuj in glede na to daj ime.. Pa naj bo ime za muco in na za človeka, že Špelca se mi ne zdi primerno.

Točno to sem hotela reči – opazuj jih, in ime bo prišlo samo od sebe. Magari Vinetu :)))
Špelca je pa čist lušno za eno prijazno mačjo mamico 😉

Ooo, tudi moj je bil Ferdo. Tak dolgodlak nonšalanten rdečelasec ;).

Druge mačke so bile pa Žuža, Munka (Munčka) pa Izak.

Mušerifa, če je samček pa Mušerif.

Ta bela je Snežka, dolgodlaka je Puhka.

moj je maxwell in zelo mu paše, ker je tak vzvišen muc! 🙂

Felix, Oscar, Max, Ollie
Liza, Mici, Rozi, Frida
Tačka, Puhko, Repka

Maximilian, Rozalija, Krumpava… =)

Mauzi

TUDI JAZ GLASUJEM ZA MUŠERIF! Zelo lepo ime! Mušerif, dođi ovamo, Mušerif nemoj da sereš ovdje!!! MUŠEEERIIIIF, MUUUŠEEEEEERIIIIIF, đe si brate??!!!

Moj je Pavli 🙂

Chilly za tigrasto rdečega muca 🙂 ali pa Oli (okrajšava za Oliver :-), za muco pa Kitty

Nas je Peter.

Polonca, Nezha, Hana, Rozi, Mica, Ancha, Kasja, Tasja, Frida, Poldi, Zara (po angleski princesi), Liza, Rubi, Fanchi, Malchi, Tinca, Zoja, Aljona, Alja, Taja, Kira, Sivka, Pika, Sanja, Manca, Diana,

Jari, Ela, Nori, Lia, Mia, Zosja, Zhiva, Ladi, Vila, Rusalka, Kloe, Franca, Reza, Rezi, Taja, Petri, Eva, Sara, Lara, Nika, Greta, Berta, Gabi, Neli, Kara, Maude (Mod), Koko, Chanel, Vanesa, Enja, Katrina,

Evita, Ina, Iza, Kalina, Leona, Marta, Melani, Selena, Vida, Lenka, Barbi, Metka, Cvetka

Za mackona mi je pa Oskar zelo vsec.

Sicer pa se Puh, Brklc, Beno, Karl, Lumpi, Terje, Trik, Tor, Apolo, Noe, Bob, Robi, Cankar, Krpan, Lojz, Tonda, Pepi, Stef, Bumbar, Erik, Vojta, Cvet, Nero, Bart, Tobi, Timi, Tian, Frak, Charlie, Garfield,

Perun, Kresnik, Dewey (po znanem macku, ki je zivel v knjiznici), Zhan, Luka, Stas, Franc, Polde, Henrik, Valter, Artur, Samo, Rihard, Rory, Jush, Kris, Lev, Ollie, Oliver, Viktor, Vik, Igi, Evgen, Zhenja,

Albert, Berti, Stane, Stik, Janko

Glede na moj čuknjen okus in pa to, da je mama muca Špelca in ker se meni zdi zabavno, če imajo živali človeška imena – Josip, Gregor, Ajda, Arlo, Urška, Lučka, Tinka, Metka, Pavle, Poldek … Moji muci, papagajčkom, kanarčkom in psom je bilo ime bodisi po mojih skrivnih simpatijah (npr. Izi, Tomi) ali priljubljenih pevcih ali igralcih (ko sem bila še deklica oziroma najstnica), kasneje pa po junakih mojih priljubljenih romanov (npr. Val, Hans, Irenca, Tonček, Aleksej, Chauchat -izg. Šoša). Imena daš lahko tudi po barvi ali vzorčku kožuščka, ampak ne npr. Belka, ampak npr. Kavica (za črno muco), Marelica (za oranžno), Puma (za črno), Gris (za belo) itd. Pa za muce je hec, če imajo imena po vrstah divjih in/ali velikih mačk – Levček, Serval, Puma, Tiger, Ris …
Pa veliko veselja z mucki, prav zavidam vam, mačji dojenčki so super zabavni:-)

Meni so všeč imena za živali na črko L in z ipsilonom na koncu.

Lucy, Lotty, Lily, Lanny, Lenny, Linky…

ali pa na črko M;

Missy, Misty, Morty, Maxy, Milky, Monny…

Oskar, Gustav, Ferdo, Fiona, Flora, Fani

za črne mačke ime    Mars,lily,Miki,Laura

in za oranžne  Garfild,Twix,snikers,louise

Friki, Tedi, Muri, Valči, Repček, Repincelj, Pina, Kolada,

Roli,Čoko,Lučka.

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/blabla/dxy/Darwin/LUDI/Desperadodajka

Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo 💩💩💩

Izredna novica: AKCIJSKE CENE ČRNEGA PETKA – kg svežega antibiotičnega 💩💩💩 samo 20 eur. 

New Report

Close