Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute nujno rabim nasvet!

nujno rabim nasvet!

Imam službo za nedoločen čas, moja starost je 28 let, povprečna mesečna plača je okoli 1100 eurov. S partnerjem si želiva urediti stanovanje pri njem. Zanima me hipotekarni kredit; koliko bi ga lahko dobila, če se odločim za dobo odplačevanja 10 let, ali je potreben prepis name (tistega dela, kjer si bova uredila stanovanje)? Pravijo, da so avstrijske banke najugodnejše. Katere pa ?

Pozdravljeni!

Ne poznam podrobnosti zato bo moj odgovor približen. Če računamo obrok 350 EUR na 10 let, znese približno 34.000 EUR kredita. Če se odločite za hipotekarni kredit, se morajo lastniki strinjati in ni nujno potrebno, da se naredi prepis (ker nsite v sorodu, bi to uradno pomenilo nakup). Pogodbeno se uredi pri notarju. Lahko se pa odločite za kredit, ki ga zavarujete pri zavarovalnici in ne potrebujete hipoteke. Ni vedno nujno, da so avstijske banke najugodnejše, so pa zelo konkurenčne. Reklam pa ne smem delati.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close