Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nujno vsi prebrat

Nujno vsi prebrat

Saj če čist malo logično pomisliš, se jih ne sme nič bolj blatiti, kot ta mlajše, ker bi naj bile enakovredne. Defenziva je torej na mestu.[/quote]

Enakovredne kako? Kot človek? Ja. Kot seksualno bitje? Niti približno. Vsi vemo da je 20 letnica boljša kot bo pri 30ih in pri 30ih kot pri 40ih. Ker pa je življenje tako, da se vsi staramo in vsi ne moremo dobit vsega si pol naredimo razne obrambne mehanizme:

Starček, ki ga 20 letnica niti pogleda ne: Imam rajši starejše, ker so bolj izkušene, kaj bom jaz z neko mlado kokošjo.

Tip, ki ga nobena dobra bejba ne pogleda: Vse dobre bejbe so zanič, neke samozagledane in neumne, raje mam tiste zanimive ker take ni med hudimi nobene

Ženska, ki je pri 30+ sama: Kje so vsi pravi moški? Nič od nič, nobenega resnega. Ha, saj jaz nobenega ne rabim, jaz sem samostojna močna ženska, ki je predobra za moške.

Ženska, ki cilja samo na tipe izven njene lige, ki jo enkrat mogoče dvakrat položijo in odpišejo: Vsi moški so prasci, samo za seks se jim gre. Kje so pravi moški??

itd.[/quote]

Tudi mlad človek si lahko naredi obrambni mehanizem. Ker ga starejšje ne povohajo, pač govori, da so mlajše boljše. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In spet si izpadel butast.

Kaj naj jaz s starejšo počnem, če si lahko dobim mlajšo ? Mlajša boljše izgleda. To, da pa so vse 20 letnice glupe kokoši, ste si pa vi izmislili, ne jst.

Starčki pa starunkle se tu neki repenčite, ker imate občutek, da ste na slabšem od nas 20 letnikov.

Kaj naj jaz s starejšo počnem, če si lahko dobim mlajšo ? Mlajša boljše izgleda. To, da pa so vse 20 letnice glupe kokoši, ste si pa vi izmislili, ne jst.[/quote]
No vidiš, to je lahko tvoj obrambni mehanizem, ker te nobena starejša ne povoha.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj naj jaz s starejšo počnem, če si lahko dobim mlajšo ? Mlajša boljše izgleda. To, da pa so vse 20 letnice glupe kokoši, ste si pa vi izmislili, ne jst.[/quote]
No vidiš, to je lahko tvoj obrambni mehanizem, ker te nobena starejša ne povoha.[/quote]

-;)))
Da, da. To bo.

No vidiš, to je lahko tvoj obrambni mehanizem, ker te nobena starejša ne povoha.[/quote]
Me vohajo, mečejo mi komplimentne na šihtu vsak dan.

In že drugič si izpadel butast.

Me vohajo, mečejo mi komplimentne na šihtu vsak dan.

In že drugič si izpadel butast.[/quote]
Saj je bil samo primer. Tolk o tem, kdo izpade butast. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close