Najdi forum

NUJNOO

Živjo,
Pišem vam še enkrat, ker zadnjič nisem dobila nobenega predloga. Namreč problem je da ne najdem prav nobene primerne maskare in potem mi nikoli ni do tega da bi imela makeup, ker brez maskare pač ne gre. Imam dokaj kratke in zeloo ravne trepalnice, ubistvu se mi konice skoraj vihajo že navzdol. Probala sem že kar nekaj dobrih maskar, vendar kjub temu da si jih pred nanosom maskare zaviham z vihalcem se mi v trenutku zravnajo. Močno prosim za kakšen nasvet ali predlog za kakšno res sprobano maskaro po možnosti kupljeno v drogerijah lahko tudi preko spleta.
Hvala za vse odgovore!

predlagam ti maskaro od Maybelline..in obvezno uporabi klesce za vihanje trepalnic, ki ti jih lepo zaviha

jaz ti predlagam od benefit-kupiš na netu roller lash, res lepo zaviha. Imam dolge in težke trepalnice, ta maskara res lepo zaviha, celo brez vihalca

Jaz uporabljam Lux-Factor serum, čez njega pa Essence Lash Princess maskaro. Črna in zeleno-modra embalaža je, pa še poceni je in ti ne dela tistih grudic po trepalnicah. Sem imela pa enak problem kot ti, da sem imela zelo kratke in ravne trepalnice, tako da me je bilo sram ven hodit brez maskare.

New Report

Close