Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nujnooooooo!

Nujnooooooo!

Rabim enga tipa, ki bi mi zašraufal kolesce na mojem stolu…….. ker mi nonstop odpada!

Thanks in advance!

ja kaksna zenska pa si da ne znas sraufat;))..jao..jao..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ne da se mi več, mamika….. ker sam še to delam zadnje čase…. mislem, šraufam kolesce……… pa mi drugo vse stoji….. delo mislem, da ne bo pomote…….. zato rabim eno trdo moško roko..

ma sej me zastopiš ;))

hihihi….a pa boš ti čičala na stolu?

leta letijo - iščem stevardeso.....

lahko tudi ti…….. jaz pa na tebi……… mmmmmmmm…….. pašalo bi…….

upsssssssss

ne draži mla…je puhna luna…..

ma nehaj..zastopm jaz..a bi ti pol rada da stoji se njemu..madona..pol bo obema stalo..kva bos pa pol;))… pol bo sele hudic johanka moja…k bo delo stalo..in se kaj..sej me zastops aneda..hihi;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

jest pa ne kapčam….

a vsi bodo stali???hihihiih

ne dražim, mali……. sam res bi mi pašalo sedet na nečem mehkeeeeeem….. mmmmmmmmmmm

ker ta stol je že čist sfukan in trd (neudoben) ;((

mala…a te pokličem?

dej, čakam že od lani

ja, v vrsti……. hihi

ki pa če bo vrsta predolga???hehehhe

a na 911????

mislim, na meil ti ne morm nič poslati, ker mi zavrača!!!smrk

hahahahha, ta je pa dobra……

dej mi na službenga!

ne, tole dešifriraj:

#&{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} )! !{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

hahaha

şlužbenega??????

Jaz sem stručko za kolesca v glavi!
;-))

ja, sej ga še imaš????

tvoja?

a rabiš WD40 za jih zagnat? ;)))

Hihihi, Hely, si spet za praznike preveč jedla, da te stol več ne drži… Hihihihihihi :)))))))))))))) Ok, na hantle sem, no 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

New Report

Close