Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NUŠA RAKOVEC

NUŠA RAKOVEC

Nuša Rakovec, ki je vodja marketinga pri Smučarski zvezi Sloveniji je zelo lepa ženska, vendar se mi ne zdi, da je prav mlada, čeprav sem slišala, da je začetnica v tem poslu,mora biti čez trideset.

Ali kdo ve, če je poročena, če ima kaj otrok.

Ločena je od skakalca Jurija Tepeša. Zdaj pa, se mi zdi, da hodi s Timijem .

Menda je vnukinja Poldeta Bibiča. Ni čudno, da je lepa.

Ravno se je ločila od Jurija Tepeša, sedaj se je spravila na mladiča Timija Zajca. Bog se usmili, kaj je narobe z žensko, ki se spravlja na mladiče?

Od Poldeta Bibica vnukinja je pa NINA Rakovec !

Tako se v Sloveniji pride  do dobrih služb in ne zaradi kompetenc. In kaj se potem čudimo polomijadi  na SP v Planici.

Ze Tepeša je izkoristka takrat, ko je bil na vušku slave, enako bo naredila z Zajcem. Prav grozno je, da se spravlja na te mlade fante. Ona miea biti tam okoli 34 let, pa precej stara zgleda, meni se to zdi bolano. Upam da jo zveza odpusti, če ne bo med temu fanti narefila pravi cunami, jih nadlegivala, dokler se vsi ne skregajo. Bolana ženska.

Ne verjamem, da je to kaj resnega, pač sta v istih krogih. A zdaj ne sme biti več z nobenim iz istega kroga, kot je bivši? S Tepešem je bila pa mnogo mnogo let, mislim, da mu je lepo stala ob strani, ko so ga Slovenci množično kritizirali. Važno, da se lahko kritizira nekoga.

Sigurno je dobila napotke od dveh treh monovk kako se priklene moškega nase.

Vedeževalke pa to ..ta bo tud kmalu ostal z mehkim bingeljnom če je baba žleht

Sicer pa se vsi gonijo na položajih. Rop Anton, Cvikl, Gabrova, Fajonka, menda se je tudi Bačovnikova metala po moških, njena prva izbira je bil Zver Milan.

No, pa je, sem malce prebrala in to naj bi bila ločenka od Jurija Tepeša, s katerim ima menda dva otroka.

Sem že mislila, da je vse v marketingu in resnem odnosu starejše ženske do teh mladičev-skakalcev, ki jih poskuša vpeljati v svet slave, da ne bi padli v roke kakšnih Jasničev in Giacomellijev kot je padel in propadel Primož Peterka.

A je le faca med moškimi instanti.

Ko doseže mlad fant ali dekle tako enorem uspeh kot ga je dosegel Timi Zajc, mora imeti v nekom oporo, bodisi v starših, v funkcionarjih, v družini, drugače ga pogoltne birokratski sistem in strmoglavi iz sanj, ki jih doživlja v svojem življenju, na realna tla, ki so trda in spolzka.

Birokrati so tisti, ki so izželi Primoža Peterka, da jih je povzdignil, njega pa so potunkali, z družino vred.

Odgovor na objavo uporabnika
MARKETING, 07.03.2023 ob 18:49

Nuša Rakovec, ki je vodja marketinga pri Smučarski zvezi Sloveniji je zelo lepa ženska, vendar se mi ne zdi, da je prav mlada, čeprav sem slišala, da je začetnica v tem poslu,mora biti čez trideset.

Ali kdo ve, če je poročena, če ima kaj otrok.

Dolga leta je bila partnerica Jurija Tepeša, otrok nimata,  sta se poročila lani decembra.

Jurij Tepeš je še pravočasno spoznal, kje ga smučarski skoki zategujejo, je prešel raje na družinsko pot in si ustvaril družino s partnerico in otroki.

Jurij, ma ti si en tak lep fant.

wtf? kaj tebe to briga?

Pezdetka, 08.03.2023 ob 09:08

wtf? kaj tebe to briga?

Saj ni nič narobe, če se družijo zaposleni in če se sklene zakon med njimi je še vedno boljše kot, če te neki kvazi , birokrati in tipi kot so Jasnič, Giacomelli stiskajo za vrat.

Lepa Nuškica ima apetite po popolnih mladeničih, ki ciljajo v  vrh, več vrhuncev kot doseže, bolj so njeni.

Kako se lahko baba meče za mlečnim fantom. Ta je ubrisana kot mnoge druge.

Hujša je kot vsi funkcionarji na Smučarski zvezi.

Ji bo že Boštjan Zajc pokazal, kam sodi.

Lepa žena, mlada družina.

Kje pa sedaj je Primož Peterka.

To me zanima.

A ta, da je lepa? omg

Renata je bila pa res lepa, tale Nuša pa, dajte, no…Če njima paše, da sta skupaj meni tud. Verjetno si Tepeš zasluži drugačno žensko kot je ta. Naj bo srečen, da se jo je znebil. Sta bila pa s Timijem prijatelja. Njegovo osebno življenje je njegova stvar.

Pa res ima nekam pošvedrano faco.

blišč in beda športnikov, 08.03.2023 ob 08:31

Ko doseže mlad fant ali dekle tako enorem uspeh kot ga je dosegel Timi Zajc, mora imeti v nekom oporo, bodisi v starših, v funkcionarjih, v družini, drugače ga pogoltne birokratski sistem in strmoglavi iz sanj, ki jih doživlja v svojem življenju, na realna tla, ki so trda in spolzka.

Birokrati so tisti, ki so izželi Primoža Peterka, da jih je povzdignil, njega pa so potunkali, z družino vred.

En čuden karakter, tale Primož Peterka. Preveč menefregističen že od samega začetka.

Nuša je bila do oktobra Rakovec Tepeš, saj je bila 2 leti in pol poročena s skakalcem Jurijem Tepešem. Potem ga je pa zamenjala s Timijem Zajcem, ki je 12 let mlajši od nje (on je 22), se ločila (k sreči brez otrok) in zdaj pač skače z drugim. Pa že pred Tepešem je imela skakalca…

New Report

Close