Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NUŠA RAKOVEC

NUŠA RAKOVEC

Kdaj pa je že potem začela z zbiranjem skakalnih trofej, pri 10ih letih?

jih ima 36

Je prevarala Tepeša z Zajcem. Zato je tudi ločena. Mali Zajc pač zna in jo bo izkoristil

Odgovor na objavo uporabnika
Poznam eno, 06.04.2023 ob 09:26

Je prevarala Tepeša z Zajcem. Zato je tudi ločena. Mali Zajc pač zna in jo bo izkoristil

Ce je res varala, potem je res ogabna zenska.

Hodijo skupaj na priprave in po svetu. Nič presenetljivega

čisto nič posebnega ni..PA berem tu gor da dobro izgleda..kar nekaj..Timi si lahko najde 1000X lepšo in svojim letom primerno punco.

presenetilo me je, 07.03.2023 ob 23:06

Ne verjamem, da je to kaj resnega, pač sta v istih krogih. A zdaj ne sme biti več z nobenim iz istega kroga, kot je bivši? S Tepešem je bila pa mnogo mnogo let, mislim, da mu je lepo stala ob strani, ko so ga Slovenci množično kritizirali. Važno, da se lahko kritizira nekoga.

Timiju bi lahka bla mama…ogabna ženska, ne vem kaj ji špila po glavi, na žalost ni stara več 20

Pa še dva otroka ima, boh pomagi…kaj od Timija mama je ziher zadovoljna, da ma eno “mamico” za svojo punco…

Jaz pa ne razumem tega zgražanja. Saj ga ni prisilila v zvezo in spolne odnose. In to, kaj meni timijeva mama, je nepomembno. On se je odločil, kot se je in on jo pelje na tropski otok.

Očitno že ima vročo luliko

Nuša Rakovec nima otrok.

Jurij Tepeš še nima otrok.

vnukinja350, 07.03.2023 ob 18:52

Menda je vnukinja Poldeta Bibiča. Ni čudno, da je lepa.

A je sestra igralke Nine Rakovec?

Baje so tam na Gorenjskem vsi Rakovci ena “smučarska mafija”. Bibiči pa igralska.

fheubhd, 11.04.2023 ob 12:05

Jaz pa ne razumem tega zgražanja. Saj ga ni prisilila v zvezo in spolne odnose. In to, kaj meni timijeva mama, je nepomembno. On se je odločil, kot se je in on jo pelje na tropski otok.

vi bi se tudi zgražali, če bi vam sin pripeljal eno skoraj 40 letno domov, sin bi bil pa okoli 20 star..

ne zgleda 36, prej 56.

JURIJ TEPEŠ, 08.03.2023 ob 06:54

No, pa je, sem malce prebrala in to naj bi bila ločenka od Jurija Tepeša, s katerim ima menda dva otroka.

Sem že mislila, da je vse v marketingu in resnem odnosu starejše ženske do teh mladičev-skakalcev, ki jih poskuša vpeljati v svet slave, da ne bi padli v roke kakšnih Jasničev in Giacomellijev kot je padel in propadel Primož Peterka.

A je le faca med moškimi instanti.

Nuša Rakovec se pač zaljublja v svetovne prvake, če je to tudi njim všeč, zakaj pa ne. Vsaj začasno.

Na vseh področjih je potrebno izobraževanje.

nista starša, 11.04.2023 ob 13:13

Nuša Rakovec nima otrok.

Jurij Tepeš še nima otrok.

Oče Boštjan in mama Klavdija pa nič.

Ponosna sta na svojega sina.

Kako to ,da si ne najde kakega strojnega ključavnicarja,z osnovno plačo,je dost lepih fantov?Aja keš je v igri,lol

nič nas ne briga, naj uživajo in nič ni večno

Saraaa768, 12.04.2023 ob 07:08

vi bi se tudi zgražali, če bi vam sin pripeljal eno skoraj 40 letno domov, sin bi bil pa okoli 20 star..

Mi se ne bi nič zgražali. Koliko mladih, sploh deklet (ne dvomim, da tudi kakšna mon koklja), si je ujagalo 10 ali 15 let starejšega frajerja.

kaj vse iščejo sugar dadije?

Ali sta Nuša in Lucija Radovec sestri mislim hčerki od Matjaža Rakovec.

In  Nina Rakovec je njuna sorodnica.

Kakšnih nekaj let  eno leto poročena

New Report

Close