Najdi forum

NVS

Mene pa zanima ali je možno poplačati zadnje leto varčevanja v enkratnem znesku, če si prej varčeval v mesečnih obrokih.

Pozdravljeni!

Tudi, če bi poplačali z enkratnim zneskom ima ta varčevalna pogodba rok, ko se izteče in 13 obrok vam nakaže država, tako da ne vidim posebnega smisla plačati za celo leto. Denarja ne boste mogli dobiti prej, kot se izteče, razen, če pogodbo prekinete, v tem primeru pa veliko izgubite.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Zadnje leto lahko vzamete premostitveni kredit. Ni drag – to so mi povedali na banki.

S partnerjem sva oba varčevala preko NVS,meni se je izteklo letos, partnerju pa se izteče l.2008. Zdaj pa razmišljam, da bi vzela skupaj stanovanjski kredit (v letu 2007) in ker partner še ne bi bil kreditno sposoben, sem razmišljala, da bi zadnje leto varčevanja poplačala.

Mavrica,

kako veš, da 2007 ne bo kreditno sposoben? Saj kar se same kreditne sposobnosti tiče, pa mislim, da lahko pripelješ kot plačnike množico ljudi.

5x bolj pomembna je finančna konstrukcija.

LP

Stane

New Report

Close