O bože…
Je 30x rekla…
Klicala sem pravoslavno cerkev kaj pocenja vlaska soseda in naj nemudoma ukrepajo. In mi rece soproga od duhovnika ” o boze, o boze…”
Samo vi spalite stvari…bit ce okej.
Jaz pa …morate je izselit, ona ni za to okolje…
Pa ona meni da bo vse okej, naj se samo molim, da je jako neugodno da bi oni hodili po hisah…
Pa ji recem gospa vam se zdi neugodno kaj naredit, postavte se v mojo kozo da ze 30 let zivim kot ona hoce z njeno magijo
Cas imate 3 dni da kaj uredite, ce ne podpirate vlasko magijo. In šnelo bo obvescalo naprej!
Ko sem ji nastevala kaj vse mece od kruha, jajc, las, kosti…je govorila o boze, to je strasno.
Stara forumašica, 18.06.2025 ob 18:52
Kličeš in ZAHTEVAŠ, da jo izselijo?
Pa kaj ima nek duhovnik oz.njregova žena s tem? Saj niso lastniki stanovanja.
Niti nisi pripadnica njihove cerkve, da bi sploh kakorkoli ukrepali, kaj šele, da bi jim lahko postavljala kake ultimate, v kakem času naj zadeve uredijo.
Naj ti povem da je šnelo pred leti sataniste iz lublane izselilo, ki so skodovali mladim. Kdo je ukrepal? Davcna jih je izselila, tam sem naletela na pametno in sposobno zensko, ki je primer takoj resno vzela in ni rekla da se tice to lj duhovscine.
Pa nisem kot ti ki nic ne ureja!
Nekdo se bo nasel ki bo porinil naprej.
Je pa res da tvegam njen proti napad, ki zna bit veliko hujsi od vseh zadanih bolezni.
Ce ne bom klicala na davcno
Šnelca_783, 18.06.2025 ob 18:57
Naj ti povem da je šnelo pred leti sataniste iz lublane izselilo, ki so skodovali mladim. Kdo je ukrepal? Davcna jih je izselila, tam sem naletela na pametno in sposobno zensko, ki je primer takoj resno vzela in ni rekla da se tice to lj duhovscine.
Pa nisem kot ti ki nic ne ureja!
Nekdo se bo nasel ki bo porinil naprej.
Je pa res da tvegam njen proti napad, ki zna bit veliko hujsi od vseh zadanih bolezni.
Ce ne bom klicala na davcno
Pa Moonovo sekto sem tudi anonimno izselila ki je bila v Mostah v bloku…itd
Stara forumašica, 18.06.2025 ob 20:07
Davcna jih je izselila?
Na osnovi česa pa so jih vrgli iz prostorov?
Sama vem kakih 30%, ostalih 70 je ostala njena skrivnost.
V 2 dneh je zadevo resila.
Sposobna, inteligentna…na sreco ni rekla da se je ne tiče.
Ampak je razumela in verjela kar ji govorim, zaznala nevarnost in takoj sla v akcijo.
Tega duhovniki in policija ne bi bili sposobni izvest kar je ona.
Kapo dol!
Blokarji so pa dali glavo dol in se naredili da nic ne vidijo, no pa je en x šnelo naredilo.
Na sreco niso nikoli izvedeli kdo stoji za vsem tem. Ceprav so dolgo poizvedovali.
Šnelca_783, 18.06.2025 ob 21:54
Sama vem kakih 30%, ostalih 70 je ostala njena skrivnost.
V 2 dneh je zadevo resila.
Sposobna, inteligentna…na sreco ni rekla da se je ne tiče.
Ampak je razumela in verjela kar ji govorim, zaznala nevarnost in takoj sla v akcijo.
Tega duhovniki in policija ne bi bili sposobni izvest kar je ona.
Kapo dol!
Blokarji so pa dali glavo dol in se naredili da nic ne vidijo, no pa je en x šnelo naredilo.
Na sreco niso nikoli izvedeli kdo stoji za vsem tem. Ceprav so dolgo poizvedovali.
Moonova sekta je naredila veliko skode med mladimi studenti/studentkami…no 80% sem to preprecila, za 20% se ni dalo resit. Verjamem da se dandanes te takratne studentke nosijo velike posledice.
Aja, dala sem ji takrat se namig da si sigurno v stanovanju skriti videoposnetki. In teh je bilo okrog 2000, dokazno gradivo kaj pocenjajo.
Ah ja, 18.06.2025 ob 22:08
Šnelca, a si spet pozabila vzet tablete?
A tvoje?
Ko si vsak dan obsedena s tableti, tako sem raje obsedena z dobrimi deli …
Vis kaka nekoristnica si…namesto da si rekla hvala šnelca da si za ljubljano poskrbela.
Ti dobrih del ne vidis, tebe osrecujejo tablete.
In da vsakic gagaš v moji temi…
Je prav, da iščeš rešitve in ta pot se mi zdi dobra. Pravoslavna cerkev oz. pop je ne bo mogel izseliti, lahko pa ti pomaga glede molitev, stika s kakšno osebo, ki bi lahko naredila protiurok ali te zaščitila. Sigurno pozna vlaško magijo in se je že srečal s kakšnimi takimi problemi. Morda ima tudi kakšne zveze, načine, da bi lahko vplival na to vlahinja in če ni lastnica stanovanja celo kaj dosegel v smeri izselitve. Seveda nemogoče direktno iz naslova vlaške magije, a morda se bo našel drug način.
Šnelca_783, 18.06.2025 ob 18:29
Je 30x rekla…
Klicala sem pravoslavno cerkev kaj pocenja vlaska soseda in naj nemudoma ukrepajo. In mi rece soproga od duhovnika ” o boze, o boze…”
Samo vi spalite stvari…bit ce okej.
Jaz pa …morate je izselit, ona ni za to okolje…
Pa ona meni da bo vse okej, naj se samo molim, da je jako neugodno da bi oni hodili po hisah…
Pa ji recem gospa vam se zdi neugodno kaj naredit, postavte se v mojo kozo da ze 30 let zivim kot ona hoce z njeno magijo
Cas imate 3 dni da kaj uredite, ce ne podpirate vlasko magijo. In šnelo bo obvescalo naprej!
Ko sem ji nastevala kaj vse mece od kruha, jajc, las, kosti…je govorila o boze, to je strasno.
Edina “črna magija”, ki ima vpliv nad teboj, je tvoja zblojena in škodljiva familija, ki ti še vedno izpostavlja račune za duševno zdravje v ceni strahu, tesnobnosti in zmedenosti.
Bo težka, 19.06.2025 ob 13:21
Je prav, da iščeš rešitve in ta pot se mi zdi dobra. Pravoslavna cerkev oz. pop je ne bo mogel izseliti, lahko pa ti pomaga glede molitev, stika s kakšno osebo, ki bi lahko naredila protiurok ali te zaščitila. Sigurno pozna vlaško magijo in se je že srečal s kakšnimi takimi problemi. Morda ima tudi kakšne zveze, načine, da bi lahko vplival na to vlahinja in če ni lastnica stanovanja celo kaj dosegel v smeri izselitve. Seveda nemogoče direktno iz naslova vlaške magije, a morda se bo našel drug način.
Ravno sem pokukala na sc in vidim odg
Najraje bi jo izselila, saj to je min kar zahtevam? Drugace bi rada videla da ji bog poslje vse te bolezni ki jih imam sama, brat in mama…se najraje da jo ubije njo in tisto ta hujso z vipavskega al ajdovscine.
Moji mami je sunila modrc s terase. Oce jo je videl in sel proti njej. Ona pa: umret ce ti najmilije…seveda modrca ni vrnila moj oce pa je zamahnil z roko in rekel ta je fuknjena..ampak cez 2 meseca je mati dobila rak dojke, pobrali so ji 35 bezgavk, kemoterapija, obsevanja. Peljala sem jo 7x k duhovniku in eksorcistu. Drugace bi sla. Na sreco ima posledice samo otekanje rok zaradi bezgavk. Prej pa so bile komplikacije s kemoterapijo, slabosti…bruhanja…na AC mi je bruhala kri, jaz pa na poti s kokainskim odvisnikom ki je hotel mi iz avta skocit. Tako da je oba resilec ob AC v bolnico vozil…ludnica je bila.
Pobrala mi je z magijo vse, zdravje, predvsem pa ljudi ki sem jih imela rada.
Ko se spomnem na smrt oceta in prijateljice…na tega zadnjega 80 letnika ki mi je odprl oci glede vlaske magije in je zal nastradal( ta iz ajdovscine ga je na daljavo pokoncala)…dobim power in hocem to vlasko magijo sklestit.
Danes so me predstavniki njihove vere klicali naj do vikenda pridem z mamo na pogovor, da po tel ne govorimo o tej zadevi.
Mukotrpno se mucim za postavit ograjo da ji ne prihaja in al ukrade stvari, ali mece kruh, kosti, lase, jajca, krvave servete…pa al je racun nenormalno visok ali pa odpovejo.
Jutri pridejo spet eni monterji…kako naredit da jih ne vidi je nemogoce…ker strazi po oknih in balkonih. Pa takoj s svecami hodi in mece urocen kruh na avte moje kot od monterjev. Rezultat? Vse se zmenis, naslednji dan klic da ne pridejo.
Bom mogla sama ograjo naredit.
Dobro da se bremzam…drugace bi sla z avtom gasa v njo. 30 let mi unicuje zivljenje.
James duhovnik mi je v mailih potrdil da je vrgla mocno prekletstvo.
Šnelca_783, 19.06.2025 ob 13:37
Ravno sem pokukala na sc in vidim odg
Najraje bi jo izselila, saj to je min kar zahtevam? Drugace bi rada videla da ji bog poslje vse te bolezni ki jih imam sama, brat in mama…se najraje da jo ubije njo in tisto ta hujso z vipavskega al ajdovscine.
Moji mami je sunila modrc s terase. Oce jo je videl in sel proti njej. Ona pa: umret ce ti najmilije…seveda modrca ni vrnila moj oce pa je zamahnil z roko in rekel ta je fuknjena..ampak cez 2 meseca je mati dobila rak dojke, pobrali so ji 35 bezgavk, kemoterapija, obsevanja. Peljala sem jo 7x k duhovniku in eksorcistu. Drugace bi sla. Na sreco ima posledice samo otekanje rok zaradi bezgavk. Prej pa so bile komplikacije s kemoterapijo, slabosti…bruhanja…na AC mi je bruhala kri, jaz pa na poti s kokainskim odvisnikom ki je hotel mi iz avta skocit. Tako da je oba resilec ob AC v bolnico vozil…ludnica je bila.
Pobrala mi je z magijo vse, zdravje, predvsem pa ljudi ki sem jih imela rada.
Ko se spomnem na smrt oceta in prijateljice…na tega zadnjega 80 letnika ki mi je odprl oci glede vlaske magije in je zal nastradal( ta iz ajdovscine ga je na daljavo pokoncala)…dobim power in hocem to vlasko magijo sklestit.
Danes so me predstavniki njihove vere klicali naj do vikenda pridem z mamo na pogovor, da po tel ne govorimo o tej zadevi.
Mukotrpno se mucim za postavit ograjo da ji ne prihaja in al ukrade stvari, ali mece kruh, kosti, lase, jajca, krvave servete…pa al je racun nenormalno visok ali pa odpovejo.
Jutri pridejo spet eni monterji…kako naredit da jih ne vidi je nemogoce…ker strazi po oknih in balkonih. Pa takoj s svecami hodi in mece urocen kruh na avte moje kot od monterjev. Rezultat? Vse se zmenis, naslednji dan klic da ne pridejo.
Bom mogla sama ograjo naredit.
Dobro da se bremzam…drugace bi sla z avtom gasa v njo. 30 let mi unicuje zivljenje.
James duhovnik mi je v mailih potrdil da je vrgla mocno prekletstvo.
Aja se to. Zadnjic na vogalu bloka sreca sosedo in mi rece, da pobira smeti okrog njenega avta Pa ji povem da to niso smeti ampak uroki. Malo povem okrog tega.
In mi zaupa, da njen sin ne zivi vec z njo. Da ga je dala s starsem zivet. Ker je kar na stopniscu mu rekla ” da mu bo naredila smrt”. Ampak isto noc se je dusil in imel dihalno stisko…naslednjo tudi in mami rekel ocitno nekaj dela na tem da umre. Spakirala je sina stran. Njen partner ze 15 let ne prestopi v blok, ne prespi pri njej, narejeno mu je da lahko pride do bloka, po stopnicah gor pa ne kar pade in je ves natolcen. Nikakor pa ne pride v stanovanje.
Jaz sem ji razlozila da je to urok.
Ta primer bom tudi povedala tem predstavnikom prav. cerkve.
Jaz pa verjamem, ker sem slišala, da je tega v Sloveniji ogromno. Upam, da se bo našel način, da se osvobodiš tega. Kaj pa če bi se mama preselila? Mogoče kar k tebi, ker si stran in imaš menda hišo če se prav sledila. Ograja, razen zelo visoka ne bo pomagala. Ali jo sploh smeš postaviti? Če prav razumem, mama živi v bloku.
Verjamem, 19.06.2025 ob 22:09
Jaz pa verjamem, ker sem slišala, da je tega v Sloveniji ogromno. Upam, da se bo našel način, da se osvobodiš tega. Kaj pa če bi se mama preselila? Mogoče kar k tebi, ker si stran in imaš menda hišo če se prav sledila. Ograja, razen zelo visoka ne bo pomagala. Ali jo sploh smeš postaviti? Če prav razumem, mama živi v bloku.
Ko ta baba mece te uroke vcasih sploh vec ne vem da zivim v Istri.
Alo.rs | Ovi predmeti ukazuju na prisustvo crne magije!
Iscem pa pomen po prednetih. Za jabolko sem nasla.
Za semena se ne vem tocno…ki sem jih tudi nasla v vrecki..
Ampak tako zakamuflira da koga odpravi kao da ptice hrani. Ja ves da. Ptica bo odprla skatlico od ABC sircka, pojedla semena pa zaprla
Mama ima hišo + 2 stanovanji. Ne more se mama h Šnelci preselit, ker Šnelca nima nič. Vse nepremičnine so pisane na mamo. To je pa na Obali in so vse nepremičnine dosti blizu. Včasih je pomembno vedeti, kdaj potegniti črto in začeti znova. Pametni enkrat dojamejo, da se vrtijo v krogu in je treba naredit spremembo. Ampak Slovenci itak ne maramo sprememb. Že najmanjših ne. Ne vem, zakaj se tako bojimo sprememb.
Šnelca_783, 20.06.2025 ob 08:42
Ko ta baba mece te uroke vcasih sploh vec ne vem da zivim v Istri.
Alo.rs | Ovi predmeti ukazuju na prisustvo crne magije!
Iscem pa pomen po prednetih. Za jabolko sem nasla.
Za semena se ne vem tocno…ki sem jih tudi nasla v vrecki..
Ampak tako zakamuflira da koga odpravi kao da ptice hrani. Ja ves da. Ptica bo odprla skatlico od ABC sircka, pojedla semena pa zaprla
Kot se omenja v tekstu o jabolku…trula jabolka.
Se semena…ravno pomen se nisem imela casa za izbrskat..