Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu O cem se vedno fantazirate?

O cem se vedno fantazirate?

Tisti, ki ste v resnih, dolgoletnih zvezah. Obstaja kaksna seksualna fantazija, ki je ne zelite predstaviti partnerju? Ali pa molcite zato, ker ste prepricani, da bi vas imel za rahlo izprijenega ;-)))
Se mi tukaj postavlja vprasanje: Mora partner prav vse vedeti o meni? Je to ze nezaupanje, ce mu ne povem denimo, da me hudo privlacijo SM variante, njega pa ne? In mu tega ne povem, ker vem, da je njemu to bljak?
Folk, petek je. Pejte domov uzivat al pa kam v naravo, magar na mravlje ;-))) Lep vikend vsem.

načeloma je fajn, če lahko poveš vse, ni res? Sicer je dobro zamenjat partnerja ;-))))

Jaz sem ženi povedal tudi za tiste SM fantazije… pa tudi poskusili smo kako srednje soft varianto… ampak samo enkrat, ker se ji je zdelo to malo… hm… noro… Tako da niti več ne predlagam.

pa fantazirajva dalje, a ne? ;-))) od tega nikogar ne boli glava…

jaz bi te privezal za drevo in “posiljeval” ti pa si ne bi mogla nič pomagati vse živo bi ti počel.

Npr. to, da bi v posteljo pripeljal še prijateljico… 😉

Lepo je vedno o nečem sanjat-fantazirati…
So stvari, katere poveš najboljsemu prijatelju-prijateljici, so stvari, ki jih govoris z partnerjom, so stvari, ki jih govoris z znanci, ostalimi ljudmi…in je del nečesa, ki je za vedno tvoje in še kako prav je tako!
Torej če vprašaš mene …povedati vse partnerju, ti lahko recem le, ma kaki, le zakaj…ni potrebe.
Saj si si ze odgovoril, tebe privlaci nekaj, sanjas o necem, zakar ves, da njej to ne paše, celo gnusi se ji, zakaj bi ji o tem govoril in ne, to ni nezaupanje, če o tem ne govoris z njo, pac o tem govoris z nekom, ki je podobnega mnenja, to pa je to, kar sem govorila prej so stavri ki jih govoris z tem in so stvari, ki jih razpravljas z drugim, vsakemu svoje, je najbolje, vsaj zame!

In jaz včasih fantaziram, da bi z žensko in to sem omenila mojemu, pa on pove o čem on fantazira in si na tak način popestriva spolnost…so pa še vedno sigurno stvari, fantazije, ki niso za njegove oči, kakor tudi njegove ne za moje,v to sem prepričana… je “pameten” kot jaz, o tem molči;))

Vse seksualne fantazije delim s partnerjem, pa ne zato, ker bi mislila, da on to mora vedeti, temveč zato, ker vem, da mu je fino, ko mu kaj takega povem in ga zeloooo zrajca. Kot tudi menje njegove.

________________________________________________ Prave kritike so zasnovane na trdnem prepričanju ali znanju.

Jasno, da fantaziram. In, če je že fantazija, normalno, da je ne razglašam na velik zvon okoli. Niti partnerju ne. To seveda velja za tiste najbolj skrite, ki niso za v javnost. Vse ostalo, kar lepo rajca tako njo, kot tudi mene je vedno na meniju!

Debata o tem je tekla nedolgo nazaj na enem od zenskih vecerov. Smo se razdelile v dva tabora.
Ene smo ble mnenja, da tovrstne fantazije pac sluzijo namenu najbolje, dokler so samo moje in da niti slucajno ne gre za nezaupanje, ce cesa takega partner ne ve.
Drug tabor pa je udrihal po nas, ces, kaj vse pa neki se skrivamo pred moskimi. In da kaj vse cez cas se zamolcimo, zdaj so to sam fantazije, bodo to cez 5 let ze cist konkretne avanturice?

svetilnikkk … no comment

plemeniti … pa bo to slo v realizacijo? Sm naivna, kajne? :-)))

ja… ali pa poiščeva takega, s katerim bo možno fantazije uresničevat…

pa še vedno ne bo bolela glava. Morda koga le rit ;-)))))

katere pa niso za javnost?

Mi smo zelooooo odprti ;-)))))))

Ja, too o fantazijah in avanturicah je načeloma res. Je pač tako, da se greš (če se greš) tiste avanturice, o katrerih fantaziraš, ne tiste, ki te odbijajo.

Pa še nekaj… ko te neka ideja dovolj dogo vznemirja, si lepega dne rečeš… zakaj pa ne?

hahaahahaha… nice try…

mas prav, ja .. zakaj pa ne?

srecko, pa ne bi vsaj kaksne iztocnice? Res ne? Da malo prebudis tale zaspan dan? Men se sicer cist nc ne spi:-))) Sm cist pomladna, se tale dez me nc ne umirja … kaj se bo?

ni kaj, mas dobre ideje danes :-))))

p.s. Kako pa tvoja pohota? Ti pasejo tele kapljice danes, kajne? Da so deklce spet malo skrila oprsja, si nataknile manj prosojne majcke in hlacke,… Al ti to ne pase? Rabs ves cas konstantno dozo adrenalina? 🙂

Dons bo vroč večer, ne?

eh… pohota se samo malo skrije… hvalabogu nič ne mine ;-)))))

blagor tistemu, s komer pač bo ;-))))

Se ji ponudiva za trojčka in to brezplačno?

hi hi hi…. ok…. jaz prevzamem zraven tisto SM fantazijo, pa bom zadaj…. saj veš, da mam ritko na razpolago ;-))))))

A ja??? Vidva pa jaz vmes? Madonca, kako pa nej zdej se delam ;-))) Al se ni konc sihta … kaj pa naj zdej???
Kir, mas prav, se bo vroce, zelo vroce in se bo stopnjevalo vse tja do … upam na lep zakljucek tedna :-)))

Ne delajta racunov brez krcmarice … kako pa to zgleda, no ??? A ne bi mogoce malo za zelje povprasala? Vaju nc ne zanima, se kar tko ponujata – po sistemu videno – kupljeno? :-)))

Midva kar mačko v žaklju!

A ne bi blo super – -mm zadaj, jaz spredaj bil bi super sendvič! Ne boš rekla, da si že kdaj imela dveh naenkrat v sebi?!?

New Report

Close