Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka O Jelinčiču in ženi, ki ga je pustila

O Jelinčiču in ženi, ki ga je pustila

https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/clanek/zmago-jelincic-znova-udaril-o-kavsanju-moniki-in-nocnih-prijateljih-261889

hahaha…zabaven tip…takole od daleč.Drugače pa po moje težek in zafrknjen…se ne čudim…
Vseeno ga pa dosti lažje gledam kot Giannija…

samo to bom rekla. uboge hčere, ki imajo take starše.
fotr užaljeno staro teslo, ki je res mislilo, da je 30 let mlajšo žensko osvojil s svojim stasom, mati pa čista koristolovka.

nikjer ne pravim, da ji mora karkoli od premoženja prepustit. zakaj? naj ji pobere darila nazaj. ni pa treba vsak teden svojega perila po vseh pogrošnih cajtngih prat

povedal je, kar si večina normalnih misli.

Gajsten je. V nekaterih stvareh se z njim strinjam, v nekaterih ne.

Prav je, da zaščiti premoženje, ki bi ga rad dal svojim in ženinim otrokom. Razumem, da ženi ne more zaupati.

Zmago je ratal starček, kaj češ..
Udriha pa skoz čez “pedre”..vsaj tukaj bi lahko bil tiho, glede na to, da je njegov sin ravno to..

Veliko ima za povedati čez LGBT nekdo, ki ima sina geja.
Človek, ki se svojemu lastnemu otroku odpove samo zato, ker je istospolno usmerjen, zame ni kaj prida človek.

Verjetno ni tega pizduna pustila brez razloga..na slikah zgleda kar precej zmatrana.
Če bi ga samo zaradi seksa, bi zgledala malo drugače.

Mu dam precej prav. Reče bobu bob. Živela pa z njim za vse na svetu ne bi.

Mora biti ta Monika tudi zelo “čudna”,ker se preseli k mladcu mlajšemu od sebe,menda premožnemu terja pa premoženje od Zmaga. Če bi bila dobra mamica bi se vsemu kar terja odpovedala na sodišču v korist hčera! Prišla s toaletno torbico,oditi hoče pa z bogastvom(pa ne čisto njenim).

Ne zagovarjam Jelincicevega nacina, se mi zdi pa prav, da zasciti svoje premozenje in kot odgovorni oce poskrbi, da ga dobita hcerki. Monika pa me s svojo trpeco drzo in obenem veliko mocjo za izsiljevanje nikakor ne preprica in sem resnicno mislila, da ima bolj urejeno ‘podstresje’. Verjamem pa, da ji ob njem ni bilo vedno lahko, vendar je to bila njena odlocitev, morda celo preracunljiva.

nenavezujoče na dotični primer: kakšno je pa kaj tvoje mnenje o npr .nepošteno pridobljenem premoženju – da bi ga ti kot otrok dobila napirmer od svojega roditelja? Bi stisnila usta in uživala, čeprav bi vedela, da je bilo nezakonito, nepošteno pridobljeno?

Res je sumljivo od kje mu vse to, vendar dokler mu ne dokazejo in ga obsodijo, so zgolj govorice in on nedolzen.
Ma, tudi nje nic ne moti od kje denar, ze vsa ta leta, ko je bila prisesana … samo da bo na koncu njen!?

New Report

Close