Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem O.K.?

O.K.?

Dobro, a bo kaj s tem pljuvanjem ali ne. Bliža se Malezija, vi pa nič. Saj vem, da je težko upati, da bo ferarri izgubil, ampak vseeno. Mogoče ju bodo pa sabotirali. Potem bodo pa tudi ostali imeli možnosti. Leonardo, Frfa kje ste?
Dejmo oživit ta forum.

Lep pozdrav iz Pirana – Franc

Evo Frfro , Franc…tuki sem….samo drug nick imam… sej te že cel cajt neki nagovarjam, ti pa nič, hehe…

Tudi Leonardo bo prišel…in jest spet med vami …rdečimi…..

Hm…a misliš, da bodo mihita “pospravili “?….dvomim….boste kar še vriskali:))) je pa res, da sploh ni zanimivo. Bom sedajle kaj našla od Malezije…
Lep pozdrav, Frančesko

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

so šli vsi na oni sosednji forum;))

..hm…mislim, da nas je premalo, da bi tole zaživelo. Primožu sem že predlagala, da bi naredil “športni ” forum, kjer bi se zudi o ostalem lahko pogovarjali. Pa zgleda, da ni preveč športen tip. Saj se poleg formule dogaja še cel kup stvari. Zanimivo je bilo, ko je bilo rokometno prvenstvo…povsod se je pisalo..na večih forumih mislim..isto takrat, ko je bil nogomet..

Hm….a bomo sploh prižgali motorje ? Meni se glih v luno sami ne da lajat ..:)))

Speedy kaj ko bi midva skupaj v luno lajala?????

Franc kako kaj? Zopet naju bodo napadali ……. ampak mi tardeči se ne damo.

Upam na dobre rezultate v Maleziji.

Ali je kdo naredil svoje ekipe na 24.ur portalu?

LP

…hehe…sem vedela, da se boš pojavil….midva v duetu….ubogi psi…:)))) ….A že skačeš v rdečih tangicah okol ?….Pa en dolg imaš..da slučajno ne pozabiš:))

ja ja midva v duetu …….. in v rdečih tangicah………… dolg pa še uresničujem in takoj ko bo mogoče ga uresničim …….

LP

New Report

Close