Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style O LUX FACTOR 4D HYALURON

O LUX FACTOR 4D HYALURON

Ali katera uporablja? Je res ok?

http://lux-factor.com/krema-proti-gubicam?utm_source=24ur&utm_medium=PR-NV&utm_content=4D

Če si stara toliko, da te skrbijo gubice, bi lahko tudi vedela, da ne pomaga prav nič, in vse antiage kreme na svetu so preprosto marketinški nateg.

Jaz jo že nekaj časa uporabljam in sem zelo zadovoljna. Koži zares odgovarja, je bolj napeta in videti bolj mladostna, sveža. Seveda, se gube kar ne izbrišejo, ampak važno je, da krema prepreči oz. upočasni nastanek novih, tiste stare pa omili.. Jaz sem zelo zadovoljna, ker je težko najti dobro kremo za zrelo kožo. Vsaka koža pa je drugačna, tako da boš videla če ti odgovaja šele ko/če jo preizkusiš.. Lp, s

Joj, jaz sem tudi v lovu na novo kremo in sem prav o lux factor 4D kremi razmišljala, ker vidim povsod oglase – to jim gre res dobro, kamor koli kliknem se mi nekje prikažejo hehe 🙂 no in sem res kliknila na njihovo spletko, imajo ravno akcijo, tako da resno razmišljam, da bi jo kar naročila in sprobala. Če gre manj €, se potem ne sekiraš toliko 🙂 Ima še katera izkušnje, sonja_d lahko poveš malo več? Hvala, Lp.

Živjo, lahko ti povem, da sem zadovoljna in da moji koži zelo ustreza 🙂 Najbolje, da malo še pobrskaš po njihovi spletni strani in se odločiš. Dejstvo je, da lahko vidiš, če ti katerakoli krema ustreza šele, ko jo preizkusiš. Tudi jaz sem kar nekaj časa porabila, da sem prišla do prave. Srečno z iskanjem 🙂 Lp

Kwa? A to piše ena in ista oseba? Totalno bedna reklama za tole. Nobena, res nobena krema ne pomaga za zmanjšanje gub. Pomaga pa botox. Ooo, to pa sigurno!

Meni pri tej kremi ni všeč mazljivost in vpojnost. Teźko se vpija. Nekega posebnega efekta ni bilo….

MoiToiElle, jaz sem samo podala svoje mnenje in izkušnje uporabnici, ki je spraševala za nasvet o kremi… Namesto, da širiš negativo, bi lahko podala svoje izkušnje ali nasvet glede kreme, ki jo ti uporabljaš, saj smo za to tu. Kremca je vsaj podala konstruktivno kritiko, ki bo morda pomagala morskizvezdi pri odločitvi… Lep vikend vsem, S

Seveda so take in drugačne kremice proti gubam lari-fari.
Pred časom je Zveza potrošnikov objavila test takih krem, s prav to opombo, da kakega bistvenega efekta ni od nobene izmed testiranih krem, najboljši rezultat je pa dosegla krema Cien iz Lidla, ki stane slabe 3 evre. Sem jo nabavila, je super za mojo 55-letno kožo in jo zdaj že kaki 2 leti uporabljam.

Punce, hvala za nekaj koristnih informacij, bom definitivno upoštevala pri izbiri. Si bom malo testerčkov nabrala in videla, kako kremce pašejo na kožo.. Joj, ko bi vsak koža lahko sama povedala, kaj ji paše, bi bilo veliko hitreje kot tole testiranje :/ Hvala še enkrat in javim, ko najdem kaj dobrega.. Če ima pa še katera kakšen nasvet, bom pa seveda vesela 🙂

Predvsem je naprej treba poznat svoj tip kože. naj bo še tako nabita s hyaluronsko kislino, meni ne bo dobro dela, če ne bo šlo za hranilno kremo. Ko sem jaz zase našla krasno hranilno kremo (ki se pa ne deklarira za boj proti gubam), se je tudi videz gub zmanjša in to precej. Zakaj? Ker koža se je nahranila in napela. Vem, da so gube še vedno tam, a videti jih ni. Enako občutljiva koža. Moja je hudo občutljiva in me začne peči in postane rdeča že samo ob pogledu na cenene kreme iz trgovin ali drogerij. žal ali pa na srečo, ker mi koža vsaj alarmira, da gre za snovi, ki škodijo. Itd.

Samo dodajam, da je velika razlika med “poceni” in “ceneno” … Ker tole je bilo slišati malce zviška.

Imam mešano kožo, zato tudi tako težko najdem pravo kremo.. na licih in okoli oči imam dokaj suho kožo in se krema takoj vpije oz. imam hitro občutek izsušenosti, nos in čelo se mi pa zmastita.. Kako naj to uskladim? S pravo kremo to vem in sem v iskanju, a si lahko še kako drugače dodatno pomagam?

Na žalost je mešana koža najbolj “smotan” in pogost tip kože, ampak s pravo kremo in nego se vse da. Kot si napisala, sprobaj nekaj krem in boš videla. Mi ti tukaj lahko solimo pamet z našimi izkušnjami, a najbolje boš vedela ti, kaj je dobro za tvojo kožo. Srečno 🙂

Ta krema še za normalno vlaženje kože ni dobra. Kaj šele za intenzivno. Odsvetujem nakup.

Kot sem zapisala, izkušnje so različne… Meni ustreza 🙂

boljši rezultat mi da Ombia hialoronski serum za 6 eurov v hofru 🙂

Misliš Ombia hyaluron gel ali kremo Ombia duo-hyaluron?

duo hyaloron nachtpflege, res ima odlično obliko hialuronske, da prodre globoko in debele gube stanjša okrog oči, v taki modri embalaži

Hvala za informacijo.

Proizvodnja hialoronske je zelo poceni, serume lahko narediš tudi doma z 1g. narediš 1L hialuronskega gela,
te pretirane cene so samo v lekarnah, dobro vrsto krem ima tudi soraya kozmetika

Hvala punce za dodatna priporočila, vidim, da ima vsaka svojo favoritko 🙂 Bom preizkusila tudi kakšno od teh “ta poceni” lidl, hofer krem, o kateri se zadnje čase toliko govori.. Iz lekarne imam že nekaj testerčkov Vichy, Eucerin,.. še lux-factor moram preizkusiti, potem se bo pa počasi upam da že našla prava za moj obraz.

drage dame, prosim, če si ogledate kako druga vrsta na tem planetu ( živali ) trpijo za kremice, ki so v veliki vrsti le marketinški nateg. Prosim, bodite prijazne življenju in uporabljajte tiste, ki takih in podobnih stvari e testirajo na živalih…. no verjamem, da če si boste ogledale katerega od posnetkov, kako v fazi razvoja krema reagira na koži živali, ne boste uporabljale takih in podobnih strupov

drage dame, prosim, če si ogledate kako druga vrsta na tem planetu ( živali ) trpijo za kremice, ki so v veliki vrsti le marketinški nateg. Prosim, bodite prijazne življenju in uporabljajte tiste, ki takih in podobnih stvari ne testirajo na živalih…. no verjamem, da če si boste ogledale katerega od posnetkov, kako v fazi razvoja krema reagira na koži živali, ne boste uporabljale takih in podobnih strupov

Živjo, digitalna demenca, hvala za tvoj komentar. Lahko morda kakšno priporočaš? Hvala 🙂

New Report

Close