Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style O LUX FACTOR 4D HYALURON

O LUX FACTOR 4D HYALURON

🙂 sama uporabljam tista mazila in mazilca, katera lahko tudi pojem in ne bom imela prebavnih težav ( nekaj njih karitejevo maslo, kokosovo olje, kakavovo maslo, razna olja,… )
moja miselnost je taka, da je ženska ( in tudi moški ) najlepši takrat, kadar je primeren svojim letom in počutju ( napišem kot opozorilo….snovi katere nanašam na kožo ne odpravljajo prav nobenih gubic in ničesar ampak vzdržujejo kožo letom primerno )

obstajajo pa tudi znamke in linije, ki zagotavljajo, da svoje izdelke ne testirajo na živalih, ne uporabljajo zdravju škodljivih snovi ( v mikrogramih se jih zanemari – menda, tako pravi kozmetična in farmacevtska industrija, ta mikrogram pa določi prav ena ali več živali, skotenih samo zato, da bo prečepelo svoje življenje v kletki in bilo na razpolago za raziskovanje človeka ….khm, Japonci so to isto delal na ljudeh in tako razvijali sodobno medicino – poznaš mogoče, celo muzej je ljudi s porezanimi udi in podobno – do kam lahko ? )

🙂 sama uporabljam tista mazila in mazilca, katera lahko tudi pojem in ne bom imela prebavnih težav ( nekaj njih karitejevo maslo, kokosovo olje, kakavovo maslo, razna olja,… )
moja miselnost je taka, da je ženska ( in tudi moški ) najlepši takrat, kadar je primeren svojim letom in počutju ( napišem kot opozorilo….snovi katere nanašam na kožo ne odpravljajo prav nobenih gubic in ničesar ampak vzdržujejo kožo letom primerno )

obstajajo pa tudi znamke in linije, ki zagotavljajo, da svoje izdelke ne testirajo na živalih, ne uporabljajo zdravju škodljivih snovi ( v mikrogramih se jih zanemari – menda, tako pravi kozmetična in farmacevtska industrija, ta mikrogram pa določi prav ena ali več živali, skotenih samo zato, da bo prečepelo svoje življenje v kletki in bilo na razpolago za raziskovanje človeka ….khm, Japonci so to isto delal na ljudeh in tako razvijali sodobno medicino – poznaš mogoče, celo muzej je ljudi s porezanimi udi in podobno – do kam lahko ? )[/quote]

a lahko pustiš predavanje in objaviš konkretno znamko ali dve ?
pa še napiši, koliko si stara – ker če si pod 40, se lahko greš tele finte “namažem nase kar lahko pojem” brez pretiranega efekta (tako v + kot v -). Proti gubam pa to ne pali, sori.

obstajajo pa tudi znamke in linije, ki zagotavljajo, da svoje izdelke ne testirajo na živalih, ne uporabljajo zdravju škodljivih snovi ( v mikrogramih se jih zanemari – menda, tako pravi kozmetična in farmacevtska industrija, ta mikrogram pa določi prav ena ali več živali, skotenih samo zato, da bo prečepelo svoje življenje v kletki in bilo na razpolago za raziskovanje človeka ….khm, Japonci so to isto delal na ljudeh in tako razvijali sodobno medicino – poznaš mogoče, celo muzej je ljudi s porezanimi udi in podobno – do kam lahko ? )[/quote]

a lahko pustiš predavanje in objaviš konkretno znamko ali dve ?
pa še napiši, koliko si stara – ker če si pod 40, se lahko greš tele finte “namažem nase kar lahko pojem” brez pretiranega efekta (tako v + kot v -). Proti gubam pa to ne pali, sori.[/quote]
Proti gubam v glavnem nič ne pali. Pa če še tako oglašujejo zmanjšanje gub za 42% al pa 37% v tednu ali dveh. Blažev žegen smo takim stvarem včasih rekli.

Certifikati naravne kozmetike (BDIH, Soil Association, OFC, Ecocert …) že sami po sebi prepovedujejo testiranje izdelkov na živalih, zato je pri naravni kozmetiki dovolj že eden od naštetih certifikatov.

Tudi certifikat “Vegan”, ki potrjuje, da je izdelek veganski, torej brez kakršnihkoli živalskih sestavin, prepoveduje testiranja na živalih.

Niti niso pomembne znamke … sicer Khadi, Weleda na hitro iz glave. Pomembnejši del na embalaži so certifikati, ki ti povejo pod kakšnimi pogoji.

Predavanja o teh stvareh so vedno na mestu, ker smo ljudje kratkoročno in za svoje ugodje zelo pozabljivi, imamo zamegljen um.

Stara sem 42 let in še enkrat povdarim: gube so primerne določenim letom in ni ga, ki ti jih bo zbrisal ( razen estetska kirurgija ).

digitalna demenca, hvala za odgovor. Bom še temu posvetila malo pozornosti, malo raziskala in potem videla, kaj mi najbolj ustreza. Lp

jaz sem pa prav letos stran zmetala kreme s temi certifikati. Ker so, oprostite izrazu, za en k***.
Lahko da sem plehka, ampak sori, pri 45 pa nočem bit zgubana. In z novo (necertificirano) kremo se mi koža izboljšuje.

Tako kot so izkušnje različne, so različni naši tipi kož in vsaki paše nekaj drugega… Važno je, da lepo skrbimo zase in kot vidim tukaj, nas je veliko takih, ki poskušamo kar najbolje poskrbeti zase in za svojo kožo 🙂

Se strinjam, vendar ne s tem jajcem…..

Jajce na jajce… lepa in mladostna koža ;)))

Drage dame, dekleta, žene….

Rada bi vas pri spletnih nakupih samo opozorila na vašo naivnost. Nekateri lepo služijo na vaš račun in jim še verjamete. Najprej 1. preveri verodostojnost prodajalca, 2. nato tudi verodostojnost izdelkov.
Če na spletni strani piše:

“O Nas
Zaščitena francoska blagovna znamka LUX -FACTOR Professional zagotavlja naravne, varne in učinkovite produkte, ki na milijone ljudem po vsem svetu pomagajo do lepšega in bolj zdravega videza. S kombinacijo inovativnih odkritij, naravnih sestavin in napredne tehnologije postavljamo merila za premium kakovost izdelkov v kozmetični industriji in odličnost brez primerjave. S posluhom za vsakdanje tegobe žensk, neprestano razvijamo in testiramo varne in visoko učinkovite produkte tudi za najobčutlivejše uporabnice.”

…. niste o prodajalcu izvedele prav NIČESAR. In potem…, komu verjamete, od koga kupujete, kaj kupujete? Ste se vprašale? Vse te naivne reakcije, dopisovanje, vprašanja…. Verjetno si ne dovolite, da vas zavajajo. Najbrž pa gre tudi za delo na …….. in vse posledice, ki izhajajo iz tega, Slovenci pa vse to, milo rečeno, podpiramo.

Pa lep dan vam želim in vse dobro v življenju!

Haha, hvala sonja, si me prav nasmejala 🙂

Drugače pa še nisem našla zmagovalke, sprobavam sprobavam, tole je cela znanost.. Ampak vidim, da ste tu prave poznavalke, tako da bi bodo vsi vaši odgovori prav prišli in pomagali pri odločitvi. Hvala.

Hyaluronska kislina vlaži povrhnjico kože (tisti del, ki se olupi, če je presončen). Kolagen pa je tisto, kar bi nam “odpravilo” gube in ga z leti primanjkuje. Nahaja se globje v koži. Tvorba kolagena se lahko spodbuja na različne načine, vendar je dejstvo, da ga je v koži vedno manj.
Botoks, edina rešitev, da se vam gube ne vidijo.

edino kozmetično-dermatološko je dokazano-Tretinoin zdravilo, za rast novega kolagena elastina!

Prvič slišim, kaj pa je to? Se kupi v lekarni?

Zdravo!

Še moja izkušnja. Kremo sem uporabljala zjutraj in zvečer cca 3 mesece, predvsem zaradi podočnjakov, ki so posledica upadanja količine hialurona v koži. Nisem pričakovala čudeža, ampak vsaj rahlo bolj napeto kožo. In ni bilo nobenega efekta. Mislim, da je krema čista belobaza. Ta je siver zelo fajn tako za normalno kot občutljivo kožo.

Morda hialuron dodajo samo za znane osebe. 😉

Sedaj uporabljam kremo s hiauloronom Soraya in sem bolj zadovoljna. Pa pol cenejša je.

Lp

Zame je najboljša Revitalizing Day Cream od dr. Hauschke. Prodaja se samo v stekleničkah, ne v tubah, in se jo težko dobi – jaz jo moram v domači lekarni vedno naročiti, marsikje drugje je nisem dobila. Je zelo vpojna, vlažilna krema oziroma prej mleko, ker je tekoča, iz povsem naravnih sestavin. Je tudi precej draga – mislim da 37 eur za 100 ml, ampak je vredna vsakega centa, vsaj zame. Stara sem 55 let in jo uporabljam že cca 10 let, nimam gub. Vse drugo, kar sem kdaj dala na kožo od krem, se vpija precej slabše in pušča na koži slab občutek. Od drugih zadev uporabljam občasno le kaka naravna olja, recimo arganovo, jojobino ali neem, ki ga med prsti pomešam z malo vode – tudi to je super za kožo, ampak bolj za ponoči, ko se počasi lepo vpije v kožo, za čez dan je premastno.
Glede teh reklam za LUX FACTOR 4D HYALURON mislim da mora biti jasno da ta farmacevtka kreme ne reklamira zastonj 😉 To je plačano delo. Če daš svoj obraz in ime (farmacevtski naziv), mora biti honorar še posebno dober 🙂

Moram delit svojo izkušnjo, ker sem zelo navdušena. Kremo Lux-Factor uporabljam kakšno leto in res je super. Že od samega začetka zelo odgovarja moji koži, v kombinaciji z ličili se super obdrži, tako da jo redno uporabljam odkar sem jo prvič preizkusila. Koža je bolj napeta, gladka in mladostna, res jo priporočam vsem, ki iščete primerno kremo, ki zelo dobro vpliva na kožo.

Dolgo časa sem uporabljala od Medexa Apilana face. Ki mi je odgovarjala predvsem za okrog oči, bazirano na čebeljih produktih). Vendar me je jezilo, ker pakirajo v tistih trdih tubah (ala majoneze), kjer morajo paziti, da ni do konca nafilano, ker drugače tuba lahko poči. Kar pri plastičnih tubah ni in je notri kreme toliko kot piše. Predlogu, da bi začeli pakirati v lončke, ki ga lahko uporabiš še v naprej, še do danes niso uslišali.in bi bilo tako manj embalaže.

Potem pa najdem kremo Cera di Cupra (Rosa), ravno tako bazirana na čebeljih produktih. Bolj mazljiva, bolj hranljiva za moj predel oči in aleluja, prodaja v lončkih in količinsko bolj ugodna.
Cena obeh cca ista, 7,50 €, pri čemer ima prva ala 50 ml, druga pa 100 ml (pri slednji jo je dejansko tudi toliko v lončku).
Sem zelooo zadovoljna. Gube imam takrat, ko se smejem (kot vsi), no pa ko se razjezim, me takrat v čelo poglej haha. Drugače pa nimam.

Me veseli 🙂

Me veseli 🙂

Me veseli 🙂
[/quote]

Hvala ti za nasvet! Brez tvojega priporočila bi verjetno še zdaj iskala primerno kremo, koža bi pa samo trpela.. Tako se ima pa zelo fino že kar nekaj časa :)))

Jest mam poceni iz Lidla… he he
Sem pa začela uporabljati Niveo pred 20 leti,… testerje iz revij sem sprobavala in so mi vsi rekli, da imam lepšo kožo kot prej… sami od sebe. Od tedaj mam niveo, res pa je, da se stalno nekaj menjavajo…

Jaz sem tudi pred leti uporabljala Niveo, ko je bila koža še mladostna in neproblematična.. Takrat sem v bistvu lahko uporablala katero koli kremo pa ni bilo nobenih težav.. Z leti se pa koža spremeni, potrebuje bolj kvalitetno nego in sem morala poiskati nekaj kar ji bo optimalno odgovarjalo in jo negovalo. In za mojo kožo je to krema Lux-Factor.

Jaz sem sprobala iz Lidla in Hoferja njihove vlažilne kreme.. sta sicer ok, sploh Lidlova, samo ne morem se znebiti mastnega nosu in čela, predvsem masten in sijoč nos mi pri vsaki kremi dela težave.. Saj potem rešim s pudrom v prahu, ampak vseeno bi bilo fajn, če bi se ta problem že s kremo rešil. Je morda tale Lux-Factor primerna za to, ima katera izkušnje?

Jaz sem imela podobne težave… Zdaj že nekaj časa uporabljam Lux-Factor, ki odlično paše moji koži. Jaz imam tudi čelo in nos drugače malo bolj mastna, ampak krema to nekako porihta 🙂 z redno uporabo dobi koža res lep mladosten videz, tko da ti priporočam, da jo preizkusiš.

New Report

Close