Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style O LUX FACTOR 4D HYALURON

O LUX FACTOR 4D HYALURON

Hmm, sliši se zanimivo… Bi jo morala preizkusiti, da bi se prepričala… Se da morda kje dobiti kakšen tester?

Pred kratkim sem na BBC earth gledala dokumentarec o kremah za obraz in je bil zakljzček nekega testiranja, da je retinol edino, kar pomaga. Pozna katera kakšne kreme z retinolom? Menda je 0,5% retinola že kar v redu.

Testerje ne vem, če se da kje dobiti… Krema namreč ni naprodaj v drogerijah, ampak jo lahko naročiš preko spleta na njiihovi spletni strani. Ponavadi imajo ob takem času kakšno akcijo, mogoče imajo letos tudi.. Se splača, res je odlična.

Drage moje, če imate že gubice vam jih nobena krema ki je dostopna vsem ne bo izbrisala. Za to imamo botoks.
Razne čirule čarule z retinolidi so vse veliko manj učinkovite kot tiste ki bi jih dobile pri dermatologu, seveda ne pri nas ampak to imajo v ZDA. Jaz žal o nekih gubah zase ne morm govorit ker sem stara 27 let in že kr nekaj časa uporabljam izdelke s hilauronsko, retinol in nimam veliko gubic. Seveda jih imam ampak ni groze.
Nega kože ni za to da bi popravile gubice, kožo negujemo ker želimo le te preprečiti in poskrbimo da je dovolj navlažena. Če je koža suha, izsušena, poči, počasi poka globje in globje se trga in nastane gubica, gubice – sploh tam kjer pač imamo obrazne gube, tudi uživanje kolagena po 25 letu pomaga.
Lahko uporabljate LaMer 20 let pa se vam nobena gubica ne bo izbrisala pa stane kremica 250€. Za to da boste gubico zapolnile morate do lepotnega salona/kirurga kjer imajo ponudbo filerčkov, botoks itd.
Glede na sestavine te kreme, ki jih btw ne najdem nikjer na spletu!!!!!!!! in je sama že zaradi tega nikoli ne bi kupila ker ne vem kaj je v njej? So ene slikice samo to ni podobno nobenemu seznamu sestavin omg. Kdo to kupi brez da so sestavine na strani?? – imate čisto iste oz zelo podobne v mullerju. Poceni in dobra je Olay regenerist, imajo tudi super serumček in za pod učke vse v eni liniji. Linija Aqua iz L’occitana je prekrasna kremica s hilauronsko jaz prisegam nanjo že zdle par mesecev, ogromno serumov je z hilauronsko in ne potrebujete kreme za to 🙂 The Ordinary imajo fantastične produkte za njihove cene če se kej ukvarjate s tem. Seveda je tudi odvisen tip kože, alergije, občutljivost, problemčki ki jih imate. Marsikaj se da odpraviti pri koži, ampak žal gubice s kremicami in kislinicami ne bodo šle stran, to da poskrbite za vlažnost kože je najbolj pomembno da preprečite nastanek novih! Vse kreme ki vam jih zameglijo so ponavadi s silikoni in preprečijo koži da diha. To je samo marketing – reklamirajo jo ženske ki so polne botoksa in nobena nima gub haha… Iris Mulej, Nina Šušnjara haha. Kje si videla čelne gube na njih? nikoli v lajfu in jih verjetno tudi ne boš dokler bodo na sceni in se izpostavljale 🙂

https://www.superskin.si/retinol-1-in-squalane.html

Imajo več različic poglej si pri tej znamki. Jaz uporabljam precej njihovih izdelkov, tudi tega skupaj z Glikolnim tonikom 7% v večeru. Je vedno priporočljivo uporabljati v večeru, saj je temno retinol pa je občutljiv na svetlobo (steklenička je zaščitena). Z uporabo retinolidov in kislin je treba uvoziti tudi konstantno uporabo sončne kremice. Imaš pa podobne tudi dražje izdelke.

Testerje ne vem, če se da kje dobiti… Krema namreč ni naprodaj v drogerijah, ampak jo lahko naročiš preko spleta na njiihovi spletni strani. Ponavadi imajo ob takem času kakšno akcijo, mogoče imajo letos tudi.. Se splača, res je odlična.
[/quote]

Res je, ravno imajo super akcijo, tako da sem se odločila, da si kremo podarim za praznike in jo preizkusim. 🙂 Upam, da jo kmalu prejmem. Srečno vsem, lepo praznujte 🙂

No super, da si ujela akcijo in se odločila, da si jo podariš 🙂 Poročaj, kako ti odgovarja, upam, da ti bo všeč tako kot meni. Srečno in zdravo tudi tebi!

Evo me 🙂 Kremo uporabljam slab mesec in moram reči, da zelo odgovarja moji koži. Sem kar malo presenečena, ker imam “izbirčno” kožo in sem imela do sedaj težave pri iskanju primerne kreme. Občutek na koži je super, na koži zdrži cel dan in ta je lepa, napeta, bolj sijoča. Zaenkrat top 🙂

a ne veste da je vrbotnova plastično obdelana ne nasedejte

Briga me za Verboten in ostale, meni je važno, da meni odlično odgovarja in je koža lepa, gladka in mladostna. Kot sem že napisala, vsaka koža je drugačna in šele ko nekaj sprobaš, lahko vidiš, ali ti ustreza.

Haha sonja, točno to ja, si mi z jezika vzela komentar! 🙂

Ma dej, ljudje se preveč z drugimi ubadajo… tukaj smo, da si izmenjujemo mnenja in pomagamo s kakšnimi nasveti. Sploh pa taki iz prve roke prav pridejo, vsaj meni.

Jp, se strinjam, zato sem tudi jaz tukaj… Izkušnje in mnenja, ne pa nepotrebno pucanje in negativa, ki jo je veliko tukaj, kot opažam…

Mah ja, se strinjam, na tem forumu oz. na vseh forumih je čist preveč negative… Zato delim pozitivo in svojo pozitivno izkušnjo s kremo lux-factor! Kot sem že pred meseci napisala, mi je top, zdaj pa sploh ko jo res že uporabljam skoraj pol leta. Ou my god, koža je res top, mladostna, navlažena, napeta in še bi lahko naštevala. Res priporočam!

polona246, super! Tako tako, s pozitivo se veliko dlje pride, kot negativo ;)))

Pozdravljene. Jaz uporabljam kremo. Krema je super. Vendar gube so take kot pred uporabo. Mislim da je predraga. Kupite raje kolagen in nahranite kožo od znotraj.

Njihove kreme ne poznam, ampak lahko potrdim, da kolagen dela čudeže. Od kar sem se odločila, da začnem uporabljati od Cemio kolagen, se mi je koža popolnoma spremenila. Pa še sklepi me ne bolijo 😉

Njihove kreme ne poznam, ampak lahko potrdim, da kolagen dela čudeže. Od kar sem se odločila, da začnem uporabljati od Cemio kolagen, se mi je koža popolnoma spremenila. Pa še sklepi me ne bolijo 😉
[/quote]

Meni se je tudi. Sem po začetku uporabe cemio gams kolagena odvrgla skoraj vso kozmetiko oz. produkte za nego obraza. Zdrava prehrana dela čudeže.

Meni je sicer njihova krema zelo všeč, ampak serum za trepalnice dela čudeže. Sem odvrgla vse maskare en teden po začetku uporabe in jih že več kot dve leti nisem kupila 🙂

Sem zvesta uporabnica njihove Nano Shock kreme in ti čisto verjamem, da njihova krema za obraz tudi čudovito učinkuje 😍😍

Sem zvesta uporabnica njihove Nano Shock kreme in ti čisto verjamem, da njihova krema za obraz tudi čudovito učinkuje 😍😍
[/quote]

Se strinjam! Daleč najboljša krema s hialuronom na tržišču

Se strinjam! Daleč najboljša krema s hialuronom na tržišču
[/quote]

Ti govoriš o drugi kremi :p Jaz mislim njihovo kremo za tetovaže. Mi je v dveh tednih nazaj povrnila barvo v watercolor tetovažo

jaaa njihov serum je res hud! ko so se vsi kozmetični saloni zaprli sem nujno iskala točno to kar mi serum sedaj nudi :)) pa še nikamor mi ni treba it

Moji koži zelo odgovarja. Seveda se gube kar ne izbrišejo, ampak krema prepreči oz. upočasni nastanek novih, tiste stare pa omili..

Tole 4D kremo sem ravno za valentinovo dobila od hčerke, ker sem jo imela nekaj časa na očeh. Res je, da tiste stare omili in preprečuje nastanek novih – seveda pa se ne zbrišejo čez noč.

New Report

Close