Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek O marija!!!!!

O marija!!!!!

Začelo se je … Hormoni namreč … Porka madona … :((((( En trenutek se smejim … drugi trenutek se zajebavam in se smejem sama sebi … pol pa spet … ku s topa … v jok … … … …

Oštja … pa ku da ni zadost sem še skoz lačna … Če nisem danes ponoči sanjala, da sem jedla ku zmešana … in to same take dobre stvari … In ko so mi hotelo vzet hrano … ali pa da mi je niso hotli dat je bil cel kažin … :))))

He he he … padeš dol … Kaj me še vse čaka?????

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

men se to dogaja vsak mesec..u casu PMS;))…ne sam ko sem bla u devetih mescih..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ha ha, a take mate :))

Hmm, mislim da tudi jaz doživljam en PMS :))

Kako pupike moje, a se drugače kaj dosti cartate, pa muckate… ali manjkaaaa…!?

😉

Uh … ne manjka, ne manjka cartanja … Še preveč ga je kdaj … :)))))))))))))))

Jah … … ben … … a pol mate tut moški PMS? Viš … to je pa neki novga … :)))))))))) ;)))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

En dober pojeb!
;-))))

:))))))))))))) To pa niso hormoni… Mene to vsak dan pograbi, pa odločno zanikam, da imajo hormoni kaj s tem 😉 :))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ej razbojnik… A si je dilema že zrihtala kak mail?

New Report

Close