Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu o meni

o meni

takole razlaga   mnoge in mnogi me maste za nekega manijaka  pa spolnega obsedenca. ste v popolni zmoti in neke nebuloze v glavi si lahko žal odmaknete. sem čisto preprost urejen kulturen moški . nimam predsokov glede spolnosti z ženskim spolom. pač nisem konzervativen in skrbim za svoje zdravje.ko bom našel resno stalno partnerko tisti momemnt me tukaj nebo več v vednost vsem .

Ma daj ne utrujaj, saj te poznamo vsi,ti si alkoholik, brezdelnež 🤪

Odgovor na objavo uporabnika
MaRko, 13.04.2025 ob 11:14

Ma daj ne utrujaj, saj te poznamo vsi,ti si alkoholik, brezdelnež 🤪

ne sodi drugih po sebi . eni delamo smo zaposleni z svojim dohodkom dobrim avtom dobro službo svojo hišo ne pijemo alkohola niti ne kadimo. imamo urejeno življenje . nismo težaki niti ne samovšečneži. sem star šole spoštljiv in ne sodim ljudi,

Nice razlaga, sam vse si svoje mislimo ker se ponujaš skoraj na vsak oglas.

Ampak tak moski, ki osebne stvari o sebi napise na forum, tak pa res ne more bit napacen.

Vso sreco pri iskanju se naprej..

Katjusa798, 13.04.2025 ob 11:44

Nice razlaga, sam vse si svoje mislimo ker se ponujaš skoraj na vsak oglas.

Ampak tak moski, ki osebne stvari o sebi napise na forum, tak pa res ne more bit napacen.

Vso sreco pri iskanju se naprej..

iščem si stalno partnerko odkrito svobodnega duha . sem tip moškega kateri ne diha za vrat in da ma žensko v lasti. pač iščem žemsko katera si želi bit svobodna in da nima ,kako naj napišem ,nekoga ki bi ji grenil življenje. želim si ženske z katero bi imela lepo vezo.

Ma daj no….te voham do sem.

Piši mi na may0601@gmail.com, pa se bova pomenila

MaRko, 13.04.2025 ob 14:49

Ma daj no….te voham do sem.

Piši mi na may0601@gmail.com, pa se bova pomenila

pa kdo si ti da sodiš brigaj se zase in piši o sebi.

milangabro, 13.04.2025 ob 14:51

pa kdo si ti da sodiš brigaj se zase in piši o sebi.

Oprosti, to eden neozdravljivi pacient piše pod mojim nickom.

Ne oziraj se na njegove nebuloze, in piši kaj in kako tebi paše. Veliko sreče pri iskanju ti želim.

Daj spizdi Lojze ali Marko,budala jedna

Franc946, 13.04.2025 ob 15:58

Daj spizdi Lojze ali Marko,budala jedna

A tudi Franc si…potem me pa več čisto nič ne preseneča. Res si zahojen do amena.

New Report

Close